Altijd goed geholpen
Beste Martijn, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Voor ons ook fijn om te lezen dat je altijd goed gehlopen bent, dank! Tot een volgende keer!
Mijn auto was aangereden en in een telefoongesprek en later werd mij goed uitgelegd wat de consequenties zouden kunnen zijn. Ook werd ik weer direct gebeld na bezoek expert en na binnengekomen rapport. Ook met volgende auto blijf ik daar klant!!!
Beste Marja, dank je wel voor de 5 sterren-review! Fijn dat je het zo ervaren hebt, ondanks de minder leuke reden. Schade is nooit leuk, maar het goed en netjes oplossen is dan wel zo fijn! Graag tot ziens!
Versnelling cvt was aan vernieuwing toe. Duur grapje na 270000 vrijwel probleemloos rijden.
Beste Henk, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, ondanks dat het zo'n fikse reparatie was! En dank voor de 5-sterren voor "klantvriendelijkheid"! We gaan je ook graag van dienst zijn voor een volgende auto komend jaar! Graag tot ziens bij Bovag-autobedrijf Autoweerd Utrecht
Enkele kleinigheden met de auto binnen 15 minuten voor minder dan 15 euro opgelost. En dat zonder afspraak! Fantastische service, sneller dan het zelf doen en voor een klein bedrag. Ik kom hier al jaren en het zijn echt service-gerichte vakmensen.
Beste Thijs, bedankt! Dat is een hele mooie! Wat fijn dat je na al die keren nog steeds zo tevreden bent over onze service. We helpen je graag! Grag tot een volgende keer.
Vooraf netjes gebeld en prima service.
Beste Rudolf, dank je wel voor deze mooie beoordeling! goed om te lezen dat je onze communicatie rond de APK zo hebt ervaren. Bedankt nogmaals voor je bezoek en tot ziens!
Zie boven.
Beste Hans, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, daar worden wij ook blij van! Fijn dat je onze service zo prettig ervaren hebt! Graag tot ziens!
Mijn auto doet het prima en er wordt veel zorg aan besteed. Als klant voel ik mij serieus genomen al heb ik geen verstand van auto’s.
Beste Annelies, hartelijk dank voor deze mooie 5-sterren review! Natuurlijk zorgen we als Vakgarage zo goed mogelijk voor de auto's, maar het is vooral prettig om te lezen dat je onze persoonlijke service zo ervaart, graag tot de volgende keer!
Al jaren kom ik bij Autoweerd en altijd staan vriendelijke medewerkers voor je klaar. Er wordt veel moeite gedaan om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wat ik ook fijn vind is dat vooraf de reparaties worden doorgesproken zodat je weet wat de kosten gaan worden.
Beste Corine, dank je wel! Zo, dat is een heel mooie beoordeling zeg, wat fijn! Juist het feit dat je al jaren klant bent en onze diensten zo prettig hebt ervaren, is voor ons een groot compliment. We gaan je komende jaren ons best blijven doen! Graag tot ziens!
Offerte opgevraagd voor het vervangen van de distributieriem en waterpomp. Duidelijke toelichting gekregen op mijn vragen. Daarna gemakkelijk online afspraak kunnen inplannen via de website. 1 dag van te voren herinnering sms ontvangen dat ik binnen kan parkeren. 10:00 uur binnenin bij de receptie zeer snel geholpen. Er wordt een beschermfolie over de stoel heen gedaan zodat het niet vies wordt. Tijdens de werkzaamheden ben ik netjes gebeld om te vertellen dat de thermostaathuis aan het lekken was en of het vervangen moest worden met prijs. Ingestemd en 16:00 uur kon ik me auto weer ophalen. Op verzoek heb ik de oude onderdelen als souvenier kunnen meenemen. Kortom van A tot Z wordt je super geholpen. Auto rijdt als een zonnetje.
Beste Ken, hartelijk dank voor de maximale 5 sterren! Daar worden wij ook weer blij van ;-) Wat fijn dat je het van A tot Z zo goed ervaren hebt, en bedankt voor het delen! graag tot de volgende keer, dan gaan we weer ons best voor je doen! Vakgarage Autoweerd Utrecht
Onze auto gaf een storing die niet opgelost kon worden. We hadden m weer snel nodig om naar het buitenland te gaan. Er is werkelijk alles aan gedaan zodat dat mogelijk was. En er werd ook nog meegedacht over een plan B. Top!
Beste Rietje, dank je wel voor je geweldige cijfer! Daar doen wij zo ons best voor natuurlijk. Fijn dat het uiteindelijk toch gelukt is om met je eigen auto op reis te gaan, dat is toch prettiger dan een huurauto. Bedankt voor je geduld en graag tot een volgende keer!
Ben al jaren klant en altijd goed behandeld. De laatste tijd krijg ik wel het idee dat het steeds moeilijker wordt om een afspraak te maken. Ook werd vroeger de auto nog wel eens schoon gemaakt maar dat is er niet meer bij!! Jammer.
Beste Mariëtte, dank je wel voor de feed-back! Daar zijn wij alijd blij mee! Gratis de autos wassen bij groot onderhoud, als service, doen we nog zo steeds veel als mogelijk hoor, alleen niet als het vriespunt nadert ;-) Dan trek je namelijk 's morgens alle deurrubbers kapot. Dus momenteel: geen auto wassen. Onze planning vol: dat klopt. Het is altijd al vooruit reserveren bij ons, maar het afgelopen half jaar lijkt het wel of wij gratis (haha) aan auto's sleutelen, zoveel klanten zijn er bij gekomen. Succesvol, maar dan even te.. Er wordt volop aan gewerkt, maar in deze tjd vakkundige en zelfstandige auto-technici binnenhalen valt niet mee. Maar preview: .. we weten al dat ook dat goed komt in het nieuwe jaar.
Ik kwam zonder afspraak vragen of ze de kleine schade aan mijn auto konden opnemen. Er werd direct even tijd voor me gemaakt en ik kreeg een kostenraming mee. Toen ik vervolgens online een afspraak maakte, zag ik dat ik pas 6 weken later terecht kon. Ik maakte toch de afspraak en werd binnen een uur terug gebeld door de garage dat ik niet zo lang hoefde te wachten. Ik mocht tussendoor langs wanneer ik dat wilde. Ik hoefde geen afspraak te maken. Top service!
Prima!
Prima!
Tevreden klant
Auto 's morgens 08:15 uur gebracht. Na het uitlezen wordt je altijd gebeld met wat de geconstateerde gebreken zijn, dat was jammer genoeg vanwege personeelskrapte wat later dan anders, had ik wat later kunnen opstaan. Hoewel de auto inmiddels 13 jaar oud is en mij nog nooit in de steek heeft gelaten, maar je kunt nu wel wat gebreken verwachten. Het waren wat meer gebreken dan ik tevoren had gedacht, maar die zijn allemaal netjes opgelost en kon ik de auto de volgende dag weer ophalen.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600