Het is steeds weer dezelfde ervaring bij Autoweerd. Goede communicatie, vriendelijke medewerkers, denken in oplossingen en maken heldere afspraken zonder verrassingen achteraf. Auto werd weer tip top in orde (en zelfs geheel gereinigd) afgeleverd. Klasse!
Jaarlijkse onderhoudsbeurt + APK gehad. Personeel was weer vriendelijk. Ik werd weer goed op de hoogte gehouden en rekening was schappelijk. Tot volgende keer!
Gewoon top!
Ik had een elektrisch probleem met de verstralers van mn auto en kon gelijk langskomen. Dit was mijn eerste keer bij Vakgarage Autoweerd. Van tevoren werd een prijsopgave gemaakt. Prima service. Ik kom er graag een volgende keer weer.
Prima betrouwbare garage. Zeer vriendelijk en vakbekwame medewerkers!
Goede ontspannen sfeer. Proberen je altijd te helpen met kleine accute problemen, ook al is het hartstikke druk. Fijne garage om je auto naar toe te brengen.
fijne ervaring, vriendelijke mensen, prettige sfeer.
Vlotte en professionele service
Top, snel en correct geholpen
Aardig, snel en ze denken mee
Uitstekende service, deskundig en vriendelijk!
Vakkundig en behulpzaam
Ik ga uit van hun deskundigheid en tot nu toe terecht.
Snelle service, ik werd goed geïnformeerd mbt het verloop van de keuring.
gewoon goede en vlotte afhandeling reparatie
Naast het uitstekend uitgevoerde werk, beleef ik altijd veel plezier aan de uiterst vriendelijke en humoristische omgang/benadering van alle medewerkers.
Jaarlijkse grote beurt en APK; Makkelijk een afspraak maken, goed voorgelicht over staat van de auto en het nodige onderhoud en bijbehorende kosten. Auto snel weer beschikbaar
Prettige locatie en zeer prettige medewerkers. Klasse
Na 6 jaar weer terug bij Vakgarage Autoweerd en voelt als een warm bad. Nog altijd dezelfde vriendelijke en persoonlijke benadering, zeer snelle en goede onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. En de garage is om de hoek van ons huis, dus perfecte ligging. Kortom, absolute aanrader.
Altijd hier mijn auto in onderhoud gehad na volle tevredenheid, ook na een verhuizing. Nu bij een nieuwe auto toch overgestapt naar een garage in de buurt. Bedankt voor de service de laatste jaren
Ben al jaren klant bij deze garage en altijd heel tevreden. Er wordt met me meegedacht en ik kan er zomaar terecht met kleine vragen en wordt dan heel erg vriendelijk geholpen. Ook voor apk en onderhoud helemaal top. Ik vertrouw op de deskundigheid en zou me geen andere garage wensen.
Vriendelijk, denken goed mee, vlot en betrouwbaar.
Vriendelijk, adequaat en attent geholpen na pech. In de aanhef van dit vragenformulier zou ik wel graag 'mevrouw' erbij willen zien, in plaats van alleen mijn achternaam.
Geachte mevrouw van der Glas, Dank u wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat u weer zo tevreden bent! Ik laat natuurlijk even nazien waarom de aanhef zonder het woord "mevrouw" is verzonden. Tot in detail willen wij het in orde hebben, dus bedankt voor uw melding. Met vriendelijke groet en graag tot ziens, Team Vakgarage Autoweerd Utrecht
Goede prijsinformatie vooraf, geen onverwachte zaken en klaar volgens de afspraak
Omdat ik langere tijd afwezig was heb ik met Autoweerd kunnen regelen dat mijn auto werd opgehaald voor een APK en onderhoudsbeurt en ook weer teruggebracht. Over de kosten keurig vooraf telefonisch een uitgebreide opgave gekregen.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600