• Faciliteiten wachtruimte

Echte VAKgarage, goede service, alles volgens afspraak

Auto wordt volgens afspraak gerepareerd. Er wordt goed gecommuniceerd over de kosten. Die zijn nogal eens aan de hoge kant, maar er is overleg mogelijk over wat echt nodig is . De gratis schoonmaakbeurt kan ik zeer waarderen. Bij gebrek aan kennis over ford-specifieke zaken wordt overlegd met de forddealer over oplossen van het probleem. De servicemedewerkers zijn vriendelijk en klantgericht, en houden wel van een grapje. Wachtruimte is goed ingerichtt met koffie en krant. Het wachten is dan ook geen probleem. Minpuntje is wel dat het moeilijk is om op korte temijn een afspraak te maken door de drukte. Daar staat tegenover dat eenmaal gemaakte afspraak ook blijft staan.

Prima garage

De mensen zijn voorkomend, beleefd, aardig en ze denken met je mee. Ze leveren vakwerk. Het bedrijf is in de loop van de decennia steeds groter geworden maar toch prettig kleinschalig gebleven

• Faciliteiten wachtruimte

werklijk zeer goed en eerlijk

op het moment dat ik binnen ben bij, de garage een en al vriendelijk en openheid en , belangstelling voor het probleem . duidelijk uitleg en ook de monteur was zeer vriendelijk. nogmaals is erg goed en rustig iedereen daar. toppie.

Een betrouwbare garage

Ze belde mij netjes op over extra kosten die ze constateerde bij de APK. Uiteindelijk was deze reparatie toch niet nodig en gaven ze dit eerlijk toe en waren er geen extra kosten.

Zoals altijd prima!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke communicatie, punctueel.

betrouwbaar, fair, degelijk.

Houden zich altijd aan de afspraken, ook als het de monteur meer tijd kost. Nemen dus verantwoordelijkheid. Blij daarmee. Weet dat mijn auto goed wordt behandeld en goed wordt afgeleverd.

Supervriendelijk personeel en goede service

Supervriendelijk personeel en goede service

snel, betrouwbaar, servicegericht

Iedere keer geef ik vol vertrouwen mijn auto in de bekwame handen van de monteurs van vakgarage Autoweerd. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Geen onaangename verrassingen, altijd overleg over wat er moet gebeuren en mijn auto rijdt al jaren als een zonnetje!

• Faciliteiten wachtruimte

Soepel, vriendelijk, deskundig en prettig

Prima! Zoals altijd. Klant- en oplossingsgericht, snel en efficient.

Vertrouwd en betrouwbaar

Goede service en betrouwbaar, zoals ik de laatste jaren als steeds heb gemerkt. Blijft goed bedrijf ook in moeilijke tijden.

• Faciliteiten wachtruimte

Eerste keer dat ik mijn auto hier heb gebracht. De volgende keer kom ik weer terug. Heldere afspraken en uitstekende service.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

duidelijke en goede communicatie. verder snel geholpen

duidelijke en goede communicatie. verder snel geholpen. Kan de garage zeker aanraden

Vriendelijk, betrouwbaar, meedenkend

Prima betrouwbare garage

Perfecte service

Werd vriendelijk ontvangen en de mannen wisten waar ze het over hadden. Top garage!

Niets minder dan top

Valt helemaal niets op aan te merken, gewoon top

• Faciliteiten wachtruimte

Prima, duidelijke uitleg een goed overleg

Zie boven

tevreden

al jaren (vanaf 2002) klant van jullie. jullie vakgarage was en is altijd vriendelijk en deskundig. hiervoor mijn dank. groeten, j.c.visser

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

zeer vriendelijk en professioneel. Ik raad ze zeker aan! Mijn auto was er slecht aan toe en er werd duidelijk gecommuniceerd hoeveel het zou zijn en wat er gedaan moest worden. Ik kon er ook over nadenken of ik het wel wilde doen dat was wel fijn en niet alsof ik het opgelegd kreeg..

• Faciliteiten wachtruimte

Prijs valt tegen en het duurde bijna een week voordat de auto klaar was.

Zie boven

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Zeer goede eerste ervaring bij Autoweerd

Heel goed geadviseerd en zeer betrokken en vriendelijke communicatie.

topbedrijf

Ben ruim 11 jaar klant geweest bij deze garage. Fijn bedrijf. En betrouwbaar. Heb afscheid genomen van mijn auto, nu ik hem niet meer nodig heb. Vond het lastig hem privé te verkopen. Directeur Werner bood me aan om bij verkoop de transactie op zijn bedrijf te laten plaatsvinden, zodat hij contanten kon checken en me kon helpen met de papieren afhandeling. Top toch? Uiteindelijk is de auto via hun site en hun inspanningen verkocht, al zaten ze daar niet direct op te wachten. Als ik zelf een koper vond zouden ze hem van de verschillende sites halen. Dat ze dan inspanningen voor niets gedaan hadden (foto’s, informatie, stalling, plaatsing ed) was geen enkel punt. Omdat ik eerder nare ervaringen had gehad ben ik na een jaar of vijf bij deze garage te zijn geweest eens gaan bekijken wat mijn auto volgens het boekje nu precies aan onderhoud vroeg en dit gaan vergelijken met wat er tijdens de garagebezoeken zoal aan onderhoud was verricht. Alles klopte. Niet één vervanging die niet voorgeschreven was. Administratie goed op orde (lijkt me normaal, maar toch prettig), leenfietsen, supercentraal gelegen. Geen enkel minpunt, of het zou moeten zijn dat je voor je grote beurt niet direct de volgende dag terecht kunt. Elk voordeel heb zijn nadeel, haha!

Prima!

Ga zo door!

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer behulpzaam en deskundig geholpen.

Wij wilden net met vakantie gaan, toen er op ons scherm een melding kwam (gevaar ivm aanhangwagen). Bij inspectie bleek er veel water in het systeem te zitten, waardoor (gevaar op) kortsluiting. We werden vrijwel onmiddellijk geholpen in de garage, waardoor we binnen het uur alsnog konden vertrekken. Dank hiervoor.

Prima!

Klantvriendelijk en er wordt meegedacht. Op 'domme' vragen komt toch een serieuze reactie.

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland