vriendelijk personeel

vriendelijk en erg behulpzaam

• Klantvriendelijkheid

Ondanks drukte toch tijd gemaakt

Ik dacht mijn lager kapot te hebben en ze hebben mijn auto tussendoor even bekeken. Bleken de remmen kapot en die hebben ze netjes gemaakt. Wederom dik tevreden

Gewoon goed.

Snel en goed geholpen.

Uitstekende service

Mijn ervaring is al jaren dat dit de beste garage van Zwolle is. No nonsens, mannen werken kei hard en zijn altijd eerlijk over wat er met de auto aan de hand is. Ik vind ze top!

• Klantvriendelijkheid

Gewoon een eerlijk en deskundig bedrijf !

Top advies ! Ze bewaken het onderhoud van je auto super. Ze herstellen alleen wat echt nodig is en brengen je netjes op de hoogte van komend onderhoud.

Klantvriendelijk en vakkundig

• Klantvriendelijkheid

Super service als altijd!

Punctueel en uistekende prijs kwaliteit.

Duidelijk en eerlijk

Wordt er netjes en eerlijk behandeld. Ze doen wat ze beloven

• Klantvriendelijkheid

Prima service en goed advies

Al jaren klant met meerdere auto’s van familie altijd perfect behandeld en een prima service bij onverwachte problemen gelijk geholpen.

Netjes geholpen

Kwam voor APK. Was niks aan de hand dus de rekening was ook klein. Kreeg een fiets mee, helemaal prima. Kom zeker terug.

Betrouwbaar en snel

Na een twijfelachtige ervaring bij een andere garage in Zwolle naar Klaassen gegaan voor een second opinion. Daar werd direct tijd voor mij gemaakt en een compleet andere diagnose gesteld. Wat een verademing.

Snelle service

Je wordt snel geholpen en de communicatie is ook helder en snel

Meedenkend en accuraat!

Sinds kort woon ik in Zwolle en doordat mijn auto apk gekeurd moest worden belandde ik bij Kwikfit. Er zat nog een klant te wachten voor een bandenwissel en hem vroeg ik of hij een goede, betrouwbare garage wist voor onderhoud. Dat was dus vakgarage Klaassen. Mijn auto werd probleemloos apk gekeurd maar na enkele dagen waren er problemen met een sensor storing en de abs. Dat ik dus zo snel van deze tip gebruik zou maken had ik niet gedacht. De volgende dag werd alles perfect verholpen. Het was een gouden tip!!

Prettige garage met vakmensen

Auto grote beurt en onderzoek naar mankement met stuurbediening.

Snelle en vriendelijke service

Niets om aan te merken

Goed gevoel

Betrouwbare indruk goeie service

Top garage

Ze denken altijd met de klant mee. Ze zijn aardig, kundig. Tis al jarenlang voor mij de beste garage.

Professionele Vakgarage

Sinds een jaar ga ik naar deze Vakgarage voor onderhoud van mijn auto. Steeds opnieuw een positieve ervaring. Ze nemen je mee in het proces en kosten tijdens het onderhoud van je auto wat ik als zeer prettig ervaar. Er wordt met je meegedacht om kosten te besparen om samen tevreden de auto van onderhoud te voorzien. Contact is makkelijk en laagdrempelig.

Ze zijn heel vriendelijk

Goed en snel geholpen

Nette en betrouwbare garage

Geweldige service Vriendelijk personeel Garage waar je met vertrouwen je auto naar toe brengt

• Klantvriendelijkheid

Goede service met fijne medewerkers

Vlekkeloos

Altijd eerlijke service!

Altijd tevreden en zijn er bijzonderheden, dan wordt er altijd overlegd en meegedacht.

Betrouwbaarheid

Je krijgt goed en betrouwbaar advies

Een binnenfilter auto probleem, binnen 5 min tussendoor opgelost

Super service