5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onderhoud en APK uitgevoerd perfect en snel geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via een kennis bij dit bedrijf gekomen, wat een top bedrijf! ben er zeer tevreden mee, altijd eerlijk advies en goed overleg!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

al tijdje op zoek naar een daihatsu cuore maar zelf niks kunnen vinden. Toen samen met de verkoper van autoweerd op zoek gegaan. Hij heeft een mooi daihatsu cuore voor mij kunnen vinden waar ik nu heel blij mee ben!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al drie of vier auto\'s lang ben ik een zeer tevreden klant van deze garage. Ik voel me begrepen met mijn auto, tot voor kort, werksituatie en beperkt budget. Er is altijd overleg mogelijk, maar er wordt ook eerlijk aangegeven als een reparatie echt nodig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik stond op het punt om op vakantie te gaan toen mijn auto er de brui aan gaf. Autoweerd heeft toen gratis naar onze auto gekeken, vervolgens gratis de auto opgehaald en ons alsnog met veel moeite aan een huurauto kunnen helpen terwijl er eigenlijk geen beschikbaar meer was. Door hun inzet konden we dezelfde middag nog op vakantie. Niks dan lof.

In 1 woord: grandioos

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker aan te bevelen. Erg behulpzaam personeel en deskundig advies. Goede ervaringen mee en kom zeker terug

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een aanrijding, waarbij onze auto flink beschadigd was, wisten we niet zo goed wat verder te doen. Vanaf de plek van de aanrijding gebeld met garage Autoweerd. Vanaf dat moment kregen we prima adviezen en werden veel zorgen van ons overgenomen. Toen we met de beschadigde auto bij de garage aankwamen werd door Paul bij de receptie ook nog veel papier en telefoonverkeer overgenomen. We verlieten uiteindelijk redelijk zorgeloos de garage. Mede door toedoen van Autoweerd werd onze auto noet Totalloss verklaard, maar binnen de grenzen gerepareerd. Opnieuw een hele zorg minder. Toen wij de auto een week later kwamen halen, was en passant ook nog de ontbrekende uitplaatsten vervangen. Kortom prima service. Een garage die ik van harte aan iedereen aanbeveel. Bij dit advies ga ik niet alleen uit van hetgeen hierboven is geschreven, maar ook van eerdere ervaringen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn auto na beurt en APK weer helemaal top! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader!

Topbedrijf! Aanrader

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Geweldig bedrijf! Top!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week voor het eerst naar autoweerd geweest en zeer goed bevallen! eerst een zeer fijn ontvangst bij de receptie, koffie aangeboden gekregen en de rekening viel ook heel erg mee. ik ga zeker terug!

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op loopafstand in de buurt, vriendelijke mensen, super service, prijs klopt - dit is mijn nieuwe garage! Ik beveel deze garage 150% aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende garage met verrassend goede service. Mijn Alfa Romeo 159 is hier geweest voor een grote beurt, distributieriem en APK. Tijdens het hele proces werd ik erg prettig en zeer netjes op de hoogte gehouden van het hele proces. Ik kreeg zelfs een gratis leenauto aangeboden omdat ze iets meer tijd nodig hadden (er was dan ook iets meer aan vervanging toe dan ik ingecalculeerd had). Tot slot kreeg ik de rekening aangeboden, daar schrok ik wel even van hoor.. Wat een (h)eerlijke prijs! Begrijp mij niet verkeerd, het was nog steeds een groot bedrag... maar tegenover andere bedrijven kom je bij Autoweerd gewoon goedkoper uit. Voorheen ging ik naar Euromaster voor al mijn onderhoud maar dat is vanaf nu verleden tijd. Jullie hebben er een nieuwe trouwe klant bij!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week onverwachts mijn achterlicht kapot. Snel gebeld en kon meteen terecht. Top service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne garage die open communiceert en meedenkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, doen altijd meer dan het noodzakelijke. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijne garage!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaringen met Autoweerd zijn zonder meer goed. Bij de aanschaf van de auto en ook bij het onderhoud.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima no nonsense bedrijf!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vriendelijke service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en vakkundig mijn lekke band gedicht, zodat ik mijn auto meteen weer kon gebruiken. Zeer flexibel en attent!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een groot compliment voor deze garage! Via ANWB bij hen terecht gekomen met koelproblemen. Mijn auto ging direct de brug op en tijdens een heerlijk kopje koffie werd het defect verholpen. (Waterslang of een klem of iets) .. Heel fijn dat ze er tijd voor maakten. Ze hebben daarna nog met de auto gereden en een eindcontrole gedaan. .. Zo is bijna een stuk minder erg om een met pecht stil te staan :-) Ik kreeg ook nog een leuk cadeautje mee! Complimenten voor jullie superservice, ik ga jullie aanraden!

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland