3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Fijne service! Deskundigheid kan ik niet beoordelen, want ik heb er geen verstand van...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het personeel van Autoweerd is zeer vriendelijk en klantgericht. Men denkt mee. Ben zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Behoorlijk aan de prijs. Extra kosten bovenop de extra onderhoudskosten, omdat iets afbrak. Tegenvaller voor wat er gedaan is aan de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk, meedenkend en ook qua kosten alleszins redelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank voor de goede service. Ook hoewel ik op de verkeerde dag mijn auto langsbracht. Ook de leenfiets stel ik op prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik heb altijd een prettig contact

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Schnell, zuverlässig, sehr freundlich und günstig...vielen dank :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij worden Sl jaren geweldig geholpen door en bij vakagsrage Autoweerd. Reguliere beurten, ingepland onderhoud, maar ook voor de noofmdgevallen maken ze tijd en ruimte. Met vriendelijk personeel, goede service en normale prijzen. Zeer tevreden!

Erg goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na goede reviews gelezen te hebben voor mijn eerste APK en kleine beurt naar Autoweerd geweest. Service is goed en duidelijk, vond het fijn dat ik telefonisch op de hoogte werd gehouden van de verwachtte kosten, en waar dit precies in zat. Zal hier zeker blijven komen.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een garage met vriendelijke medewerkers en waar je ten alle tijden terecht kunt door de jaren heen

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al meer dan tien jaar een prima garage waar het onderhoud aan de auto vakkundig wordt uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kortgeleden heb ik mij auto langs gebracht voor een grote onderhoudsbeurt inclusief een APK. De ontvangst was vriendelijk en klantgericht. Een leenfiets meekrijgen was geen probleem. Deze had ik van tevoren ook gereserveerd. Helaas was er defecten aan mijn auto, die een reparaties nodig hadden wat de kosten een flink stuk op liep lopen. Hierover werd ik netjes gebeld. De adviezen klonken oprecht en de reparaties hebben ik laten uitvoeren. Door onvoorziene reparaties aan andere voertuigen kwam men in tijdnood voor mijn auto die dag, dus uiteindelijk heb ik mijn auto een dag later pas kunnen afhalen. In de tussentijd was ik nog een keer langs geweest te kijken. Ik werd vriendelijk, deskundig en geduldig te woord gestaan door de werkplaatschef. Uiteindelijk ben ik goed tevreden met het uitgevoerde onderhoud en klantvriendelijkheid. Een aanmerking van mijn kant: ik vond het jammer op mijn factuur te zien, dat men ondanks de prijzige reparaties pietluttige bedragen voor zoiets als ruitenwisservloeistof alsnog in rekening hadden gebracht. Meer coulance had ik wel terecht gevonden voor het feit, dat ik aan hen de reparaties had gegund. Toch jammer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De afspraak voor een grote beurt +pak was aanvankelijk niet goed vastgelegd zodat ik voor niks kwam en een nieuwe afspraak moest maken. Maar ik werd later goed geholpen door vakkundige automonteurs.

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland