Afspraak is afspraak; de klant is koning
Vakgarage Lambooij is een erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkende garage. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en staan 100% achter hetgeen wat ze doen.
Keurig vakkundig en snel meer kunnen we niet vragen..
X
Mijn ervaring met jullie is prima.
Eerlijk informatie waar je als klant iets aan hebt !!
Ben al jaren klant bij hun
Vakgarage Lambooy is zeer klantvriendelijk, niks is voor hen is teveel. Ik kom hier graag, vrijdag proefrit gemaakt met audi Q3 zijn zeker ‘n uur weg geweest, hele fijne auto waren er snel uit ook met Felix, deze auto halen we op na onze vakantie. Wij kunnen deze garage bij iedereen aanbevelen.
Is me uistekend bevallen.
Om een lampje te laten vervangen gelijk geholpen en prima vervangen!
Dit is mijn allereerste keer dat ik bij Vakgarage Lambooy in Beek ben geweest. Zeer fijne mensen en ontzettend goed en eerlijk geholpen. Ik had problemen met mijn airco en ging er heen om een afspraak te maken en vertelde dat ik over een week op vakantie ging. Michiel liep meteen mee naar mijn auto om te beoordelen en ging even in de werkplaats overleggen. Ze konden de airco even aansluiten om te zien of deze lek was en hebben hem daarna nog kunnen afvullen zodat ik toch nog met een heerlijke airco op vakantie kan. Dit is nog eens service zoals van oudsher!! Ik ga hier zeker voor in de toekomst heen voor al het onderhoud van mijn auto.
ben zeer tevreden .
Vakkundig, betrokken, transparant up-to-date. De klant is meer dan alleen zijn auto.
Goede service vriendelijk geholpen
Goed en behulpzaam
Auto op de gewenste dag gebracht voor een onderhouds beurt. Op de afgesproken dag weer opgehaald. alles was weer tiptop. Vriendelijke mensen daar bij Lambooy een aanrader.
Ik werd op een vriendelijke manier geholpen, waarbij er goed geluisterd werd wat het probleem was en werd er een oplossing geboden, dat in het geheel niet in het voordeel van het eigen bedrijf was, terwijl de oplossing ook nog eens goedkoper voor de eigen portemonnee was.
Als vanouds een betrouwbare garage met deskundig personeel
Goede service, kunt bijna altijd direct terecht met vragen, op fijne manier tot aankoop van andere auto gekomen
Netjes geholpen en tevens een kopje koffie gekregen.
Komt op mij goed over.
Fijne betrouwbare garage met vakbekwaam en vriendelijk personeel
Garage Lambooij staat altijd klaar om een probleem op te lossen
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland