Goed geholpen, verstand van zaken, en goede communicatie, duidelijke afspraken. Prijs kwaliteit is oké. Meerdere keren met mijn probleem bij diverse garage’s geweest. En hier uiteindelijk WEL GOED opgelost. Je betaald misschien ietsje meer, maar de service die er tegen over staat maakt dit meer dan goed. Ik ben tevreden.
Sinds mijn eerste vespacar in 2012 voor het eerst gebruik gemaakt van de leuke website van Marrewijk garage en tot heden in heel juiste manier ter contact gekomen met piaggio-dealer Marrewijke. veel bedankt.
Vakkundig en snel geholpen. En voorzien van de nodige tips.
Geweldige service !! Met name de monteurs , vakwerk !!
Ik kon snel terecht. S'morgens om 9.00 uur al een gedetailleerd kostenoverzicht per whatsapp. Na akkoord, dezelfde dag alles uitgevoerd en auto weer op kunnwn halen. Tevens een indicatie van de te verwachten kosten op korte en wat langere termijn. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Auto gewassen!
Helemaal top!
Vlotte .vriendelijke dienstverlening.
Geen klachten altijd goed en duidelijk.
Geruime tijd voor het verstrijken van de APK keuringstermijn ontving ik een reminder. Afspraak gemaakt. Deze is keurig per e-mail bevestigd. Auto ingeleverd en hierbij is besproken wat er gedaan zal worden. Vervolgens gebeld en overleg over ontdekte gebreken. Daarna zijn de besproken reparaties uitgevoerd. Het factuurbedrag was alleszins redelijk. Hierna tevreden naar huis gereden.
Goede ervaring
Afspraak voor APK kon op korte termijn. De keuring zelf was zeer snel gebeurd!
Zie boven
Prima en snelle service, goede uitleg reparatie
Je wordt vriendelijk ontvangen. Er wordt naar vragen of opmerkingen geluisterd en een duidelijke afspraak gemaakt. Eindproduct, prima.
Fijn bedrijf met personeel waar je geen nummertje bent.
Ik ben ruim 9 jaar klant van Marrewijk. Altijd, positief gehad en alles in orde behandeld. Super bedankt en leuk. Tot ziens.
Geweldige service ! Mijn auto kwam voor onderhoud en stond schoon weer buiten Ramen,stof gezogen en gewassen !! De kleine dingen worden niet vergeten ! Ga zo door
Perfect, zoals elke keer!
Maandag heel vroeg contact en direct iemand om mijn auto op gang te helpen en nog diezelfde dag verder te onderzoeken en herstellen.
goed en snel
De grote beurt zit er weer op en we rijden weer met goed gevoel rond
Geen op of aanmerkingen, 1 woord perfect.
Goede communicatie en deskundig.
Zeer tevreden over het onderhoud aan mijn auto.
Zuidwijk 16
2771 CC Boskoop