Laden reviews...
189 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen consequent een hoge tevredenheid met de meeste scores van 10. Klanten prijzen vriendelijk personeel, goede service en duidelijke prijsafspraken. Een paar opmerkingen melden hogere kosten of kleine problemen, maar de reacties zijn snel. Over het algemeen lijkt het bedrijf betrouwbaar met een sterke lokale focus en loyale klanten.
alles keurig uitgevoerd ben zeer tevreden
7 August 2026
Gerard Leisink
Wehl
Eerlijk, Vriendelijk, geven duidelijke info trekken je de sokken miet over de kop.
7 August 2026
Biandra
Duiven
Alles goed geregeld volgens afspraak. Kosten vooraf te horen gekregen en deze vielen achteraf nog mee.
6 August 2026
Theo
ZEDDAM
Ben dit jaar voor de 2e keer bij Lambooy Ben hier terecht gekomen door mijn broer. En inderdaad het is gewoon een top garage. Ze Kijken naar wat echt vervangen moet worden . En niet wat er volgens het instructieboekje gebeuren moet. Voor spoed gevallen in er altijd een plekje, zoals gisteren gebeurde .Was daar om mijn auto op te halen toen er 2 vakantiegangers onderweg naar Duitsland langs kwamen omdat er een oranje lampje ging branden. Ze durfde de reis niet verder voort te zetten. . Ze werden gelijk geholpen.
4 August 2026
Putman Eddie
2 August 2026
Jan
Didam
je wordt altijd deskundig en vriendelijk geholpen
1 August 2026
Joop Kaak
Terborg
Zoals altijd heel prettig!
29 July 2026
A.
Aerdt
Nette bediening en ze helpen je goed
26 July 2026
Joop Teunissen
Gendt
persoonlijk
24 July 2026
Eric
NIEUW-WEHL
Pas geleden er een auto gekocht, de auto was helemaal schoon van binnen en buiten gemaakt, helemaal nagekeken en vervangen wat moest gebeuren, super service. Goed en zeer prettig geholpen. Erg vriendelijk!!
22 July 2026
Klein Bleumink
Hummelo
Heel vriendelijk en service gericht personeel Goede ontspannen sfeer.
22 July 2026
Francis
Beek Montferland
Wij hebben vorig jaar een auto gekocht bij Vakgarage Lambooy in Beek en onze oude auto ingeruild tegen een nette en eerlijke prijs. Onze ervaring sindsdien is zeer positief. In het afgelopen jaar hebben we een aantal zaken gehad, waaronder een defecte speaker en een probleem met de Travel Assist waarvoor het stuur vervangen moest worden. In alle gevallen is dit uitstekend opgepakt. De communicatie is snel, duidelijk en professioneel, en alle garantieafspraken worden netjes nagekomen. Wat vooral opvalt is de klantgerichtheid: er wordt altijd snel gereageerd op vragen en er wordt actief en vakkundig meegedacht. Ook wanneer het even tegenzit, staan ze klaar en wordt het probleem goed opgelost. Ons vaste contact, Michiel, heeft ons gedurende het hele traject — van verkoop tot onderhoud en nazorg — uitstekend geholpen. Ook bij zijn afwezigheid wordt alles naadloos overgenomen door collega’s, wat laat zien dat het team goed op elkaar is ingespeeld. Wij zijn zeer tevreden over Vakgarage Lambooy en kunnen deze garage van harte aanbevelen.
20 July 2026
Wilco
's-Gravenzande
Te hoog uurloon.
18 July 2026
Clemens
Beek montferland.
Heel erg goed en vriendelijk geholpen door Felix bij de aankoop van een auto.
Joop Abbink
Goed en snel geholpen.
HJ Zadelhoff
Wehl
Goed geholpen en fijne uitleg over mijn suzuki
Peter kooij
10 July 2026
CW
Didam
Vriendelijk en fijn geholpen met de aankoop van mijn andere auto.
9 July 2026
Bianca
Didam
Super goed mijn auto weer top inorde
9 July 2026
Everdina
Beek montferland
Problemen met airco. Met die hoge temperaturen was dat niet waar we op zaten te wachten. Gelukkig konden we binnen 2 dagen terecht om het te laten verhelpen.
8 July 2026
Eric Gerritsen
BEEK GEM MONTFERLAND
Altijd vriendelijk, goede prijzen, erg behulpzaam
5 July 2026
Tijn
Doetinchem
Auto gekocht waar later problemen mee waren. Super netjes door het bedrijf opgelost. Het bedrijf is super klantvriendelijk.
4 July 2026
Aart de Wit
Alphen
Vriendelijk en behulpzaam
2 July 2026
Ceciel
Zevenaar
Heel goed en vriendelijk geholpen.
1 July 2026
Inge
Asten
Zeer goed geholpen
30 June 2026
Gerrie
‘s-Heerenberg
Als bedrijf hebben wij een lange traditie. Frans Lambooy startte in 1907 met een smederij in Loerbeek. In 1934 kwamen Theo en Wim, twee zoons van Frans, ook in de zaak. Rond deze tijd deed de auto zijn intrede in het bedrijf en naarmate het wegverkeer toenam werd de smederij meer en meer een autobedrijf.
In 1947 werd het bedrijf lid van de BOVAG, als eerste in voormalig gemeente Bergh. In 1987 zetten Vincent Lambooy en Felix Koenders het bedrijf voort waarna in 1991 het bedrijf zich aansloot bij stichting Vakgarage. Michiel Koenders, zoon van Felix, is in 2020 ook in de zaak komen werken. Tegenwoordig staat Vakgarage Lambooy bekend als een modern bedrijf waar vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel staan, zo zijn wij klaar voor de toekomst!
Wij zijn een veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor:
- Een kwalitatieve nieuwe of gebruikte auto van elk merk
- Reparaties en onderhoud, ook aan elektrische en hybride voertuigen
- Storingsdiagnose
- APK-keuringen
- Volledige schade-afhandeling incl. vervangend vervoer
- Autoruitenservice, inclusief ruitreparatie
- Mini-deuk herstel (uitdeuken zonder spuiten)
Wij zijn aangesloten bij Vakgarage E-mobility. Hierdoor werken onze monteurs door hun NEN 9140 certificering veilig en efficiënt aan uw hybride of elektrische auto. Ook kunnen wij u laadpassen en laadoplossingen voor particulier en zakelijk gebruik adviseren en/ of leveren.
Volg ons ook op onze socials: Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn!
Didamseweg 7
7037DH Beek gem montferland