Ik heb mijn auto bij Autoweerd gekocht en al jaren in onderhoud. Ben zeer tevreden over deze garage: monteurs denken altijd klantvriendelijk mee, prettige service, goed onderhoud. Ben heel tevreden!
Vandalen hadden vrijdagavond mijn ruitenwissers gesloopt. Rijden ging niet meer, ze stonden recht omhoog. Zaterdag middag de auto bij Autoweerd neer mogen zetten en maandag ochtend al gebeld dat het gefikst was. En voor een zeer schappelijk bedrag. Dank voor de snelle service!
Professioneel, vriendelijk, to-the-point, uitleg in begrijpelijke taal, altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant en eerlijk!
Ik breng mijn auto met een defecte koppeling op maandag 03-11-14 na de diagnose { vervangen koppeling } werd mede gedeeld dat de auto donderdag 06-11-14 einde dag gereed zou zijn. Woensdag 05-11-14 kreeg ik om 2 uur te horen dat de auto opgehaald kon worden, Uit dank 2 taarten mee genomen, autoweerd bedankt.
Reeds jaren brengen wij onze auto hier voor onderhoud. Nooit grote problemen. Deze zomer echter met kokende motor langs de autobahn in zuid duitsland gestrand. De week ervoor was er een nieuwe radiator geplaatst. Waarschijnlijk door een kleine fout van de garage grote gevolgen voor de auto. ( waarschijnlijk, omdat niet meer was na te gaan of het inderdaad een fout was van de garage, of dat er reeds iets anders met het koelsysteem aan de hand was). Na mijn verhaal telefonisch te hebben aangehoord. En na contact te hebben gehad met de Duitse garagist, waar wij heen gesleept zijn door de ADAC, reageerde Werner Krispin van Autoweerd resoluut, hij droeg alle kosten: motor uit elkaar, kop gevlakt etc etc. Leen auto stond voor ons klaar. Heeft hem een klein vermogen gekost, maar Krispin speelt open kaart, geen gedraai. Een man van zijn woord! Ouderwetse service... En daarmee loopt hij voor de troepen vooruit! Tevens een woord van dank voor chef werkplaats Gert-Jan. Prettige monteur die geen zoete broodjes bakt. En die het probleem van de ander, bijna als zijn eigen probleem opvat. Tot slot: een auto verkopen is geen kunst. In onderhoud nemen ook niet. Het komt erop aan hoe een bedrijf omgaat met een calamiteit...daar moet je een garagebedrijf op afrekenen.
Voor de eerste maal een auto gehuurd bij Autoweerd. Het is me prima bevallen. Voor relatief weinig geld een prima auto zodat we ons door naar de diverse vakantiebestemmingen hebben kunnen verplaatsten. De auto was voorzien van reclame opdruk, maar dit maakt het alleen maar makkelijker de auto terug te vinden op drukke parkeerplaatsen :-)
Er was iets afgebroken bij het hangsysteem van de uitlaat. Ik kon direct langskomen (zaterdag) en het werd direct opgelost! Heel fijjn.
tijdens het auto rijden kreeg ik de melding dat de motorolie op was!! ben direct naar vak garage autoweerd gereden om dit te laten onderzoeken werd direct vakkundig geholpen en kan morgen de auto al weer ophalen, helaas moest er pakkingen vervangen worden, maar door de snelle service kan ik morgen weer zorgeloos rijden
Afgelopen zaterdag naar een peugot 206 wezen kijken met mijn zoon.Bij 2 bedrijven in regio Utrecht een teleurstelling bij het bekijken van de auto. Even gegoogeld en bij autobedrijf Autoweerd een peugot 206. Perfect geholpen en koop gesloten,helaas miste de 2 de sleutel.Dinsdag sleutel per post ontvangen omdat wij niet in regio Utrecht wonen,snelle service !
Een heel fijn autobedrijf, ik kom hier al zeker 5 jaar. Denken mee met de prijs, in plaats van klakkeloos alles maar te vervangen. Voor mijn dochter hier ook een leuke Peugeot gekocht, waar ze heel blij mee is. Ik vind Autoweerd ouderwets goed!
Na het brengen van de auto voor APK en onderhoud kreeg ik een telefoontje met een eerlijk advies: heldere uitleg over mogelijke en noodzakelijke reparaties en een prijsopgave incl. BTW. Aan mij werd de keuze gelaten wat ik wel en niet wilde laten uitvoeren en we konden hierover zonder problemen afspraken maken. Ik vond het aangenaam om zo als klant behandeld te worden en niet voor onverwachte onaangename verrassingen te komen staan.
Gewoon een heel fijne, ouderwetse garage! Ik ben ruim 12 jaar klant met mijn Citroën en ik ben altijd netjes en correct geholpen door Theo en nu door Paul. Ik ken de mensen hier ondertussen goed: het zijn vriendelijke en betrokken mensen die altijd een oplossing zoeken als er eens wat extra\'s aan de auto moest gebeuren. Ook op de werkvloer zijn ze elke keer weer zeer behulpzaam. Voorheen had ik een oude C3 en daar zochten zij dan kosteloos gebruikte onderdelen bij: goedkoop en duurzaam. Nu heb ik een Renault Modus en ze onderhouden deze perfect. PS: die mopperaar hieronder kan volgens mij beter naar een Kwik-Fit of zo gaan; als je op een zaterdag ook nog het goedkoopst klaar wil zijn. Want op zaterdag is alleen hun showroom open: staat op elke site! Dus ze verleenden juist een SUPER-service door die klant met pech toch te helpen!! Zoals AUtoweerd al jaren doet. Wie de service van Autoweerd echt kent, weet dat ze er hier alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Dat is service! Maar als het alleen maar om de laagste prijs gaat, moet je maar op internet gaan kopen, denk ik dan. In mijn ogen (en ik kan het na zo\'n tijd dus weten, is mijn garage WEL een absolute aanrader! Altijd tijd en altijd persoonlijke service!
