Blij gemaakt met een extreem nette Porsche Macan GTS. Michiel erg eerlijk en geeft uitstekend advies. Aanrader!
Goed en snel geholpen ben tevreden.
zonder afspraak toch dezelfde dag nog bougie/bobine vervangen.
Duidelijke communicatie
Ik word altijd vriendelijk geholpen. Ook wordt er goed meegedacht wat voor mijn auto het beste is.
Auto aangekocht en eigen auto ingeruild tegen nette prijs. Moesten van ver komen en door omstandigheden een paar keer niet gelukt om op afgesproken dag aanwezig te zijn. Was allemaal geen probleem. Prima garage en zeker aan te bevelen.
Kreeg goed advies en boden goede service bij de afhandeling en reparatie van de schade
Goed, op alle punten. Enige nadeel is de afstand
Doen wat ze moeten doen. Heldere afspraken. Goede adviezen.
Worden netjes op de hoogte gehouden wat er met auto aande hand is, mochten er extra kosten zijn worden we ingelicht
Maandag met klachten, stotterend rijden en lampje bandenspanning naar Vakgarage Lambooy. Na metingen bleek een cilinder vervangen te moeten worden en 4 nieuwe bougies. Dit kon al op dinsdag. Kon erop wachten. Prima geregeld
Keurig ontvangst. Goede afspraken. Staat open voor veel opties. Zeer behulpzaam. Service ten voeten uit. Geweldig!
Ondanks krappe planning alsnog geholpen
Mijn vijfde auto gekocht bij Vakgarage Lambooy. Eerlijk, klantgericht en kleinschalig bedrijf zoals je er nog maar weinig vindt. Nette inruilprijs ontvangen, fijne begeleiding bij aankoop auto gekregen, snelle service. Auto ook in al die jaren in onderhoud bij Vakgarage Lambooy: ik word altijd kundig, transparant en vriendelijk geholpen. Hoop nog jaren klant te bedrijven bij Vakgarage Lambooy.
Altijd welkom, aandacht voor de klant en zeer kundige mensen.
Netjes en vriendelijk geholpen
Ik heb in het volste vertrouwen en op aanrafen van een goede kennis mijn auto ingeruild bij deze vakgarage en zal met datzelfde gevoel het onderhpud aan hen overlaten
Fijn dat ik bij twijfel altijd mag bellen of komen. Daar heb je als vrouw iets aan. Dank maar weer.
Alles word in overleg gedaan
staan altijd klaar vriendelijk personeel en danken met de klant mee
Op de afgesproken tijd de werkzaamheden vakkundig verricht.
Ik was door omstandigheden te laat voor de APK en dat gebeurde ook nog eens tijdens de vakantieperiode. Gelukkig herinnerde een collega me aan Vakgarage Lambooy, die hij meerdere keren had aangeraden. Ondanks hun drukte hebben ze toch een plekje weten te vinden voor mijn bus en hebben ze de APK snel en vakkundig uitgevoerd. Geweldige service!
Zeer goede, eerste, ervaring met reguliere onderhoudsbeurt. Grondig en klantvriendelijk. Dit wordt zeker mijn standaard garage.
Geweldige autogarage!! Met vriendelijke en professionele werknemers
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland