Altijd klantvriendelijk en deskundig

Deskundig en klantvriendelijk

Goed overleg

Zeer flexibel om auto langs te kunnen brengen, ondanks dat ze druk waren. Diagnose van mankement (auto startte een dag niet, maar daarna weer wel - heel vreemd) was lastig te stellen omdat de boordcomputer het niet aangaf. Daarop belde de monteur met additionele vragen waardoor hij beter wist waar hij het moest zoeken; bleek de krukassensor te zijn. Hij loopt nu weer als een zonnetje. Ook altijd fijn dat je een fiets kan lenen tijdens het onderhoud, want dan ben je zo weer thuis.

Tevreden

Tevreden

Nauwkeurig, snel, doeltreffend

Zoals hierboven omschreven...altijd vriendelijk doeltreffend, snel en nauwkeurig Ik heb er vertrouwen in

• Faciliteiten wachtruimte

Tussendoortje - binnen een dag voor pretparkbezoek met kinderen. Wat een toppers!

Kapotte ruitenwisser(motor) moet natuurlijk gemaakt. Reparatie kwam echter tussendoor en kon niet op zelfde dag. Vertelde dat we volgende dag vanwege studiedag naar pretpark zouden gaan. Paar minuten later werd ik teruggebeld dat zij toch direct zouden maken zodat we naar pretpark konden. Wat een toppers!

• Faciliteiten wachtruimte

Zonder afspraak, zelfde dag geholpen!

Met een weigerend portierraam zonder afspraak bij Autoweerd langs gegaan. Ondanks de propvolle agenda bij de garage is de auto dezelfde dag nog gerepareerd! Topservice!

Slordig en onbetrouwbaar

Bij verkoop van de auto 1 jaar geleden werd aangegeven, nadat een bobine kapot is gegaan(wat gewoon pech is)dat alle bougies vervangen waren voor aflevering. Tot mijn grote verbazing werd bij onderhoudsbeurt aangegeven dat de bougies vervangen moesten worden omdat deze 7 jaar oud zouden zijn. Wat mij betreft onbetrouwbaar. Ook de rekening klopt naar mijn idee niet. Daarnaast staat op de rekening een ander soort olie dan op het kaartje in de auto, slordig. Kom niet meer terug bij jullie na alle ervaringen binnen een jaar. Slechte grappen over mijn vriend aanspreken met mevrouw graag achterwegen laten wanneer dit soort slordigheden er zijn.

• Locatie N.v.t.

top

Super top

Goede respectvolle kundige behandeling

Zoals hierboven beschreven…

Super aardig team

Klantvriendelijk snel en aardige lui

Excellent

Ik kreeg goede voorlichting van de monteurs tijdens de onderhoudsbeurt. De apk&beurt kostten maar €1389,00! Petje af!

Klantvriendelijk, zorgvuldig en doeltreffend

Zie hierboven

Onze vaste garage

Prima garage, om de hoek, top

Naar verwachting

Opmerking: SMS auto=gereed, volgens het systeem wel verstuurd, maar ècht niet ontvangen.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Weer top service en op tijd alles klaar

(Vrouw)vriendelijke service, goede uitleg, meedenken, geen vraag is teveel en er kan altijd een grapje vanaf. Top geholpen zoals altijd, dank!

• Faciliteiten wachtruimte

Zeer goede garage, altijd deskundig en vriendelijk!

Erg tevreden, al jaren.

DE BUURTGARAGE!

Als vanouds, ik kom zeker terug!

Wederom prima geholpen

Airco werkte niet meer, met deze warmte niet prettig. Maar hij doet het weer

Prettig en duidelijk geholpen

Jammer dat het onderhoudsboekje niet afgetekend was

vriendelijke mensen

Mijn ervaring is dat Vakgarage Autoweerd vriendelijke mensen in dienst heeft, die proberen het onderste uit de kan te halen voor hun klanten.

• Faciliteiten wachtruimte

Top service, vriendelijk en behulpzaam

Fijne en deskundige garage

Prima geholpen

Prima geholpen

• Faciliteiten wachtruimte

Eerste keer; gelijk goed!

Service was goed, persoonlijk en betrouwbaar. Had accuut probleem, mocht direct langskomen zelfs op een drukke werkdag. Werd beleefd geholpen, iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Probleem was direct, goed gecommuniceerd / uitgelegd en vakkundig verholpen. Na deze eerste ervaring ga ik hier zeker blijven terugkomen!

• Faciliteiten wachtruimte

Goed contact met Jesse en fijne service.

Goede informatie vooraf en ondanks een drukke periode toch gelukt de trekhaak te monteren! Ziet er strak uit! Dank Jesse!

Goede communicatie

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland