in een woord geweldig werkelijk waar. zeer netjes open en eerlijk vertellen zoals het is en geen. rare praatjes zowel raymond herber als paul schroder en ook de montuers krijgen van mij een dikke 10 plus
Vlot verlopen competent onderhoud met een goede prijs-kwaliteit verhouding als resultaat
Beste Aad, dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je ook zo tevreden bent en we zien je graag weer een volgende keer.
Ervaringen uit vele jaren zijn altijd positief. Soms valt het duurder uit dan gedacht maar elders is het duurder. Prijs en kwaliteit verhouding uitstekend
Beste Nadia, dank je wel! Dat is een heel mooie beoordeling ;-) Dank voor de omschrijving ook, want inderdaad: .. soms vinden wij noodzakelijk werk en dan kost het wat meer. Wat dat betreft zijn we net een tandarts ;-) en ook daar: niet bijhouden betekent geheid meer ellende. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!
This was the 2nd time I rented the car here and will consider renting again in the future due to the reasons mentioned above.
Beste Ton, hartelijk dank voor je geweldige review! Fijn dat je ook zo tevreden bent, dat is voor ons de beste motivatie! Tot ziens bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Adekwate voorlichting, goede uitvoering reparaties
Beste Marcel, dank je wel voor de mooie 5 sterren beoordelingen. Graag tot een volgende keer!
Super fijn geholpen nadat mijn auto naar de garage werd gesleept
Beste Pauli, Dank je wel voor deze review! Pech is al vervelend genoeg, dus natuurlijk zetten we dan ons beste beentje voor om het weer te fixen!
APK plus jaarlijks onderhoud weer keurig gecommuniceerd en uitgevoerd, top!
Beste Anne, dank je wel voor deze geweldige beoordeling! Daar zijn wij ook heel blij mee weer! Graag tot ziens!
Al zes jaar ben ik tevreden klant bij Vakgarage Autoweerd. Altijd is de communicatie helder en de service goed. Bij onderhoud krijg ik altijd netjes een belletje over de uit te voeren werkzaamheden. Prijzen worden van tevoren besproken en vastgelegd. Zelfs met de huidige prijsstijgingen worden de afspraken nagekomen. En altijd wordt ik met een glimlach ontvangen.
Beste Martin, zo!! Dank u wel, dat is ook een heel mooie om te lezen! Wat fijn, hier doen we het voor! Bedankt en tot de volgende keer natuurlijk!
Vlot -vriendelijk -deskundig- in de buurt! Goed ook dat er naar mijn ervaring gevraagd wordt.
Beste Ellen, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen hoe u onze service heeft ervaren, graag tot ziens!
Tja, zegt dat niet genoeg?
Beste Richard, dat is goed om te zien, dank je wel! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie beoordeling. Graag tot de volgende onderhoudsbeurt!
Snelle afhandeling, goede service.
Hartelijk dank voor deze 5 sterren-review! Wat fijn dat ook u zo tevreden bent, dat geeft onze medewerkers een goede boost! Dank, en graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd!
Bij deze garage worden wij altijd goed geholpen, tegen een correctie prijs. Ze denken mee en zorgen dat de auto goed blijft! En het vervangend vervoer is goed geregeld: zowel een gratis leenfiets als een vervangende auto tegen een goed tarief!
heel goed
Beste Francesco, dank je wel voor deze geweldige beordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Vakgarage Autoweerd Utrecht! Graag tot een volgende keer!
Inmiddels ben ik al een jaar of zes een erg tevreden klant. Prima service, duidelijke communicatie, vriendelijke vakmensen.
Beste Marianne, dank je wel! Wat fijn dat je al die jaren zo tevreden bent, daar doen we het voor!
Zie in zin hierboven Ik was hier voor de 1e keer. Goede indruk van klantvriendelijkheid, service en vakmanschap. Maar was wel onhandig dat de auto 2 dagen in de garage was ipv 1 dag . Maar ik zal hier zeker de volgende keer teruggekomen. Voor mij ook handig dat het heel dichtbij is.
Beste Jetty, dank je wel voor de mooie review, daar zijn we blij mee. En natuurlijk zien wij zelf ook de auto weer dezelfde dag de weg op gaan, maar soms vraagt het wat meer werk. Mocht het zo uitkomen: we hebben altijd vervangend vervoer klaar staan ;-) Graag tot ziens!
Goed ontvangst, vriendelijke mensen, goede service.
Beste Maaike, wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Graag tot volgende keer!
Blij met deze garage
Zoals altijd meedenkend en oplossing gericht.
Prettige sfeer, vriendelijke mensen en snel, makkelijk en goed geholpen!
Zijn nu voor de tweede keer bij deze garage geweest en het bevalt heel goed dus ze hebben op zeker een vaste klant erbij
Vriendelijk personeel en een duidelijke uitleg over decaanpak. Van een lampje vervangen tot de airco bijvullen.
APK en beurt, brachten natuurlijk weer extra zaken naar boven. Maar deze keer ook echt merkbaar voor mij. Na de vervanging wiellager rechtsvoor, reed auto veel safer. Het uitlijnen lukte niet meer in de dag,(ik moest weg) en werd drie dagen later alsnog uitgevoerd. maar wel binnen de twee uur die ik beschikbaar had. Autoweerd voelt als 'mijn garage'.
Alles weer prima gerepareerd en onderhouden
Niet de goedkoopste garage maar service en kwaliteit zijn hoog.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600