Korte lijnen / duidelijk in hetgeen moet worden gedaan/prima garage
Al jaren goede ervaring. Prima service. Zeer tevreden
Netjes geholpen en tevens een kopje koffie aangeboden
Uitstekend met goede feed back en informatie!
Auto voor beurt bij Lambooy geweest, alles netjes en correct volgens afspraak afgewerkt voor een redelijke prijs.
Heb sinds een paar maanden een auto van deze top garage en ik bleef maar een geklop horen. Dachten dat het een schokbreker was dus de auto naar lambooy voor reparatie. Krijg ik smiddags een belletje dat het de schokbreker helemaal niet is, bleek de ophanging van de achterbank te zijn. Hele zoektocht en geen kosten. bedankt voor de geruststelling!
Denken mee
Fijne kleinschalige garage
Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Goede service en prijsniveau.
Heel klantvriendelijk. Felix en Michel nemen alle tijd voor de klant. Toegankelijk. Professionele indruk.
Deskundig, hulpvaardig, direct bereikbaar en klaar om te helpen, aardig, eerlijk, betrouwbaar.
In 2022 hier een Nissan Qasqai gekocht. Zeer tevreden over de auto en de prestatie. Maar ook over de service zeer tevreden. Kapotte lamp komt even aan en het word meteen geregeld. Zeer duidelijk over eventuele kosten komt achter af nooit voor verrassingen te staan.
weer snel en vakkundig geholpen
Goede ervaringen
Vakkundig en snel geholpen
Kleine garage met aardig personeel en waar je nog als klant wordt behandeld
Trekhaak laten plaatsen keurig gebeurt..
Als boven
Voor een bandenwissel geweest. De olie werd ook gecontroleerd en netjes gevraagd of ze het mochten bijvullen. Top service!
Alles keurig op tijd en vakkundig
Zie boven, alles zoals afgesproken!
Persoonlijk contact en er wordt tijd genomen voor vragen ook al is het druk in de zaak.
Klant vriendelijk, koffie op z'n tijd, update van de reparatie. Verder een goed advies om naar huis te rijden va een andere route als de A12 vol zit met Duitse toeristen.
Een gebruikte auto aangeschaft, keurig geholpen en een mooie auto gekocht.
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland