Uitstekend eerlijk en daarmee klantgericht. Bij het wegbrengen en ophalen auto zeer vriendelijk en servicegericht. Eerlijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.
als ik bij binnenkomst wordt begroet en er binnen enkele minuten een van de medewerkers mijn auto de garage inrijdt, dan besef ik dat ze het bij Lambooij prima voor elkaar hebben. ondertussen krijg ik een kop koffie en direct nadat de werkzaamheden gedaan zijn, ontvang ik een gespecificeerde rekening en kan ik betalen. zo eenvoudig en servicegericht kan het zijn.
Voor ons de 1e keer een auto kopen bij een (dorpsgarage) kleinere Vakgarage. Michiel neemt alle tijd bij verkoop maar nog meer bij de uitleg van wat alles is en kan. Met een jaar garantie hebben we de auto met vertrouwen mee genomen.
Prima garage. Vooraf gebeld wat ze gaan doen en prijs indicatie. Alleen probleem start/stop systeem nog steeds niet opgelost.
Met zeer vakkundig personeel en vooral vriendelijke medewerkers, die goed met je meedenken. Nooit problemen, ze zijn top!
Alles gebeurtde volgens afspraak
Zie hierboven, verder geen aanvullingen.
Uistekende vakbekwaam.
Goede service klantvriendelijk Koffie staat klaar en een praatje Interesse
Al jaren tevreden klant!
Zoals altijd correct transparant top.
Goede service snel geholpen vriendelijke
staan altijd voor je klaar hebben ook altijd een vriendelijk woord
Even binnen gelopen om de wisserbladen te vervangen. Direct geregeld en weer op weg met helder zicht.
Geweldige service en meedenken in het plannen en combineren van servicebeurt en APK.
Snel geholpen en een scherpe prijs!
goede service en snel geholpen
Erg vriendelijk personeel waarbij SERVICE met hoofdletters geschreven mag worden. Daarnaast leveren ze je de gekochte auto of na onderhoud altijd pas af als alles in orde is. Denken ook mee met de klant als je bv op vakantie gaat met de auto.
Super service en sneeke vervanging van de accu. Top!
Ze nemen echt de tijd voor de klant met een kopje koffie erbij. Wij zijn al 30 jaar klant, dus dat zegt genoeg!
Vriendelijk personeel en bellen bij bijzonderheden.
Ik ben tevreden.
Heel vriendelik en goed geholpen
Het probleem loste van zelf op.want heden is niet gevonden waarom het lampje branden.
De wielenwissel: snel en goed geholpen, korte wachttijd.
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland