Vakkundig, betrokken, transparant up-to-date. De klant is meer dan alleen zijn auto.
Goede service vriendelijk geholpen
Goed en behulpzaam
Auto op de gewenste dag gebracht voor een onderhouds beurt. Op de afgesproken dag weer opgehaald. alles was weer tiptop. Vriendelijke mensen daar bij Lambooy een aanrader.
Ik werd op een vriendelijke manier geholpen, waarbij er goed geluisterd werd wat het probleem was en werd er een oplossing geboden, dat in het geheel niet in het voordeel van het eigen bedrijf was, terwijl de oplossing ook nog eens goedkoper voor de eigen portemonnee was.
Als vanouds een betrouwbare garage met deskundig personeel
Goede service, kunt bijna altijd direct terecht met vragen, op fijne manier tot aankoop van andere auto gekomen
Netjes geholpen en tevens een kopje koffie gekregen.
Komt op mij goed over.
Fijne betrouwbare garage met vakbekwaam en vriendelijk personeel
Garage Lambooij staat altijd klaar om een probleem op te lossen
altijd vriendelijk
Als de garantie aangesproken moet worden, doen ze dat ook.
fijne garage wordt je nog vriendelijk geholpen
uitstekend
Goede service Vriendelijke mensen Kennis van t van
Vorig jaar een auto gekocht bij garage lambooy. Echter bleek er na enkele kilometers een defect te zijn. Dit werd kosteloos gerepareerd en ik kreeg een gratis leenauto mee. Kortom netjes opgelost en een goede service.
Altijd even vriendelijk en deskundig.
Vakgarage Lambooy binnen gelopen, omdat ik opzoek was naar een nieuwe gebruikte auto. Uitgelegd welke eisen ik had, binnen paar dagen stond er een auto in de showroom die aan mijn eisen voldeed en een week later stond hij klaar om opgehaald te worden.. Zo snel kan het gaan! Michiel en collega's, erg bedankt voor de moeite. Heel vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Met veel plezier en vertrouwen heb ik de Kia Rio gekocht! Ik zou iedereen Lambooy aanraden.
prima!
Er was ruimte en aandacht.