Medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend, klantgericht. Tot nu toe alleen maar positieve ervaring.
Prima garage, keurig netjes en klantvriendelijk.
Vakgarage Klaassen maakt werk van de kwaliteit die ze afleveren. (En nee, ik heb geen aandelen in de zaak maar heb iets teveel ervaring met dure praatjesmakers elders..)
Bij Klaassen zijn ze altijd bereid mee te denken. Goede service en snel in reageren
Altijd Top geholpen en problemen worden ook opgelost.
Zowel wielenwissel al onderhoudsbeurten worden altijd uitstekend uitgevoerd.
Altijd fijn en prettig geholpen!
Ben hier al jaren klant en uiterst tevreden
Top garage waarbij het personeel met je mee denkt. Zeer goede en eerlijke service, gewoonweg klasse.
Auto grote beurt laten geven, perfect gedaan. Keurige prijs, super schone garage. Vriendelijk personeel en boss
Goed gemaakt de auto. Ze denken met je mee!!
prima service in alle opzichten
Hier mijn Renault clio naar tevredenheid in onderhoud gehad.
Je wordt vriendelijk geholpen en bij kosten wordt er netjes overleg gedaan en uitleg gegeven waarom dit vervangen moet worden.
Fijne garage, snelle service en een goede prijs.
Een afspraak is zo gemaakt. Het werk en de kosten worden duidelijk gecommuniceerd. De leenfietsen waren schaars en erg oud. Gezien de locatie zou een ebike wel fijn zijn.
netjes, goed geholpen
Lekkende waterpomp prima verholpen.
kon gelijk langskomen en probleem zelfde dat nog opgelost! bedankt!
Super fijne service
Prima Gragrage en in de buurt
We zijn al jaren klant met verschillende auto'. Altijd naar tevredenheid geholpen.
Fijne service, goed geholpen bij de reparatie van mijn auto, bij onvoorziene kosten goed geadviseerd en de tijd en ruimte gekregen om zelf goed overwogen een keuze te maken.
Prima vakkundige garage en goede service