Goeie garage
Ik ging voor de APK, en dacht dat in combinatie met een kleine beurt te doen. Tenminste zo had ik dat in opdracht gegeven, om dat het servicekaartje aangaf dat mijn auto toe was aan een kleine beurt. Afspraak gemaakt dat ik gebeld zou worden als er duurdere reparaties uitkomen. Dat bleek al standaard zo te zijn bij Vakgarage Klaassen. Rond de middag werd ik gebeld, mijn auto was goedgekeurd voor APK en stond klaar. De kleien beurt kon achterwege blijven omdat de auto zelf aangaf dat dit pas over een jaar moest gebeuren. They could have folled me, but they didn't.
Ik heb meerdere auto's al jaren in onderhoud bij Klaassen, altijd naar te vredenheid uitgevoerd.
Direct en goed geholpen
Prettig en klantvriendelijk.
Vriendelijk, betrouwbaar, goede service!!
Prima service en prijs
goede prijsopgave vooraf, en vele malen goedkoper dan de dealer.
Afgelopen week belde ik garage Klaassen tussen kerst en oud en nieuw. Mijn werkbus wilde niet meer starten, lege accu. Ook overstarten lukte niet, de bus sloeg niet aan. Na telefonisch contact heb ik het advies gekregen om met de reservesleutel te proberen, en ja hoor, de bus startte weer. Ik heb later gebeld om een nieuwe accu te bestellen, wetende dat zij die niet zouden kunnen installeren i.v.m. de drukte en de feestdagen, ik zou dat zelf doen. Prijs overlegd over de telefoon en die middag kwam ik langs om de accu op te halen. Bij het ophalen vroeg de monteur of ik 10 a 15 minuten tijd had, ze installeerden de accu dan toch nog even voor me. Al met al, zeer goed geholpen, en ook de accu, vlak voor sluitingstijd nog even gratis gemonteerd. Ik ben zeer tevreden over de verleende service en kom hier graag weer.
Eerlijke garage die je graag weer op weg helpen.
Al een tijdje klant bij Klaassen. Prima garage en denken goed mee.
Voor mij een 5 sterren behandeling door een vijf sterren bedrijf
Ik kom al jaren bij deze garage en ben altijd tevreden. Betrouwbaar en duidelijk, en als er even iets kleins is kun je gewoon langsrijden. Ook goed advies als ik vragen heb.
Buitengewoon goede service.
Goede service door goed te informeren en altijd klaar te staan.
Prima en ook telefonisch contact over onderdelen
Prima garagebedrijf, vriendelijk personeel, nette prijzen, snelle service
Vakgarage Klaassen heeft vriedendelijk, down-to-earth personeel. Ze proberen altijd de goedkoop mogelijkste oplossingen te bedenken en lossen problemen aan je auto echt op
Prima service, kon de auto na de APK en klein onderhoud snel weer ophalen
Klantvriendelijk, goede prijs kwaliteit verhouding
Dit keer geen bericht ontvangen dat de auto klaar was, maar op eigen initiatief de auto opgehaad en uiteraard alles netjes voor elkaar!
Snel, goed, en denken mee. Kom er al jaren met altijd een tevreden resultaat.
Onderhoudsbeurt
Vakkundig, snel, klantvriendelijk