Oké. Gewoon een top bedrijf waar je je op het gemak voelt.
Kom al enige jaren bij deze garage. Zeer vriendelijk, behulpzaam en staan altijd klaar bij een probleem.
Klantviendelijke bediening
De broers Piereij hebben service bovenaan staan, denken in oplossingen en handelen daar correct in
Was het eerste bezoek aan deze garage. Fijn ontvangen en goed advies. Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Communicatie en contact is heel goed. Ik blijf zeker klant hier.
Zoals altijd weer goed geholpen.
Positief
Zoals altijd weer goed geholpen.
Zoals altijd weer goed geholpen!!
Ondanks het ongemak van de verbouwing werkzaamheden probeerde men toch de service te verlenen die wij van de vakgarage gewend zijn.
Super vriendelijk en snelle, goede service!
Zeer klantvriendelijk , deskundig en behulpzaam. Geen onnodige reparaties of kosten
Vakkundig en behulpzaam
Heerstraat Centrum 9 A