Men neemt de tijd, luistert en behandelt vragen serieus. Fijn om persoonlijke contact te hebben. Men kent je.
Prima ervaring, vak garage met vakmensen. Echt toegankelijk en alles is bespreekbaar.
Zoals altijd goed en vriendelijk top bedrijf
Ze lossen alles netjes op
Staan Ltijd klaar,goede service en.
Zie hierboven.
Zie korte opmerking
Communiceren goed, de service is geweldig, vriendelijk en vakkundig.
FELIX EN ZIJN ZOON ZIJN TOP MENSEN
Op korte termijn geholpen en zeer tevreden
Snelle afwikkeling, prima garage!
Tevreden
Persoonlijke benadering en goede qfspraken maken het laten keuren van de auto tot een kleinigheid.
Al jaren klant en meerdere auto’s hier gekocht en in onderhoud. Goede service en heldere communicatie.
Ik wilde voor mijn vakantie nog even een vakantiecheck maar was wat laat met het maken van een afspraak. Achteraf had ik afgesproken oo een dag dat ik helemaal niet kon. Dus heb ik op zaterdagochtend gebeld en.... ik kon meteen komen. Toen ik wilde afrekenen hoefde ik niets te betalen want het viel nog binnen de garantie. Wat een geweldige service! Bedankt.
Deskundige en professionele personeel
De moderne auto zit vol elektronica die doorgaans zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid. Diezelfde electronica kan een storing detecteren die alleen opgelost kan worden met moderne apparatuur in handen van geschoolde en ervaren vakmensen. Die vind je dichtbij bij vakgarage Lambooy. Korte lijnen tussen klant, receptie en monteur. Dit voor een faire prijs.
Heel goed
Luisteren goed en nemen de tijd
Altijd weer tevreden over de deskundigheid en klantgerichtheid
Snel probleem opgelost
Goed & Eerlijk, Betrouwbaar, fijn personeel
Ook al wonen we al jaren niet meer in Beek; Wij zijn niet voor niets, zowel privé als met het bedrijf al meer dan 25 jaar vaste klant van Vakgarage Lambooy..
Dit zijn nou nog de kleinschalige garages waar je als klant wordt behandeld en niet als een nummer zoals bij het VW concern en andere grote garages, en de koffie smaakt er net zo goed
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland