4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam nu voor kleinere reparaties en nieuwe banden. Ik vind dit een deskundige en fijne garage, de volgende keer ga ik er weer heen!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden met deze garage, want ik ben een technisch onbenul en heb daarom een garage nodig die mij niet besodemietert. Autoweerd bedient mij zeer betrouwbaar en ook met veel humor en dat stel ik zeer op prijs.

Vriendelijk, professioneel, klantgericht meedenkend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn dochter had pech en werd door de ANWB naar dit bedrijf gebracht. Lastig, want onze dealer zit in de regio Haarlem en Vakgarage Autoweerd kennen we niet. Volgende dag een kosten opgave gekregen na telefonisch overleg. En nog even geverifieerd bij de SAAB dealer. Die bevestigde de kostenopgave. Dus maar fiat gegeven voor een behoorlijk kostbare reparatie die de auto eigenlijk niet waard is. De auto werd binnen een week ingepland begreep ik, ofschoon eigenlijk tot 21 maart de planning vol zat. Hij zou vrijdag klaar zijn. Donderdag kreeg ik al een rekening en de auto was klaar. Direct overgemaakt, gebeld of het was aangekomen. Dat ging erg snel en mijn dochter kon donderdag nog de auto ophalen. Tot haar verbazing was de auto binnen schoongemaakt en ook van buiten gewassen. En de kosten waren conform opgave. Eerlijk gezegd was ik stomverbaasd dat alles klopte en we dan ook nog een schone auto terugkregen. Dat zegt natuurlijk meer over mijn visie op hoe je als klant over het algemeen wordt behandeld. Maar er bestaat dus nog de slogan \"klant is koning\". Ik ben dus uitermate tevreden over de service, het proces en de afhandeling. Als ik in Utrecht woonde, dan zou dit mijn garagebedrijf zijn. Als oud ANWBer zal ik dit ook zeker aan mijn oud collega\'s doorgeven. Uiteraard ga ik er wel vanuit dat we geen geduvel meer hebben met het onderdeel dat is gerepareerd. Mijn dochter was overigens ook zeer tevreden en werd meer dan vriendelijk behandeld. Over de locatie hieronder kan ik niets zeggen, noch over de showroom en wachtruimte. Kortom, een enorme opsteker in de wereld waar je jezelf als klant zelden koning voelt. Hier dus wel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

TOPgarage! Superprofessioneel en vriendelijk. Er word je ook geen onnodige service aangesmeerd of berekend, sterker nog, ze denken echt met je mee en verrichten dus geen onnodig werk. Wat ze doen is goed!! Reparaties zijn netjes geprijsd, je wordt van te voren gebeld over de ingeschatte prijs. Verricht werk is top. Er staat ook altijd een fietsje voor je klaar als je het aangeeft. Het is dat ik ga verhuizen, anders was ik nooit meer weggegaan bij deze topgarage!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al ruim 15 jaar goed en plezierig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer service gericht, profesioneel en klantgericht. Ja sorry jongens maar ik kan er niets anders van maken. Mensen met plezier in het werk en onder elkaar, in de stad en niet op een suf industrie terein. Chappeau voor jullie allemaal, ik kom bij jullie terug!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel erg goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kon zelfde dag langs om auto/probleem uit te laten lezen. Omdat het niet verstandig was auto weer mee te nemen (ivm defect) huurauto voor de reparatietijd meegenomen. Auto op korte termijn met prima service en prijs gerepareerd! Ben erg blij dat ik deze Vakgarage heb ontdekt na m’n verhuizing naar Utrecht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top, goed geregeld en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ontvangst en communicatie, dat heb ik als vrouw die niks van auto\'s weet wel anders meegemaakt! Top service, zelfs een paar keer werd de auto na reparatie gestofzuigd en schoon afgeleverd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jarenlang topservice van dit team!!!

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland