Eerlijke informatie en correcte vriendelijke service
Deskundig, snel geholpen, klantvriendelijk.
Goed overleg over het noodzakelijk onderhoud en de kosten daarvan
Kom al jaaaaren bij deze garage en ze zijn nog nooit tegengevallen
Vrijdag geluidje bij de voorwielen, kon dezelfde dag nog terecht, en maandag werd het verholpen. Snel !
- Als a-techische 70-plusser moet ik kunnen vertrouwen op hetgeen mij wordt verteld wat er moet gebeuren. En dat vertrouwen blijkt keer-op-keer gerechtvaardigd. - In de 6 jaar dat ik bij jullie kom word ik altijd deskundig èn vriendelijk te woord gestaan en: mijn inmiddels 13 jaar oude auto rijdt nog perfect.
Fijne garage met prinma service, website en vervangende fiets.
Vlotte afhandeling. Auto op afgesproken tijd klaar. Gebeld over reparatie.
Ik kom hier nu al een aantal jaren en ben nog altijd zeer tevreden.
Heldere communicatie, vriendelijke medewerkers, alles conform afspraak, schone werkplaats en op tijd. Helemaal top!
Snel en betaalbaar geholpen
Goede communicatie, eerlijk en transparant. Hebben een onderdeel op eigen kosten vervangen vanwege plots kapotte apparatuur. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Prettig en betrouwbaar.
Zoals gewoonlijk, prima!
Duidelijke uitleg stand van zaken en vlot geholpen. Prettige garage met vakkundige mensen.
Ook voor de kleine vervelende mankementen (lekke band, defecte bobine, gebroken kabeltje enz) maken ze direct tijd voor je. Het zijn bijna vrienden
Ik ben vriendelijk geholpen door deskundige mensen die perfect communiceren met de klant.
Fijn personeel
Professioneel en ook goed in communicatie over voortgang reparatie.
Mijn auto wordt goed onderhouden, men werkt op tijd en houdt zich aan de afspraken, men is vriendelijk en beleefd.
Ik heb mijn auto gekocht bij Autoweerd en laat hem daar ook onderhouden. Ze hebben mij destijds uitstekend geholpen bij het uitzoeken van mijn (occasion) auto. Voor kleine dingen kan ik altijd terecht, en voor groter onderhoud en Apk worden altijd duidelijke afspraken gemaakt, die ze altijd netjes nakomen.
Al een aantal jaren klant en tevreden. Menige reparatie gehad tot grote tevredenheid. En ben blij dat mijn oude bestelbus nog jaren meekan door de goede zorg van deze garage. Top stel mensen.
prettige ontvangst en correcte afhandeling van de schade
Auto gebracht volgende dag een reactie een en ander wat er nog extra moet worden uitgevoerd, vandaag ophalen maar eerst dokken.
Weerdsingel O Z 42
3514AD Utrecht
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600