Vlot en zeer vriendelijk geholpen
Ik heb nu een paar keer mijn auto bij Autoweerd gebracht, voor apk en onderhoudsbeurten. Ik word altijd heel netjes en vriendelijk geholpen en ze denken goed met de klanten mee. De laatste keer was er iets niet goed gegaan in de communicatie, maar dit hebben ze heel aardig, snel en kundig alsnog opgelost. Ik ben dus heel tevreden en zal ook in de toekomst zeker weer gebruik maken van de services van Autoweerd.
Beste Barbara, u heeft helemaal gelijk. Excuus! In de ochtendspits is dit extra werk erbij beloofd uit te voeren, maar helaas: intern is dit niet goed gecommuniceerd. Normaal geen probleem, want we komen alle "extra klusjes" zelf toch weer tegen bij de controles. Maar een achterbumper polijsten terwijl er verder geen schade-herstel door ons plaats gaat vinden, dat viel dan weer net buiten het normale proces: weg dubbel-check. Uitindelijk blijkt er zelfs bij ons wel eens een kleinigheid mis te kunnen gaan.. Sorry: we hadden het beloofd voor u te gaan doen, dus ... met uw welnemen gaan we dat natuurlijk alsnog doen! We gaan u vandaag bellen om het op te lossen, en in dit geval vanzelfsprekend geheel gratis. Gaan we regelen. Komt in orde! M.vr. groet, Vakgarage Autoweerd Utrecht 030- 3031600 UPDATE 15-01: extra klusje alsnog uitgevoerd op zaterdag, dank u wel voor de extra tijd! Graag tot ziens bij Vakgarage Utrecht
Originele beoordeling
Ik het apk en ondeehoud van mijn auto nu ruim een jaar bij Autoweerd en ben tevreden met de service. Bij de laatste apk + controlebeurt was ik wel beetje teleurgesteld. Omdat iemand tegen mijn auto waa aangereden zonder gegevens achter te laten had ik krassen en lakschade aan mijn auto die ik niet kon verhalen. Een medewerker van Autoweerd gaf mij het advies het zelf te polijsten met speciale polijstpasta. Ik had de apeciale polijstpasta nog niet gekocht, maar toen ik mijn auto wegbracht voor de apk+onderhoudsbeurt werd gezegd dat ze dit tijdens de onderhoudsbeurt wel voor mij konden polijsten, met professionele apparatuur zou dit zo gedaan zijn. Het lakken met de lakstift zou wel geld kosten, dus ik heb gezegd dat ik dat zelf wilde doen, maar dat het wel fijn zou zijn als ze zouden polijsten. Ik ging er dan ook van uit dat dit zou worden meegenomen in de onderhoudsbeurt. Ik was dan ook erg teleurgesteld toen ik thuiskwam en zag dat er niets was gedaan aan de schadeplek. Het kan zijn dat ik het verkeerd had begrepen, maar ook omdat er verder weinig onderhoud nodig was aan mijn auto en ik wel een rekening van ruim € 600 had had ik het wel zo netjes gevonden als jullie de schade even hadden gepolijst. Toch wel jammer, nu ga ik zelf maar proberen.
APK goed uitgevoerd, contact was goed. Duidelijke informatie.
Snelle, persoonlijke en vriendelijke sevice. Prijsopgave en toelichting vooraf waar ze zich ook aan houden. Heel tevreden
Snel geholpen in drukke tijden vlak voor mijn vakantie.
Vanochtend bandenwissel naar 4 seizoenen banden. Kon uurtje wachten met koffie en krant. Wel met jas aan want anders te koud.
Volgens afspraak, goed overzicht van de kosten vooraf, op tijd klaar en persoonlijke service. Ook de leenfiets is prettig en goed geregeld.
apk & reparaties goed uitgevoerd
Snel en vakkundig geholpen, vriendelijk personeel, denken mee over de opties voor reparaties.
Mijn schade is prima opgelost en binnen minder tijd en tegen lager kosten dan verwacht. Ook is mijn oude bumper hergebruikt, dat scheelt in de prijs en voor het milieu.
T was de 1e keer, nood was de oorzaak, ik kon meteen terecht. T is mij erg goed bevallen. En ik heb nu weer 1 betrouwbare, vriendelijke, servicegerichte garage. En ook nog bij mij in de buurt, ik woon in Tuindorp Oost. Zeker voor herhaling vatbaar, hopelijk niet voor nood. Bedankt voor de fijne ervaring en lekkere banketstaaf....
Erg goed geholpen door de heer Herber
Vooraf wordt goed doorgesproken wat verholpen moet worden en wat de kosten daarvan zijn
Fijne en snel service
Zie boven
netje en correct geholpen.
Apk met enkele aanvullende zaken, werd vooraf goed doorgesproken. Ik werd gerespecteerd met wat ik wel en niet wilde laten gebeuren. Als altijd, fijn die (h)erkenning. Ik blijf trouwe klant.
Altijd een goede ervaring en prima service
Maar werk wel aan de ivergang naar electrisch anders verliezen jullie mij noodgedwongen als klant
In tegenstelling tot de dealer merk je dat ze hier net een stapje harder lopen
Prima! Heel goed!
Goede ontvangst. Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Sfeer prima!
We bought a car with BOVAG warranty in April from the garage. Any time we have some issue they are very helpful and looking for the best solution.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600