Mijn auto had een onoplosbaar probleem. Daar werd goed naar gekeken en het advies was: niets doen. Dat beviel mij erg goed, en beter dan wanneer ze er veel tijd in zouden steken.
Beste Bram, dank je wel voor deze maximale socre! Een 10 voor het advies "niks te doen", hoe leuk kan het zijn. Tot ziens bij Autoweerd!
Fijn dat het nog voor de vakantie kon!
Beste Jeroen, dank je wel voor deze 5 sterren-review! Fijn dat je nog geholpen kon worden, en .. hier worden wij natuurlijk ook weer blij van! Goede reis en tot de volgende keer.
zeer meedenkend
Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze diensten! Graag tot ziens bij Vakgarage Autoweerd!
Altijd stipt, betrouwbaar en kwalitatief top.
Beste Henk, dank je wel voor deze heel mooie 5 sterren-beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent, en graag tot de volgende keer!
De service bij Autoweerdis uitstekend
Beste Aad, dat is kort maar krachtig, dank je wel! De volle 5 sterren staat voor uitstekend, dus wij zijn daar heel blij mee! Graag tot de volgende keer!
De gehele organisatie ademt klantgerichtheid uit. In dit geval geen afspraak, maar iedereen staat direct voor je klaar en binnen het uur is auto al weer gereed. Klant een koffie en een krantje en continue aandacht van de mensen van Autoweerd.
Zo, dat is een hele mooie, dank je wel, wat fijn Hans! Goed om te lezen dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren, en zeker fijn om dat ook terug te mogen lezen! Graag tot ziens!!
Vriendelijk, duidelijk en alles gebeurt in overleg
Dank u beleefd voor deze mooie beoordeling. Wij gaan u volgende keer weer graag van dienst zijn, tot dan!
Uitstekende service.
Beste Gerrit, dank je wel voor deze mooie 5-sterren beoordeling. Daar worden wij weer blij van. Graag tot de volgende keer!
Altijd prettig en deskundig geholpen
Beste Jaap, dank je wel! Kort en krachtig; fijn dat je zo tevreden bent ook! Tot de volgend keer!
Vriendelijk, oplossingsgericht, prijs/kwaliteit in evenwicht
Beste Nadia, dank je wel voor deze fijne beoordeling! Goed om te lezen dat je onze dienstverlening als zo prettig hebt ervaren. Een tevreden klant is altijd ons doel! Graag tot ziens!
Servicegericht, attent, snel, goede uitleg, denken mee en … vrouwvriendelijk. Top
Beste Akke, altijd fijn als u weer even langs bent geweest! En dank voor deze lovende review, daar worden wij heel blij van en nu gaan we nóg meer ons best doen natuurlijk! Graag tot de volgende keer!
Naast jullie zorgvuldige controle, diagnose en reparatie waren wij des te tevreden, aangezien jullie onze auto, door een misverstand tussen mijn vrouw en mij, thuis hebben afgeleverd, dit in verband met een paar dagen afwezigheid van mij. Afgesproken rekening hiervoor van €25 vonden wij niet in de brievenbus. Binnenkort komt een van ons langs om dit even af te ronden. Groet
Geachte heer Fonville, beste Marcel, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Een stukje extra service, dat doen we graag als er tijd voor is. Graag tot de volgende keer!
Omdat ik de dag ervoor laat thuis kwam heb ik helaas een vuile auto in moeten leveren voor de grote beurt Helaas was het voor de garage niet mogelijk de wasservice aan te bieden ze zaten (gelukkig voor de garage) vol met auto's. Mag als vaste klant (volgend jaar 30 jaar klant!) best een keertje op een zaterdag komen voor deze extra service, dank!
Originele beoordeling
Omdat ik de dag ervoor laat thuis kwam heb ik helaas een vuile auto in moeten leveren voor de grote beurt Helaas was het niet mogelijk de wasservice aan te bieden. Ik werd gebeld over o.a. de airco dat die zou lekken. Paar jaar terug kreeg ik dezelfde mededeling en kon ik het laten repareren voor € 400,-! ik heb het toen niet gedaan. Gelukkig maar, de airco heeft het daarna gewoon altijd goed gedaan. Dit keer kreeg ik dezelfde mededeling dat de airco lekte en nu heb ik afgesproken alleen bijvullen. M.i. lekt een airco altijd iets (condens). Dit voelde niet goed na de ervaring van een paar jaar terug.
Ik was op zoek naar een degelijke garage voor mijn Citroën berlingo en denk dat ik die nu gevonden heb. Ben nog maar 1 keer geweest maar heb er vertrouwen in.
Beste Thea, Je bent van harte welkom bij Autoweerd. Dit is heel fijn om te lezen, dit zijn toch de reacties waar wij als bedrijf voor staan en gelukkig van worden als het ook zo ontvangen wordt. Vertrouwen is een van onze kernpunten. Graag tot de volgende keer!
Vakkundig, snel en vriendelijk geholpen. Geen verassingen. Vooraf duidelijke prijsopgaaf.
