goede behandeling
Zeer positief.
Kleine beurt en controle aantal zaken tijdens het wachten
ik word er altijd goed geholpen als ik ze nodig heb
Goed prijs kwaliteit verhouding
letten goed op zinvol (preventief) onderhoud zonder onnodige kosten
Netjes en snel geholpen, volgens afspraak. Extra kosten worden altijd netjes overlegd.
Vakbekwaam, altijd goede service en betrouwbaar komen afspraken altijd na.
Flexibel , we konden ook savonds terecht om auto te bekijken
Gewoon goed
Ales in goed overleg en perfect uitgevoerd volgens afspraak!
Snel en vakkundig geholpen
Deze garage staat altijd voor me klaar. Zeer professioneel en altijd vriendelijk.
Er werd spoedig een afspraak geregeld ivm kapotte uitlaat, leenauto mee en dezelfde dag was het geregeld, was z'on lawaai.
Zonder probleem een leenauto Kennis en kunde van wat te doen Vooraf offerte en weet je waaraan je toe bent. Altijd bereidt je te adviseren of even mee te kijken bij problemen Gewoon fijne mensen! Een vakgarage!
Goede service, altijd een leenauto
Prima ervaring waarbij een vervangend vervoer werd aangeboden.
goed aan de afspraak gehouden met de jaarlijkse keuring !
Online afspraak gemaakt, en de auto heeft weer netjes de onderhoudsbeurt gehad en was toe aan de eerste APK.
Wordt altijd vriendelijk ontvangen en vriendelijke mensen. Fijne garage
Kwam voor het eerst maar voelde gelijk goed
Echt een Vakgarage,, dat zegt toch genoeg.
Heb net de nieuwe pechhulp afgesloten, vlot geholpen.
Klantvriendelijk
Didamseweg 7