Een gestroomlijnd bedrijf met persoonlijke aandacht

Vakmanschap wordt op een natuurlijke wijze gecombineerd met een goed logistiek lopend proces en aandacht voor de klant. En de nieuwe fietsen zijn ook een stuk prettiger.

Fijne vakmensen

Prettige, vakkundige mensen die altijd klaar staan

• Faciliteiten wachtruimte

Prima service en contact. Wel even doorvragen of de banden per se van een duur merk moeten. Beter/netter zou zijn direct een paar opties te krijgen.

• Faciliteiten wachtruimte

Fijn om vlot geholpen te worden bij een acuut probleem

Accu van mijn klassieke citroen CX was overleden nadat de auto in de winter had stilgestaan. Ik kon bij Autoweerd terecht en nog dezelfde middag was de CX weer up and running

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

goed geholpen met een ingewikkeld probleem

het brein van de versnelling moest vervangen worden

• Faciliteiten wachtruimte

Goede reparatie, was wel veel geld

Goede reparatie, was wel veel geld...maar moest ook veel gebeuren

Fijne mensen, goede service

Heel fijn om zo'n betrouwbare garage in de buurt te hebben. Het is dat ik voor onderhoud aan de dealer vastzit, anders zou ik voor al m'n zaken bij Autoweerd zitten

• Faciliteiten wachtruimte

Na een prettig gesprek is de situatie goed opgelost.

Tja de rekening moet je toch betalen maar ik vond het eigenlijk te gek voor woorden. Er was geen extra werk verricht. Tevreden over hoe ze de auto verzorgen maar dit klopt toch niet Volgende keer de prijsopgave op papier! En niet meer telefonisch

Goed geholpen, duidelijke uitleg

Zoals altijd, goed geholpen. En de reparaties worden helder uitgelegd.

Helemaal tevreden

Persoonlijk, vriendelijk, snel, deskundig.

goede service

Professioneel en vriendelijk

Duidelijke communicatie, goede uitleg en vriendelijk.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Vriendelijk, snel en heel correct

Vooral bijzonder dat we in goed en duidelijk overleg uitzochten welke (niet cruciale) verbeteringen ik zelf kan doen, terwijl ik de auto toch nog met APK kon meenemen. Dank aan het hele onderhoudsteam!

Elke keer geweldig

Vakgarage Autoweerd is vakbekwaam, snel en communicatief goed.

Geweldige service vriendelijk personeel

Ben zeer tevreden over de geleverde service

Zeer prettig

Ieder jaar is het weer spannend om mijn auto voor een keuring te brengen en geeft mij dit veel stress. Ik ben heel vriendelijk en vakkundig door de medewerkers van de receptie geholpen en ze hebben mij gerust gesteld. Ook de monteurs hebben oog voor de klant. Bedankt voor de prettige ervaring!

Snelle en adequate service

De accu van onze auto moest direct vervangen worden. Omdat deze besteld moest worden, moesten wij even wachten. Wij zijn toen met de auto van de zaak direct naar huis gebracht. Wat een service.

• Locatie N.v.t.

Zoals altijd: perfect

Korter wachten dan gedacht (bandenwissel in minder dan een uur). Tevens goed geholpen bij het afsluiten van pechhulp voor de nieuwe auto, ondanks dat deze nog geen beurt had gehad (want dat heeft ie nog lang niet nodig :-) ).

Vakkundig en vriendelijk

Zoals altijd weer vriendelijk te woord gestaan, inmiddels ken ik de mannen van de garage dus je wordt vriendschappelijk onthaald. Fijne leenfiets (nieuwe!) en de auto op de afgesproken tijd klaar.

Hulpvaardig en betrouwbaar

Audi A6 naar de gagrage is altijd een avontuur. Je kunt het niet bedenken maar er ts vaak wat mis. Dze jeer wist ik dat de rechterspiegel moest worden vervangen. Keurig eerst een paar weken terug even gekeken of het zijn had een 2de hands te monteren. Uiteindelijke besloten om een nieuwe te nemen. Keurig gemaakt in lijn met de afspraak.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Een zeer professioneel garagebedrijf dat aan de hoogste normen voldoet.

Recent onze KIA weer voor een grote beurt bij Vakgarage Autoweerd aangeboden. Keuring een fiets ter beschikking gesteld om weer huiswaarts te gaan en ook snel bericht ontvangen dat de auto weer kon worden opgehaald. Een bij de keuring gemaakte vergissing, werd snel opgemerkt en vervolgens bood Autoweerd aan om ook dit, en voor eigen rekening, snel te adresseren. Dit alles met voortvarendheid en vriendelijkheid. Een top garage!

Ok

Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam

Vriendelijke, vakbekwame, behulpzame mensen.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Prima garage met vriendelijk personeel en echte vakmensen

Uiterst prettige ervaring, goede service, vriendelijk en ook vakbekwaam personeel! Top!

• Faciliteiten wachtruimte

Open en professionele communicatie en echt vakwerk

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er moet worden gedaan en wat er kan. De uitvoering van het werk is eigenlijk altijd goed

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland