Duidelijk vriendelijk en professioneel
Professionele service, vakbekwaamheid ten top. Bovendien persoonlijk en er wordt meegedacht, duidelijke uitleg en opties besproken. Al 90 jaar een op en top familiebedrijf!
vriendelijk, toegankelijk, betrokken en naar mijn idee met zorg voor mijn (oude) auto zonder dure rekeningen.
Vriendelijk autobedrijf, duidelijk en eerlijk in communicatie.
Goede garage en altijd aanspreekbaar.
Topgarage
Prettig persoonlijk contact
Van tevoren word je gebeld, als er iets aan de auto mankeert. Het wordt duidelijk uitgelegd en je gelijk te horen, wat het dan gaat kosten. De auto was mooi op tijd klaar en rijdt weer goed.
Prima advies over noodzakelijke en te overwegen reparaties en hoe die in verhouding staan tot de restwaarde van de auto.
Snelle service, vriendelijk, deskundig personeel
Mijn autootje besloot even niet meer verder te willen op oudejaarsdag. Nadat Pechhulp had geconstateerd wat er aan de hand leek, liet Frank me niet in de kou staan: ik mocht mijn auto alvast bij de garage zetten en kreeg vervangend vervoer aangeboden. Eigenlijk ervaar ik al jaren deze klantgerichte service van Vakgarage Van Laar.
Zeer prettige garage met uitmuntende service en prettige communicatie Aandrijfas was gebroken. Heldere communicatie tav het probleem (ontstaanswijze, verschillende opties om het te verhelpen) en te verwachten reparatiekosten. De volgende dag al kon ik de auto weer ophalen. Heel blij mee. Top service. Zéér aan te raden garage
goede service, prima op de hoogte gesteld van wat er aan de auto moest gebeuren. Binnen een dag klaar!
Snelle en goede afhandeling
Deskundig en prettig
goed!
Heel fijn en snel geholpen tegen een goede prijs
Bezoek in verband met onderhoudsbeurt. Vervanging van accu bleek noodzakelijk, goed opgelost na overleg.
Vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon. Op locatie snel even een lichtje mogen laten plaatsen dat naar de rekening van de volgende afspraak werd geplaatst. En nog een flesje Cava voor de kerst meegekregen terwijl wij gezamenlijk besloten de afspraak maar niet te laten doorgaan.
Erg vriendelijk en behulpzaam team!
Kon tussendoor even langskomen voor nieuw lampje. Meteen alle banden op spanning gebracht. Fijne service.
EEN GARAGE WAAR JE MET PLEZIER NAAR TOEGAAT. EN OOK WEER MET PLEZIER NAAR HUIS GAAT.
Altijd netjes geholpen en levert vakwerk.
Pegasusstraat 86 90
2024 VS Haarlem