Beste Gerdien, dank je wel voor je geweldige beoordeling! Fijn dat je de uitleg en de fiets zo goed ervaren hebt! Graag tot ziens!
Beste Peter, hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Graag tot een volgende keer, maar dan voor "gewoon" onderhoud ;-)
Beste Michelle, Dank je wel voor je beoordeling! Goed om te zien dat je ook zo tevreden bent! Graag tot ziens!
Beste Bonnette, dank je wel! Wat fijn dat je zo tevreden bent. We gaan het binnenkort natuurlijk netjes afronden allemaal en dan kan je de weg op met je mooie nieuwe auto! Ook voor ons het fijnste als alles naar wens verloopt, dus daar gaan we ons uiterste best voor doen! Tot dan! Bovag Autobedrijf Autoweerd Utrecht
Beste Cristiane, enorm bedankt voor je mooie beoordeling. En bedankt voor je bezoek weer met je bijzondere auto! Geniet ervan en graag tot de volgende APK! Met vriendelijke groet, Vakgarage Autoweerd Utrecht
Beste Aad, dank je wel voor de mooie beoordeling! Fijn dat je ook zo tevreden bent en we zien je graag weer een volgende keer.
Beste Nadia, dank je wel! Dat is een heel mooie beoordeling ;-) Dank voor de omschrijving ook, want inderdaad: .. soms vinden wij noodzakelijk werk en dan kost het wat meer. Wat dat betreft zijn we net een tandarts ;-) en ook daar: niet bijhouden betekent geheid meer ellende. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer!
Beste Ton, hartelijk dank voor je geweldige review! Fijn dat je ook zo tevreden bent, dat is voor ons de beste motivatie! Tot ziens bij Vakgarage Autoweerd Utrecht
Beste Marcel, dank je wel voor de mooie 5 sterren beoordelingen. Graag tot een volgende keer!
Beste Pauli, Dank je wel voor deze review! Pech is al vervelend genoeg, dus natuurlijk zetten we dan ons beste beentje voor om het weer te fixen!
Beste Anne, dank je wel voor deze geweldige beoordeling! Daar zijn wij ook heel blij mee weer! Graag tot ziens!
Beste Martin, zo!! Dank u wel, dat is ook een heel mooie om te lezen! Wat fijn, hier doen we het voor! Bedankt en tot de volgende keer natuurlijk!
Beste Ellen, hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen hoe u onze service heeft ervaren, graag tot ziens!
Beste Richard, dat is goed om te zien, dank je wel! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie beoordeling. Graag tot de volgende onderhoudsbeurt!
Al meer dan 50 jaar Bovag-autobedrijf in Utrecht en het grootste APK keuringsstation in het centrum. Met 16 vakmensen helpen wij u 6 dagen per week. Elk automerk is welkom voor onderhoud, A.P.K., reparaties, autoschade, reparaties aan de airco of voor winterbanden of zomerwielen. (incl. opslag in ons eigen bandenhotel). Ook met uw leaseauto bent u welkom want garage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional. Of voor de aanschaf van uw Private-Lease wagen of een Vakgarant Occasion met 2 jaar garantie. Daarnaast verhuren wij elk model huurauto of bus via AutoHopper Autoverhuur Utrecht. Of huur een dakkoffer, fietsendrager of sneeuwkettingen van Topspace. Alles voor uw Mobiliteit: 030-303 1600