Goede afspraak kunnen maken en goede onderhoudsbeurt aan de fietsen gekregen.Tevens goed advies gekregen over fietshelmen.
de verkoopster is bereid extra uitleg en advies te geven. Hierdoor voelt het vertrouwd om een aankoop te doen. Ze is inhoudelijk vakkundig en behulpzaam, en vooral niet opdringerig. Dat hebben wij als erg prettig ervaren bij de aankoop. We hopen dat we dezelfde ervaringen krijgen wanneer we een beroep op de service moeten doen.
Alles prima geregeld
Alles goed afgehandeld
Goede service en duidelijkheid wat de kosten zijn van reparaties
Heel goed advies.
auto gebracht op afgesproken tijdstip ,en een leenfiets (elektrisch)meegekregen, auto op afgesproken tijd gehaald en was gereed . service was prima ,airco werkt wel top.
Zoals hierboven.
Klant vriendelijk Kennis van de fietsen Persoonlijk Service
GOEDE ONTVANGST EN BEGELEIDING.
Het is een witte kleur en de rand van de spotspuiting is zwak zichtbaar. om deze reden geen volle 5 punten. Wellicht kan dit aan de kleur liggen.
zeer netjes uitgelegd wat er gedaan is aan de auto, en wat er volgend jaar aan zit te komen. Achterruitverwarming gerepareerd onder garantie die eigenlijk al verlopen was.
Fiets nu elke dag ,terwijl ik anders nooit fietste.
Binnengelopen in de winkel terwijl ik alleen kwam om mijn autobanden op te pompen. Zeer vriendelijk ontvangen en uitgebreide uitleg over de verschillende merken e bikes. Daardoor niet meer naar andere winkels geweest en bij green to go, bij Carolien fiets gekocht. Dank je voor je geduld Caroluen. Door jou benadering een fijne fiets gekocht. Groetjes Gerry
Ging voor een fietsbel en spiegel en werd goed gegolpen
Prima zo
Luisterend oor. Inventariseren van de wensen. Aanpassingen voor optimaal gebruik. In een woord: perfect.
alle tijd en goede uitleg over alles rondom electrisch fietsen
Caroline nam ons op een prettige manier door de keuzemogelijkheden heen en was hierin duidelijk qua uitleg. Ze past zich makkelijk aan aan het tempo van de klant. Wij hebben de eerste fietskilometers erop zitten en zijn erg tevreden over onze aankoop.
ik kwam voor een onderhoudsbeurt voor de e-bike. Ik heb onder het genot van een kop koffie een uurtje gewacht en kon daarna weer op weg.
Goeie service.en vriendelijk
Al jarenlang uitstekende ervaringen met dit bedrijf
Ondanks dat het erg druk was ben ik vrijwel meteen geholpen. Gelukkig was er een leenauto beschikbaar.
Ben al jaren klant van dit garage bedrijf zowel als aankoop als onderhoud Altijd goed geholpen daarom een vakgarage
Goede service gehad, e.e.a. goed duidelijk uitgelegd. 1 minpunt, ik heb ongevraagd en ongemeld nieuwe nummerplaten gekregen met jullie naam en logo erop. Had dit op zijn minst even vooraf aangegeven.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind