Weer uitstekende communicatie

En goede service!

altijd netjes geholpen

Bij de APK bleek helaas dat de katalysator vervangen moet worden. Geen leuk nieuws, best wel duur. Maar bij deze garage doen ze dit niet voor niks (in alle betekenissen). Alle vertrouwen.

• Faciliteiten wachtruimte

Behulpzaam, meedenkend aardig en persoonlijk in plaats van digitaal

Prettig dat ik de garage zelf kon bellende spreken, dat ik gebeld werd met de bevindingen. De monteur dacht ook mee over alternieven.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goeden snel geholpen, nette prijs

Inmiddels heb ik sl zo’n jaar of tien ervaring met deze mensen. Fijn en aardig volk, helpen altijd netjes en snel. Beste eigenschap is nog, dat ze je niet op kosten proberen te jagen met reparaties die misschien niet per se nodig zijn. Het zou alleen wel fijn zijn als ze credit card-betalingen gaan accepteren.

Betrouwbare en snelle service

Wij zijn erg tevreden. Altijd een betrouwbare en snelle service.

Goede en heldere service

Verstand van zaken en goede service. De communicatie is helder en prijzen eerlijk en transparant.

heel tevreden

Communicatie was heel goed. Auto was vlot klaar En als klap op de vuurpijl: de auto gewassen en gezogen! In één woord geweldig.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Meegedacht en dezelfde dag gefixt

Plotseling lekkage in de olieleiding en de auto de volgende dagen echt nodig, onverwachts maakten ze toch tijd in hun agenda en was het alsnog diezelfde dag gerepareerd! Super

• Locatie N.v.t.

Beste service ooit!

Ik woon in Enschede en voor mijn werk moet ik in Utrecht zijn. Onderweg kreeg ik auto problemen. In Utrecht met meerdere garages gebeld maar niemand had tijd. Autogarage de Weerd gaf aan dat ze het heel druk hadden maar ze wilden me toch helpen. Ze hebben meteen onderdeel besteld en dat was binnen een paar uur binnen. Ze hebben mij zo goed geholpen en ik ben veilig thuis aangekomen. Super dankbaar voor de telefoniste en alle monteurs die mij op weg hebben geholpen. Voor altijd dankbaar vanuit Enschede! Puck

Fijne Vakgarage..

Omdat het keuren en een beurt voor de auto nooit echt leuk is, ben ik toch blij dat alles eromheen goed geregeld is. Van de service om een afspraak te maken tot aan de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de medewerkers op de werkvloer. Nooit kom je voor kosten te staan die niet nodig zijn (wat ik bij de merk garage vaak genoeg heb meegemaakt) Nee ik ben zeer tevreden en raad ze ook aan iedereen aan die nog een goede garage zoekt met professionele kennis van alle merken auto’s zoek niet verder.

Goede service en klantvriendelijk

Moest opkomen voor apk en service beurt. Wegens gezondheidsredenen kon ik niet naar huis fietsen/lopen. En een superlief wonder geschiedde; ze brachten me naar huis. Is dat nou geen service? Een dikke pluim. Ook mijn autootje is weer in top staat afgeleverd. Niets anders dan een een goede ervaring.

Vriendelijk en attent

Betrouwbare garage

Komt betrouwbaar over, dat is belangrijk. Vond de rekening wel erg hoog.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goede communicatie, fijne dienstverlening, betrouwbaar en vakkundig

Vakkundig en duidelijk

Wij hebben eerst de Suzuki Splash en later twee Qashqai's in onderhoud gehad (en nog steeds) en altijd zeer tevreden met de service, de prijs en het contact. Prijs is helder en wordt goed gecommuniceerd, het onderhoud/reparaties zoals het moet en zeer vakkundig. Advies voor toekomstig onderhoud altijd tijdig zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Intussen onze vaste garage voor onderhoud en de jaarlijkse beurt + APK. PS. resultaten behaald in het verleden geven geen garantie voor de toekomst... ;-)

• Faciliteiten wachtruimte

Klantgericht, vakkundig en correct en afhandeling.

Goed geholpen!

Prettig in de omgang en netjes gewerkt

• Faciliteiten wachtruimte

Apk en klein onderhoud goed uitgevoerd

Goede informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Vriendelijk personeel.

Snel, behulpzaam en betrouwbaar

Ik kon snel terecht en ze hebben het keurig opgelost (lekke band). De kosten vielen mij enorm mee. Zeker een aanrader!

Altijd prima

Denken mee, overleggen goed, aardige mensen, kortom al jaren uitstekende ervaringen.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goed bereikbaar, snel en goed!

Naast het bovenstaande is de betrouwbaarheid cruciaal.

goede service en nazorg

APK en servicebeurt volgens afspraak uitgevoerd. Bij het vervangen van een dashboard lampje was kennelijk de radio-antenne losgeraakt. Dit probleemje werd echter snel em zonder afspraak opgelost.

Vriendelijk

Altijd vriendelijk en meedenkend om een betaalbare oplossing voor een probleem of schade te zoeken.

• Faciliteiten wachtruimte

Geweldige service voor mijn spoed rem probleem

Goede en snelle service. En heel veel dank dat auto Toyota Landcruiser een paar dagen mocht blijven staan ivm onverwachte spoed opname in ziekenhuis

Weerdsingel O Z 42

3514AD Utrecht

030 30 31 600

Over Vakgarage Autoweerd

Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600