De medewerkers waarmee ik contact heb gehad waren zeer klantvriendelijk.
Heb hier met Jack reeds gesproken.
Beste heer Pellemans, Bedankt voor de moeite die u heeft genomen om de enquete in te vullen. Ook erg fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en deskundigheid. Om onze service en kwaliteit te waarborgen investeren wij continue in opleiding van ons personeel en in apparatuur om aan de nieuwste technieken in auto's te kunnen werken. Alleen op deze manier kunnen wij u een compleet advies geven over de staat van de auto en uw veiligheid waarborgen. Naar aanleiding van uw opmerking over de prijs hebben wij de historie van uw auto bekeken. U heeft uw auto altijd netjes jaarlijks onderhouden. Omdat u inmiddels alweer vele jaren plezier van uw auto heeft, kunnen we niet ontkomen aan het feit dat er af en toe extra vervangingen of reparaties uitgevoerd moeten worden zoals banden of bougies. Dat veroorzaakt een incidentele verhoging van de kosten. Hierbij hanteren wij altijd de richtlijnen van de fabrikant en overleggen dit altijd met de klant. Indien u het prettig vindt, lopen wij graag even de kosten met u door zodat het voor u overzichtelijker wordt. Met vriendelijke groet, Team Autobedrijf van Nieuwenhoven
We waren gehecht aan een ander merk dus moesten we overtuigd worden dat deze auto van een ander merk ook betrouwbaar was Hier hebben we goede begeleidingen advies in gekregen
Bij deze garage stond de auto die we zochten. Is wel een heel eind uit de buurt maar geen moment spijt gehad om hier een auto te kopen. Heel vriendelijk geholpen en ziet er allemaal prima uit.
Een prima en goed overleg ivm met het uitvoering van de klacht wat gedaan moest worden. En de service niet te vergeten natuurlijk.
Prima garage! Jammer dat er bij aflevering geen ruitenvloeistof in zat. De lak (zwart) had na een poetsbeurt een vreemde verkleuring die niet weggepoetst kon worden. Hierover nemen we volgende week contact op met de garage.
Goed service, nette afhandeling en alles volgens afspraak
Goede en snelle reactie gekregen mbt het kopen van een gebruikte E bike. Correct geholpen en advies gegeven tijdens de koop van mijn E bike.
Ik ben content met het onderhoud van de auto en ook met de manier waarop ik als klant behandeld word.
zeer aardige verkoper en zeer vriendelijk
Zeer goed geholpen
Goede ervaringen
Nv
Altijd vriendelijk en gastvrij en er zijn voor de klant.
Klantvriendelijk, goede eerlijke uitleg. Snelle levering.
nogmaals kundigheid en vriendelijkheid
fijn geholpen
Huidige auto ingeruild volgens afspraak niet echt te klagen. Nemen ze genoeg tijd om alles uitleggen begeleiden tijden papier werk. Enige minpuntje volgens aflevering beurt afspraak moest binnen bijten gepoetst zijn en dat was niet echt volledig gebeurt (binnen was echt niet gedaan, buiten gedeeltelijk). Voor rest alles prima.
Prettige bejegening en correcte wijze van afhandeling
prima service. Ik kreeg de auto aan de binnenkant schoon terug, top!
Prima volgens afspraak. En lekkere koffie
Goede afspraken kunnen maken, welke ook stipt werden nagekomen. Aflevering prima geregeld, nu lekker kilometers maken.
Aanschaf andere auto verliep naar wens en afhandeling is ook prima gegaan.
Eind 12 b
6034 SN Nederweert-eind