Duidelijke communicatie en prettige mensen
Vriendelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren, daar doen we het voor ! Graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd!
Moet ik meer vertellen? (Toch is dat bankje bij de receptie een leuke plek)
Beste Richard, hartelijk dank voor deze leuke review! Leuk dat u na al die jaren nog steeds zo tevreden bent: dat horen we graag natuurlijk! Dank en graag tot ziens!
Snel en vakkundig geholpen
Beste Paul, hartelijk dank voor je mooie 5 sterren-review; de maximale score, daar worden wij natuurlijk ook vrolijk van! Graag tot een volgend bezoek!
Wederom prima service gehad bij Autoweerd bij de onderhoudsbeurt van mijn auto icm een apk keuring. Vriendelijke deskundige medewerkers
Beste Jaques, hartelijk dank voor je review! Fijn om terug te lezen dat alles weer naar wens is verlopen! Graag tot een volgende keer bij Vakgarage Autoweerd Utrecht!
Spijker in mijn voorband. Na belletje vrijdag mocht ik maandag langskomen en werd het snel opgelost. Vriendelijke medewerkers
Beste Annemiek, Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Gelukkig viel "de schade" mee en konden we het vandaag snel fixen. Je bent altijd welkom, graag tot ziens!
Zie hierboven
Beste Bert, hartelijk dank! Altijd fijn om weer een tevreden klant te zien! Goed om te lezen dat alle naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Goede communicatie met betrekking tot wat er gemaakt moet worden. Prijs afspraak wordt nagekomen, geen verrassing achteraf
Beste Monique, hartelijk dank voor deze 5 -sterren review! De maximale score én een hele mooie tekst erbij: wat fijn! Inderdaad willen wij altijd helder en transparant communiceren, dus voor ons ook prettig om dit zo terug te lezen, dank! Graag tot een volgende keer weer! Vakgarage Utrecht
Duidelijkheid over de prijs, vakbekwaam en vriendelijke medewerkers.
Beste Erika, vriendelijk dank voor dit mooie rapportcijfer! Fijn dat je onze diensten zo prettig hebt ervaren: je omschrijving zegt precies wat wij graag nastreven! Dank! Graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Alleen de factuur staat op naam van dhr. Dat is nou weer jammer. Verder helemaal top.
Beste Margreet, dank je wel voor je top-beoordeling, altijd fijn om terug te lezen. En ook dank voor de dhr/mevr aanmerking, dat is natuurlijk ook gelijk rechtgezet. De aanhef moet ook gewoon in orde zijn natuurlijk. Graag tot een volgende keer!
Was verrast dat mijn aan mijn auto, die de jaarlijkse onderhoudsbeurten bij de merkdealer heeft gehad, op zoveel punten niet in orde was. Rekening viel daarom onverwacht hoog uit. Ik Vakgarage Autowereld heeft mij wel overtuigd van de noodzaak van deze reparatie.
Beste Hans, vriendelijk dank voor deze informatieve review. Inderdaad kijken wij de auto's die we hier voor het eerst zien, van top tot teen na. En overleggen we alles met de eigenaar. Eenmaal langer bij ons in onderhoud bouwen wij een eigen technsiche historie op en zo doen we nooit iets teveel of dubbel. Graag tot een volgende keer weer bij Vakgarage Autoweerd (niet Autowereld ;-) )
Goedbedrijf
Beset Tom, hartelijk dank! Dat is heel fijn om te lezen, ook na al die jaren! Graag tot ziens weer bij Bovag autobedrijf Autoweerd Utrecht
Professionele service en ook nog eens aardige vaklieden.
Beste Veronique, vriendelijk dank! Een mooie 5 sterren-review, daar worden wij ook blij van natuurlijk! Fijn dat alles zo goed naar wens is verlopen en graag tot ziens!
Heel goed, zie boven.
Beste Clara, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Goed te lezen dat het naar wens is verlopen, ook met de logistiek! Graag gedaan ;-) En graag tot een volgende keer bij Vakgarage Autoweerd!
Prima geholpen!
Beste Remko, hartelijk dank voor deze uitstekende beoordeling! Heel fijn dat je onze dienstverlening zo prettig hebt ervaren! Dat gaan we een volgende keer natuurlijk weer graag zo goed uitvoeren, tot dan! Vakgarage Autoweerd Utrecht
Zeer klantvriendelijk en professioneel geholpen.
Beste Sandra, vriendelijk dank voor het schrijven van deze fijne beoordeling! Daar doen we het voor, dus hier worden wij ook weer blij van! Graag tot een volgende keer, Vakgarage Autoweerd Utrecht
Je weet waar je aan toe bent omdat je goed geïnformeerd wordt.
Beste Greet, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Precies waar wij in geloven: goede informatie! Dat schept het vertrouwen waar wij als team achter staan. Graag tot een volgende maar weer, bij Vakgarage Autoweerd Utrecht!
Beste Rene, hartelijk dank voor deze beoordlieng. Met een "prima" zijn wij zelf ook heel blij altijd! Graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Beste Maja, super bedankt voor deze geweldige 5-sterren beoordeling! Dat is altijd heel fijn, om te zien dat ook jij de service zo prettig hebt ervaren bij Vakgarage Autoweerd. Daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer weer, bij Bovag Autobedrijf Autoweerd te Utrecht
Vriendelijk en behulpzaam, heb vertrouwen dat deze vakmensen er voor zorgen dat ik in mijn auto veilige kilometers kan rijden.
Beste Clasiena, hartelijk dank voor deze mooie review! En de spijker op z'n kop: het gaat er inderdaad om dat iedereen veilig kan rondrijden! Bedankt voor je bezoek en graag tot ziens bij Autoweerd Utrecht
Je wordt vriendelijk geholpen. Altijd eerst overleg voordat zij iets repareren. Dus je komt niet voor verrassingen te staan. Doen wat ze zeggen.
Beste Monique, hartelijk dank voor deze fantastische review! Precies wat wij nastreven: goede communicatie en dus geen verrassingen. Dank en graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd te Utrecht.
Lekker in de buurt en betrouwbaar. Kijk maar naar de boekingen. Ik zou mijn Audi A6 echt nergens anders laten onderhouden. Wll done !
Beste Roy, vriendelijk dank voor deze fijne 5-sterren beoordeling, daar doen wij het voor! Wat goed om te lezen! Graag zien we je een volgende keer weer bij Vakgarage Utrecht
Helaas zijn er 2 verkeerde banden gemonteerd. Ze gaven aan dat er verkeerde banden geleverd waren en de monteur de banden ook niet heeft gecontroleerd. Als het goed is kan ik deze week de banden komen omwisselen. Doorgaans altijd fijne ervaringen.
Eerlijk is eerlijk, dit ging mis. Wel het juiste merk, de juiste maat en uitvoering .. maar toch waren dit niet de banden die er onder moesten. Andere codering, niet conform afspraak. Dus met oprechte excuses van de bandenleverancier ook, maar dit hebben wij als garage zelf ook niet gecontroleerd: zo'n simpele leverings-misser komt "nooit voor".. nou, wel dus. Dat moeten wij en dat gaan wij uiteraard snel en keurig rechtzetten. Sorry voor de overlast!
Ik kom hier al enkele jaren en ben zeer tevreden. Ze verlenen goede service, zijn vriendelijk en komen gemaakte afspraken na.
Zie hiervoor
Beste Fryda, vriendelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat je onze service zo hebt ervaren, goed om te horen! Graag tot een volgende keer bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Er wordt altijd vakwerk geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je auto klaar is, of dat het nog iets langer duurt vanwege onderdelen die vertraging hebben opgelopen.
Beste Judith, hartelijk dank voor de mooie review! Daar worden wij zelf ook weer blij van ;-) Goed om te zien dat onze diensten - ondanks een vertraging- naar wens zijn gegaan, daar doen we het voor. Graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd!
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600