Ondanks het feit, dat we een week te vroeg waren voor een reparatie, heeft men ons toch geholpen en was de reparatie op vrijdag middag om 17.00 voor sluiting klaar. Prima service
Zeer fijn geholpen ..Het vertrouwen was gelijk goed . We hebben n fijne auto gekocht en hopen nog vele jaren rij plezier te hebben . Dit bedrijf zou ik iedereen aanraden. Theo en Marian Kamps.
Wij zijn geweldig geholpen door Vakgarage Lambooy ,we hadden al gelijk n goed gevoel bij deze garage.,en hebben n auto gekocht waar we hopenlijk nog vele jaren plezier van hebben. Wij raden meer mensen aan om daar n kijkje te nemen als u opzoek bent naar n andere auto.
Netjes verzorgde garage met deskundig personeel
Wij kwamen binnen en hadden gelijk n goed gevoel bij vakgarage Lambooy., en hebben n auto gekocht .We zijn meer dan tevreden behandeld door aardig personeel .En raden iedereen die n nieuwe auto zoekt aan om eens naar Beek te gaan naar Vakgarage Lambooy.
We kwamen binnen en gelijk hadden we n goed gevoel bij vakgarage Lambooy .We hebben n auto gekocht op goed vertrouwen . We zijn geweldig geholpen en hopen nog jaren plezier te hebben van onze nieuwe aankoop.
Goede uitleg Goed geholpen
Goede uitleg Goed geholpen
Altijd vriendelijke mensen die een goed product leveren. Bedankt maar weer.
Klantvriendelijke garage met kundig personeel Goed prijsbeleid met uitvoerige facturatie.
staan altijd voor je klaar
Na een tijdje rondneuzen op internet kwam ik uit bij Vakgarage Lambooy. Voor ons niet echt een garage vlakbij maar voor een goede en mooie auto rijd ik graag een stukje. Voor we gingen las ik de reviews van de garage al even door, zag er allemaal goed uit. Eenmaal aangekomen bij de garage werden we heel prettig en warm ontvangen door Michiel. Er werd niet gepusht, er werd eerlijk en transparant over de auto en (ook wel belangrijk) over de prijs gesproken. Wat ik toen al mooi vond was om te zien dat Michiel niet alleen een warm hart naar zijn klanten maar ook naar de auto's die hij bezit draagt. Het voelde voor ons allemaal goed. Na een proefritje en een goed gesprek besloten wij de dag erna om de auto te kopen. Er waren nog wel wat puntjes van aandacht, de auto poetsen van binnen en buiten, met een lakstift in de weer om wat kleine puntjes aan te stippen en een onderhoudsbeurt. Een aantal weken later kwamen wij de auto ophalen, hoe leuk en spannend om te zien dat hij onder een grijze doek stond. Na alle administratieve zaken werd de auto dan eindelijk aan ons onthuld. Het doek ging er af en wij werden meteen weer verliefd en trots op onze "nieuwe" auto. Wat een verschil, de auto was keurig gepoetst, de aangestipte punten waren niet meer zichtbaar kortom alle afspraken zijn nagekomen en de auto zag er top uit. Vervolgens kregen we nog een leuk pakketje met landelijke producten uit de regio mee en werden we gevraagd of er een foto gemaakt mocht worden voor op social media. Daarna reden wij rustig weg en zijn we nu nog steeds dolblij met de fantastische service, de mooie auto en het goede contact met Michiel. Michiel nogmaals heel hartelijk bedankt! Wij spraken achteraf glimlachend naar elkaar uit hoe leuk het is om te zien dat jij ook trots bent op de auto die je ons verkocht, voor een volgende auto denken wij zeker eerst aan jou!
Als altijd goede kwaliteit voor een prima prijs. Dank weer
Goed en snel geholpen .
Super geholpen en vriendelijk personeel. En staan je altijd te woord .. al jaren onze ervaring...
wij komen er al jaren onze zoon ook terwijl hij verder weg woont en onze kleinzoon wil er ook al naar toe (hij heeft pas een auto), zijn vriend ook en de buurvrouw van onze zoon. Dat wil toch wel iets zeggen toch
Deskundige en vriendelijke mensen
Ervaren monteurs die weten wat ze doen.
Betrouwbaar, vakkundig, heldere communicatie en ‘normale’ prijzen voor onderhoud en apk.
Prettige manier van zaken doen !! Vakkundige mensen die je prettig behandelen.
Afspraak snel online gemaakt, auto snel klaar, goed en vriendelijk geholpen
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland