Goed geholpen

• Locatie N.v.t.

Prettig befrijf

Zoals altijd goeie service en vriendelijk personeel en natuurlijk vakbekwaam.

Gewoon goed

Deze garage is een topper. Goede vakmensen, klantvriendelijk en, last but not least, ze denken hier mee met de klant. Bij een wat oudere auto is het niet gewoon blind nieuwe dure onderdelen/modules monteren maar altijd afwegen of een refurbished onderdeel niet beter past.

Klantvriendelijk en goed geholpen

Klantvriendelijk en goed geholpen

Zoals gewoonlijk; prima!

Goed vakmanschap, altijd een ontspannen sfeer

Snel, vriendelijk en professioneel

De receptie is altijd vriendelijk en professioneel. Onderhoud (en ook iets van de sloop halen omdat dat onderdeel niet meer te krijgen was) was heel snel en goed geregeld.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goede communicatie, vakkundig advies

Waar ik vreesde voor een kapotte demper onder mijn auto, bleek het niet meer dan een kapotte ophangbeugel te zijn. Ze hadden me gemakkelijk een oor aan kunnen naaien door er alsnog een nieuwe demper onder te zetten en zo het factuurbedrag te verhogen, maar dat is niet gebeurd. Ik ben op advies van een vriend bij deze garage terecht gekomen, en dat blijkt niet voor niets, zeker voor herhaling vatbaar!

Goede service en prijzen

Ik heb een zeer goede ervaring bij Autoweerd. Alles is netjes gerepareerd en werd nog geattendeerd op de betere prijs voor de jaarbeurt i.p.v. kleine beurt + APK. Alle personeelsleden komen zeer professioneel over en zijn klantvriendelijk.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Altijd goed en professioneel geholpen

Ik kom al een aantal jaar met een goed gevoel bij deze garage. Ze zorgen er elke keer voor dat ik weer goed en veilig de weg op ga.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Audi A3 rijd niet niet lekker, auto terug naar de dealer waar de auto gekocht is in zeist, daar konden ze het probleem niet vinden, 6x naar het probleem gezocht. Ik breng de auto naar garage AutoWeerd Utrecht het probleem in een keer gevonden. Auto rijd weer als een tierelier. Bij het ophalen van de auto ging de motorkap open en kreeg ik uitleg over waar het probleem zat. Dan kunnen we spreken over een vakgarage. Supper bedanken AutoWeerd

Snelle en vriendelijke service

Ik kon snelle terecht, goede service.

Goed en snel

Snel geholpen, goede uitleg

Super tevreden!

Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijk personeel en een een top auto. Bij inleveren werd de borg binnen een paar uurtjes teruggestort en alles verliep lekker soepel, zeker een aanrader

• Deskundigheid N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

vriendelijk en zorgvuldig als altijd

als boven

Correct & vakkundig

Zie hierboven

• Faciliteiten wachtruimte

persoonlijke aandacht voor mijn auto

Een keurig uitgevoerde APK-keuring, met heldere uitleg over een kleine reparatie, gevolgd door een goede behandeling van een nare kras op de deur. Heerlijk, zo'n garage!

Prettige garage..

Goede ervaring met onderhoud... en bij ontdekking van defect onderdeel wordt direct naar een oplossing gezocht en uitgevoerd.

Vriendelijke snelle deskundige hulp

Vriendelijke snelle deskundige hulp

Vakmensen

Kosten worden vooraf doorgegeven met mogelijkheid voor aanpassingen. Klaar op afgesproken dag/tijd. Al meer dan 25 jaar klant.

• Faciliteiten wachtruimte

erg goed en ook alles vooral de mensen

is erg goed en en ook dat men luister naar ,het verhaal van de problemen die ik had met de auto. zowel raymond en paul van de receptie zijn erg open en eerlijk vertellen zoals het is met de auto geweldig .ook de monteurs zijn zeer vriendelijk

Puike service

Klantvriendelijk, en een puike service ! Reparatie viel goedkoper uit dan eerst verwacht.

• Locatie N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Prima geholpen, gezellige en vakkundige medewerkers!!

De auto moest voor een onderhoudsbeurt. Ik werd prima op de hoogte gehouden van wat er aan moest gebeuren. Op mijn vragen kreeg ik een goed en gedegen antwoord.

goede service

Goed en gezellig bedrijf, waar je correct en volgens afspraak geholpen wordt. Helaas valt het soms wat duurder uit dan je verwacht/hoopt, het blijft altijd lastig om als leek te beoordelen wat nu echt nodig is en wat niet.

Goede garage klant vriendelijk

Prima alles geregeld

• Faciliteiten wachtruimte

Levering van dakdragers precies op tijd. Super behulpzaam!

Bestelling en levering van nieuwe dakdragers voor onze RAV4 was precies op tijd voor onze vakantie. Super behulpzaam!

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600

Over Vakgarage Nederland