Zit al jaren bij deze garage
Technisch op orde. Weet ook wat je op kortere en middellange termijn te wachten staat aan onderhoud. Legt uit. Rust. Wekt vertrouwen.
Vooraf een prijsopgave is ook heel fijn. Je wordt zeer goed en vriendelijk geholpen
Ik heb altijd goede aanspraak en ze staan altijd voor je klaar
Apk keuring en kreeg een leenauto mee
De mannen denken goed met je mee en nemen de tijd voor je. Naast dat ze goed telefonisch bereikbaar zijn, weten ze meteen met wie ze praten en over welke auto het gaat. Erg blij met ze!
Keurig en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader. Ook later nog keurig geholpen onder garantie.
als je een goede garage zoekt ga dan hierheen
Volledige uitleg over de stand van zaken. Er wordt alle tijd voor je genomen en als eea niet nodig is wordt dat ook eerlijk gezegd.
Ik kon meteen langskomen met een defecte dynamo, deze moest vervangen worden, ik werd de volgende dag al gebeld dat hij klaar was.
Deze maand januari (2026) lege accu. (Ik rijd weinig en komt mede door kou) Nu dan toch jl dinsdag (27-1)) nieuwe accu laten plaatsen in mijn Ford-Ka-Plus (7 jaar oud) En m’n auto werd opgehaald en weer thuis gebracht en de service is snel en vriendelijk en heel persoonlijk gericht. Mijn complimenten en dank! Hartelijke groet, Mw. Sija Kroon (Heemskerk)
Bandenwissel gedaan. Prima gegaan alles volgens afspraak
Super friendly, efficient and trustworthy.
Goede een snelle service
Ik kom hier nu 2 jaar voor de keuring, ik ben altijd goed geholpen
Apk snel weer klaar
Rechter koplamplicht stuk, is tussen de werkzaamheden door direct prima verholpen en met 5 minuten weer naar huis.
Even tussen de bedrijven door een kapotte lamp vervangen.
Prima service zeer vriendelijk
Je wordt altijd goed en spoedig geholpen. Top service.
This garage is efficient and honest
Goede ervaring
Het Aambeeld 11