Beste Jasper, Bedankt voor de mooie review, Transparantie is zeker iets wat je als autobedrijf wilt zijn en uitstralen. Het is erg belangrijk om van te voren te weten waar je aan toe bent. Fijn dat je het ook zo ervaren hebt en graag tot de volgende keer!
Uitstekend.
Ik bracht mijn 20 jaar oude Volvo V70 voor onderhoud en APK. Een van de reparatiepunten waren nieuwe schokbrekers met veren voor de achterwielen. Er was veel werk aan mijn auto te doen, ik ben hem daarom ook een kleine week 'kwijt' geweest. Toen ik hem ophaalde viel me meteen op dat de auto veel lager in zijn achteras hing dan ik gewend was, de wielkasten raakten bijna de banden. Ik stelde hier vragen over aan twee personeelsleden maar het antwoord van de ene was 'ik weet er niets van, ik heb niet aan uw auto gewerkt' en de andere man bij de balie ging er niet heel erg op in en volstond met de opmerking dat de nieuwe schokbrekers nu eenmaal minder sterk waren dan het nivomat-systeem dat hiervoor op de auto zat. Het had hem gesierd als hij even was meegelopen om te kijken, want in alle eerlijkheid: zelfs een leek kon zien dat dit niet goed was. Ik heb de auto toch maar meegenomen in de veronderstelling dat het nu eenmaal zo is en dat ze de reparatie goed uitgevoerd hadden. De volgende dag kreeg ik een telefoontje dat de nieuwe veren nog in de garage lagen, die hadden er nog op gemoeten. Ik had dus gelijk. Het is netjes opgelost door Autoweerd, meteen de volgende werkdag gefixt en een gratis leenauto voor mij, maar het was sjieker geweest als de monteur aan de balie meteen even met mij was meegelopen, misschien nog even onder de auto had gekeken en het defect had opgemerkt. Dan had ik de auto kunnen laten staan en scheelde het weer een rit vanuit Houten. Wat een groter winstpunt was geweest: ik had me serieuzer genomen gevoeld. Wat verder heel fijn is aan deze garage dat ze vooraf aan de telefoon het volledige verhaal duidelijk en eerlijk brengen over wat er aan de auto moet gebeuren. Ook zeggen ze meteen welke kosten eraan verbonden zijn en word je niet geconfronteerd met extra kosten bij het ophalen. Ik zou er zo weer heengaan.
Beste Rienk, Als het een keer niet goed is gegaan, dan moet je dat als garage ook gewoon erkennen. En dat is hier het geval geweest. Excuus dus voor deze knullige misser. Welk inderdaad voorkomen had kunnen worden door even zelf bij de auto te checken. Kortom: niet goed. Gelukkig niet onveilig of wat, maar wel gewoon dom van ons. De schokbrekers waren op de interne kaart wel afgevinkt, maar nog niet vervangen. Fout. Monteurs: het zijn net mensen ;-) En de receptionist vertrouwde er dus ook volledig op. Wat een mooi gegeven is, maar dus niet waterdicht. Wij leren ook bij: zodra we van onze slogan afwijken, kan het mis gaan. Check, check en dubbel check. Bedankt voor de feed-back!
Prima.
Wederom prima APK en onderhoud, alles netjes op tijd en met ruimte voor overleg (en een grapje + praatje :))
Ook nu de mogelijkheid van een korte reparatie tussendoor. Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Deskundig. Het persoonlijke van een relatief kleine garage, niet dealer-gebonden, wat prettig is voor een oudere auto.
Auto startte bijna niet meer, kon eigenlijk pas in juli worden ingepland, maar reparatie (oa luchtmassameter kapot) kon nu toch tussendoor, top!!
Beste Dirk, Het is natuurlijk erg vervelend als de auto niet meer naar behoren werkt. Wij als Vakgarage staan ervoor dat je altijd onbezorgd de weg op kunt. In deze situatie is er natuurlijk spraak van "nood" en dan plaatsen wij alsnog deze reparatie tussen ons "drukke" schema. Graag tot ziens bij Autoweerd.
Beste Bart, vriendelijk dank voor uw beoordeling. Hier doen wij het voor natuurlijk: tevreden klanten! Dus fijn dat u de moeite nam voor deze positieve feedback en graag tot de volgende keer weer bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Goed geholpen
Beste Marius, hartelijk dan voor uw mooie beoordeling! Voor ons is er nu wel de uitdaging om ook uw ervaring naar niveau 9+ te brengen de volgende keer. Graag tot ziens!
Hier wordt niet alleen vakwerk geleverd. De medewerkers zijn stuk voor stuk sympathiek, je wordt vriendelijk ontvangen en afspraken lopen als een tierelier. Wat wil een mens nog meer?
Zo! Dat is een heel fijne! Dank u wel. Voor ons ook erg motiverend om zulke reviews te lezen. Goed om te zien dat u weer zo tevreden bent, ook over ons persoonlijk optreden! Dat houden we graag zo in orde de komende jaren! Tot de volgende keer!
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600