Na goed ervaringen van bekenden, heb ik de keuze gemaakt om naar de garage te gaan. Ik heb hier enorm spijt van omdat deze garage 60% duurder is dan andere bedrijven als het gaat om het vervangen van twee autobanden. De prijs van twee banden plus leggen kost hier 625,- euro en bij een concurrent 400,- euro. Door een buurtactie, waar ik de garage zelf op moest wijzen, is er een korting gegeven van 25%. De garage was totaal niet klantvriendelijk en ik kreeg zelfs te horen dat ik blij mocht zijn dat ze op zaterdag open waren. Dit is natuurlijk een keuze van de garage zelf. Waren ze maar dicht geweest, dan was ik waarschijnlijk goedkoper uit geweest en had ik nu geen dubbelle kater aan het lek rijden van twee banden gehad. Tevens werd er gezegd dat ze eigenlijk mij helemaal niet de 25 % korting hoeven te geven en dat ik blij mocht zijn dat ik deze toch kreeg. Vervolgens hoor ik als klant netjes op de hoogte gebracht te worden van dergelijke acties. De prijs van het leggen werd bij de correctie op mijn eerste betalingen in een keer verhoogd van 40 euro naar 57 euro, vreemd, niet bijzonder klantvriendelijk en hierdoor heb ik helemaal het gevoel gekregen dat ik op alle mogelijke manieren ben afgezet. Ik ga zeker niet meer terug komen en de bekende gaat de auto ook elders in onderhoud geven. Service van de monteurs bij het leggen van de banden was goed, de afwikkeling mbt de correctie en betaling was heel slecht.
Terug roep actie (gratis) voor een controle airbag voor mijn grand move 1999. Door mijn werk heb ik niet zo veel vrije tijd, woensdag langs gegaan en kon donderdag al even langs komen en werd tussendoor snel geholpen. Personeel is niet alleen behulpzaam maar ook aardig en correct. Als je een auto hebt ze doen alle merken dus ga langs een echte aanrader
Mijn eerste bezoek aan dit bedrijf. Op alle punten zeer tevreden, service, kwaliteit,en prijs. Ik heb ergens anders helaas vaak anders meegemaakt
Al meerdere jaren prima service, in één dag APK en benodigde reparaties geregeld.
Sinds een jaar of 5 doet Garage Autoweerd het onderhoud aan mijn auto. twee jaar geleden hebben ze me geholpen met de aanschaf van een 2e hands Daihatsu sirion. Zowel wat betreft het onderhoud (nooit te hoge kosten, altijd op tijd klaar)als de aankoop (goede voorlichting, samen op pad, prima auto) ben ik heel tevreden.
Wij kennen de mensen Krispin ongeveer 40 jaar en Autoweerd meer dan 20 jaar. Bij aankopem, inruilen en onderhoud is er altijd een zorgvuldige afweging tussen het bedrijfsbelang en dat van ons.Ons vertrouwen in adviezen is volstrekt, de ontvangst en behandeling steeds uitermate plezierig.
Ben inmiddels ongeveer 8 jaar klant en ben zeer tevreden.
Al jaren klant. Nog altijd heel goede service en vriendelijke bediening.
Vandaag de overheerlijke banketstaaf opgehaald. Wat zijn die toch lekker. Dezelfde kwaliteit die jullie altijd leveren. Ook als garage. Maar er is meer! Jullie zijn niet bang voor innovatie. Want op de doos van de banketstaaf staat:RUDOLF THE RED-NOSED REINDEER. Rood licht aan de voorkant. Geweldig!!! Er is nog meer! Ik heb geen auto. In september 2012 heb ik (om gezondheidsredenen) de auto aan jullie verkocht.En dan toch nog een banketstaaf! Klasse! Natuurlijk is er ieder jaar, tegen kerst, de geweldige spanning: KRIJGEN WE ER WEER ÉÉN , OF NIET. Ik zing dan de hele dag het liedje: \"Rudolf the red-nosed reindeer\" Misschien helpt dat. Misschien hoort de kerstman dat. Hij is welkom. Zelfs met een rood voorlicht. Maar misschien bestaat de kerstman eigenlijk niet. Dan dus geen banketstaaf. Maar het blijft KLASSE!
Bij Garage Autoweerd heeft men altijd oor voor de klant. Ook al spreekt de klant niet de taal van de (auto)techniek, hij/zij wordt serieus en geduldig te woord gestaan en vragen worden beantwoord. Ik heb altijd het idee dat de garage deskundig het onderhoud op mijn auto uitvoert en dat de prijs van een beurt achteraf alleszins redelijk is. Wat opvalt is dat het altijd druk is, wat mij een goed teken lijkt voor een garage. Bij een slechte ervaring ga je toch al gauw verder kijken. Ik heb mijn Alfa 147 nu al 5 jaar in onderhoud bij Autoweerd!
Altijd goede uitleg en overleg als er onderhoud of reparatie moet worden uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kortom, wat ons betreft een fijne garage waar je van op aan kunt en betaalbaar (zeker vergeleken met de Volvo merkdealer).
Als je al meer dan 20 jaar bij Autoweerd klant bent, zegt dan toch wel genoeg.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600