Zie boven
Prima en snelle service, goede uitleg reparatie
Je wordt vriendelijk ontvangen. Er wordt naar vragen of opmerkingen geluisterd en een duidelijke afspraak gemaakt. Eindproduct, prima.
Fijn bedrijf met personeel waar je geen nummertje bent.
Ik ben ruim 9 jaar klant van Marrewijk. Altijd, positief gehad en alles in orde behandeld. Super bedankt en leuk. Tot ziens.
Geweldige service ! Mijn auto kwam voor onderhoud en stond schoon weer buiten Ramen,stof gezogen en gewassen !! De kleine dingen worden niet vergeten ! Ga zo door
Perfect, zoals elke keer!
Maandag heel vroeg contact en direct iemand om mijn auto op gang te helpen en nog diezelfde dag verder te onderzoeken en herstellen.
goed en snel
De grote beurt zit er weer op en we rijden weer met goed gevoel rond
Geen op of aanmerkingen, 1 woord perfect.
Goede communicatie en deskundig.
Zeer tevreden over het onderhoud aan mijn auto.
Vlot geholpen, prima service.
Prettig contact, geeft vertrouwen. Reparatie netjes uitgevoerd.
Prima garage goede koffie
Zeer zorgvuldige afhandeling van onze opdracht tot het leveren van een tuctuc die aan specifieke eisen moest voldoen.
Een prachtig bedrijf nette en leuke medewerkers. Het geeft een goed gevoel.👍
Ben op de hoogte gehouden van kosten en vorderingen van de reparaties. voorbeeld van klantvriendelijkheid.
Nvt
goede service staan altijd voor je klaar
Bestellen van een autostoel en het plaatsen ervan was snel geregeld en tot tevredenheid uitgevoerd.
Zuidwijk 16
2771 CC Boskoop