duidelijkheid mbt werk en prijs vriendelijk personeel
Inmiddels al 3 jaar het volste vertrouwen in Vakgarage Autoweerd.
Vriendelijke mensen, goed werk en een fijn nieuw fietsje om mee naar huis te fietsen terwijl de auto een beurt krijgt en gekeurd wordt.
Fijne receptie met heldere en prettige communicatie. Service prima en goede voorlichting en communicatie over de APK en onderhoudsbeurt. Voelt betrouwbaar
Het klokje was bijgesteld: niet gevraagd, wel gezien en actie op genomen:
Goede afspraken kunnen maken, goed geïnformeerd over de kosten, een dag later klaar. Zowel de mensen achter de balie als de monteurs zijn heel vriendelijk en klantgericht.
Uitstekend goede service en vriendelijke mensen
Doen wat ze zeggen, klantvriendelijk en snel
En fijn in de stad ! Zodat je geen huurauto nodig hebt , wonende in Utrecht.
Vriendelijk en professioneel.
Heb hier mijn APK laten doen. Woon zelf in de binnenstad dus dit was mijn dichtstbijzijnde apk garage. Ontzettend fijne ervaring, vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en snel klaar.
netjes geholpen goede uitleg telefoontje wanneer er wat extra's moest gebeuren kortom zeer tevreden over de geboden service
Prettig dat de auto gehaald en gebracht kon worden.
Zoals altijd volledig op de hoogte gebracht van de werkzaamheden. Je weet precies waar je aan toe bent in het kostenplaatje. Er wordt met je meegedacht.
Heel attent dat het dashbordklokje op de wintertijd is gezet.
Personeel is vriendelijk en sociaal. Duidelijke communicatie over werkzaamheden en prijs hiervan, voordat reparaties werden uitgevoerd werd eerst gecontroleerd bij mij als klant. Duidelijk dat monteurs weten wat ze doen en kennis van zaken hebben.
Het is heel fijn dat ik de auto de dag voor de afspraak kan brengen.
Ben vandaag geweest voor de jaarlijkse onderhoud van mijn auto. Auto gebracht tussen 8 en 9 uur. Leenfiets (nieuwe)gekregen om weer naar huis te gaan. Na een paar uur werd ik gebeld door een altijd vriendelijke medewerker van Vak garage waarin hij duidelijk aangaf wat uitgevoerd moest worden met de bijbehorende kosten. In de namiddag SMS ontvangen dat de auto weer gereed is. Factuur ontvangen met hierop vermeld de gespecificeerde kosten en eindbedrag welke precies hetzelfde was zoals eerder telefonisch was afgesproken, Dus geen verrassing van hogere kosten. Deze garage is een aanbeveling.
De auto stond binnen met een uur weer klaar na de APK.
Afspraak ik afspraak
goed, degelijk en snel
Zeer goede ervaring
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600