Positief!
Beste Arjan, zo... dat is ook weer een hele mooie, danjk je wel! Een 10 als rapportcijfer krijgen is altijd fijn, dus goed om te zien dat je onze service zo positief hebt ervaren! Nogmaals dank en graag tot de volgende keer bij Vakgarage Autoweerd!
Prima!
Beste Bert, vriendelijk dank voor deze 5 sterren-review! Altijd prettig om te zien dat onze klanten tevreden zijn, dat geeft ons nog meer positieve motivatie! Graag tot ziens!
Zie boven
Beste Martijn, dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat je al die jaren een goed en vertrouwd gevoel hebt ervaren bij ons autobedrijf! Dat gaan we natuurlijk zo houden voor je, dus graag tot een volgende keer weer!
Vriendelijk en snel geholpen volgens afspraak. APK met grote beurt.
Beste Jeanpaul, dank u wel voor deze 5 sterren review! Daar worden wij ook blij van, als u zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Fijne garage. Altijd goed geholpen. Betrouwbaar.
Beste Leo, dank je wel voor deze mooie review! Blij dat je het zo ervaren hebt, en graag tot een volgende keer!
Zoals hierboven
Beste Nicky, de maximale 5 sterren! Daar worden wij natuurlijk ook blij van, dank je wel! Goed om te zien dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening, graag tot ziens!
vakmensen waar ik vol vertrouwen mijn auto achterlaat. altijd oplossingsgericht bezig. als klant sta ik altijd centraal, goed overleg en goede adviezen, dus wat wil je nog meer.
Beste Johan, dank je vriendelijk weer voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat je nog steeds zo tevreden bent over ons autobedrijf! Je bent van harte welkom, dus graag tot de volgende keer weer!
Gewoon heel tevreden!
Beste Renée, dank je wel! de maximale score, dat is fijn om te zien! Altijd weer prettig om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot de volgende keer!
Prettig geholpen en heb vertrouwen in bedrijf en in de mensen
Top service zoals te doen gebruikelijk, houden zo
Geachte heer Tap, dank u beleefd weer voor de mooie review! Heel fijn dat u zo tevreden bent en alvast succes met de voorbereidingen voor de mooie zomerse plannen!
Ik ben goed geadviseerd en heb ruim de tijd gehad om een beslissing te nemen over de reparatie van mijn auto. Super!
Beste Joske, hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn dat je het zo ervaren hebt, en natuurlijk helpen we je ook graag om te kijken naar een andere auto zodra je dat wenst. Met Vakgarage hebben we in Nederland totaal bijna 10.000 Bovag-occasions in onze landelijke voorraad. Genoeg keus dus! Graag tot ziens!
Dit was mijn eerste APK. Ik ben netjes geholpen, alles was op tijd klaar en het wordt goed uitgelegd. Geweldige service. Bedankt!
Beste Bonette, dank je wel! Fijn dat die eerste APK ervaring hier zo goed verlopen is! Met 6 RDW keurmeesters moeten wij het ook wel in orde hebben ;-) Graag tot de volgende keer!
Even gauw twee achterlampjes vervangen en een wel heel schappelijke prijs! Meteen m’n jaarbeurt bij hen gepland. Fijn dit!
Beste Jordi, nogmaals welkom bij Vakgarage Autoweerd, en hartelijk dank voor je mooie review! Natuurlijk proberen we iederen zsm weer op pad te helpen! Dank voor je vervolg- afspraak, ook het onderhoud gaan we netjes voor je uitvoeren natuurlijk, tot dan!
Beste Dieter, dank je wel voor deze mooie beoordeling! De maximale score ;-) Fijn dat je zo tevreden bent en graag tot een volgende keer!
Snel, en goede communicatie
Beste evert, dank je wel voor deze 5-sterren review! Daar worden wij ook heel blij van, goed om te lezen dat je onze dienstverlening zo fijn ervaren hebt! Graag tot ziens!
Kom al jaren bij deze garage, zeer aan te bevelen. Vriendelijke mensen, nette werkwijze, duidelijke en eerlijke prijzen, komen afspraken na. Gaat er een keer iets net even anders dan wordt het professioneel opgelost. No nonsens garage van hoge kwaliteit.
Zo! Hartelijk dank, dat is ook een mooie zeg, dank Moniek! Wat fijn dat je na al die jaren nog steeds zo tevreden bent. "no nonsens" is voor ons een groot compliment, dank! En natuurlijk graag tot een volgende keer!
Goede ervaringen met Autoweerd, waar ik moest zijn voor een APK. Mijn bijna 19 jaar oude Ignis werd met aandacht en deskundigheid behandeld. Over de noodzakelijke reparaties is goed gecommuniceerd.
Beste Gert, hartelijk dank voor je review! Wat fijn dat je onze service zo hebt ervaren en dat de reparaties aan de Suzuki na goed overleg zijn uitgevoerd. Graag tot ziens!
Fijne mensen. Snelle en vakkundige hulp.
Beste Veronique, dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat je snel geholpen kon worden en graag tot een volgende keer!
prima service en meedenkende eigenaar en personeel
Zo, dat is een heel fijne review, Dank je wel Andre! Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons autobedrijf! Dat gaan we houden zo natuurlijk; graag tot de volgende keer!
Goed overlegd wat er direct moet gebeuren en wat later kan. De lange wachttijd voordat afspraak gemaakt kon worden was wel een minpuntje. Maar ik heb ook daar wel begrip voor.
Beste Dries, hartelijk dank voor deze fijne beoordeling! Zker is communicatie van groot belang, duidelijkheid telt! En tsja, de drukte (wachttijd) dat is helaas elk jaar zo rond de feestdagen: we doen natuurlijk ons best iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn! Graag tot ziens
Snel, prettig en vriendelijk een nieuwe vakgarage gevonden voor onderhoud auto en opslag banden.
Beste Erik, wat fijn dat je al na 1 kennismaking zo tevreden bent! Dank voor je review, en ja wij gaan goed voor je auto en voor de opslag (wielen) zortgen natuurlijk! Welkom!
Altijd goed geholpen
Beste Martijn, hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Voor ons ook fijn om te lezen dat je altijd goed gehlopen bent, dank! Tot een volgende keer!
Mijn auto was aangereden en in een telefoongesprek en later werd mij goed uitgelegd wat de consequenties zouden kunnen zijn. Ook werd ik weer direct gebeld na bezoek expert en na binnengekomen rapport. Ook met volgende auto blijf ik daar klant!!!
Beste Marja, dank je wel voor de 5 sterren-review! Fijn dat je het zo ervaren hebt, ondanks de minder leuke reden. Schade is nooit leuk, maar het goed en netjes oplossen is dan wel zo fijn! Graag tot ziens!
Versnelling cvt was aan vernieuwing toe. Duur grapje na 270000 vrijwel probleemloos rijden.
Beste Henk, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, ondanks dat het zo'n fikse reparatie was! En dank voor de 5-sterren voor "klantvriendelijkheid"! We gaan je ook graag van dienst zijn voor een volgende auto komend jaar! Graag tot ziens bij Bovag-autobedrijf Autoweerd Utrecht
Enkele kleinigheden met de auto binnen 15 minuten voor minder dan 15 euro opgelost. En dat zonder afspraak! Fantastische service, sneller dan het zelf doen en voor een klein bedrag. Ik kom hier al jaren en het zijn echt service-gerichte vakmensen.
Beste Thijs, bedankt! Dat is een hele mooie! Wat fijn dat je na al die keren nog steeds zo tevreden bent over onze service. We helpen je graag! Grag tot een volgende keer.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600