Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent de vriendelijke medewerkers, heldere communicatie en betrouwbare service. Klanten waarderen eerlijk advies, transparante prijzen en snelle oplossingen. Over het geheel genomen wordt deze garage gezien als een betrouwbare en prettige partner voor onderhoud en reparaties.
Top servoce
30 July 2026
Dennis
Lange
Altijd goede service, betrouwbaar en netjes. Ik kreeg mijn auto zelfs weer terug met nieuwe auto matten. Heel erg bedankt mannen.
22 July 2026
Maaike
Vriendelijk en goed advies
17 July 2026
Ingrid
Beverwijk
Ik wilde een afspraak maken voor airco onderhoud maar dat werd meteen gedaan en ik kon er op wachten. Kippenvel op de terugweg!
17 July 2026
Paul
Velsen Noord
Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald, stond daar persoonlijk te shinen in de showroom! Helemaal geweldig, dat vergeet ik niet meer! Wat een leuke mensen en wat een fijne en gezellige ervaring om bij jullie binnen te wandelen. Hele goede service en alles duidelijk en netjes voor elkaar en goed geregeld, beter dan ik ;) Echt een ervaring die je niet meer vergeet bij deze garage!
16 July 2026
Evelien
Abbekerk
Top garage, ik kom hier al 10 jaar zonder klachten. Doen precies wat je vraagt en als ze wat tegenkomen is er duidelijke communicatie. Ik heb hier nooit het gevoel gehad dat ik teveel heb betaald.
15 July 2026
Ruben
Beverwijk
Het was makkelijk om een afspraak te maken, de beurt werd zorgvuldig uitgevoerd en nabesproken en het personeel is erg vriendelijk. Alleen de kosten vielen me een beetje tegen, maar het is waarschijnlijk omdat alles duurder is geworden..
15 July 2026
E
BEVERWIJK
Vriendelijk vakmanschap
8 July 2026
Pieter
Beverwijk
Er is geen betere garage.
8 July 2026
Ruud
Heemskerk
Prettig geholpen, vriendelijk personeel !!! Auto van binnen ook weer netjes ! Kom zeker terug !
6 July 2026
J.M. de Haan
5 July 2026
Karin
Dammiaans
Kundigheid, planning, vriendelijkheid, communicatie. Alles is goed.
3 July 2026
Patricia
Haarlem
Fijne mensen die hun vak verstaan!
2 July 2026
Martin
Goed en vakkundig
2 July 2026
Lourens N.
Heemskerk
Heel goed geregeld en duidelijke communicatie
28 June 2026
T
Beverwijk
Een topbedrijf. Kom er al jaren. Klantvriendelijk en zeer servicegericht. Als ik al binnenkom, weten ze Oja, die mevrouw komt voor de airco of voor de APK. Als ik gewoon langskom voor bijvoorbeeld een lamp die stuk is, wordt het gelijk even gemaakt en kan ik erop wachten met een bakje koffie of thee. Niks op aan te merken, toppers!
26 June 2026
W.F.J.
Beverwijk
Aardige werknemers met verstand van zaken die willen meedenken.
17 June 2026
D.S. Ockeloen
Heemskerk
Snel gefixte airco. Altijd vriendelijk en goede sfeer en natuurlijk- ze leveren goed werk
15 June 2026
Zie hietboor
13 June 2026
J.w.
Heemskerk
Auto perfecte onderhouds beurt/APK gehad. Was weer als vanouds, garage Jongejans met z'n sympathieke personeel is een aanrader!!!!!!
3 June 2026
B
Beverwijk
Goede service en meedenken in oplossingen zijn de redenen waar ik hier voor terug kom. Fijne garage.
27 May 2026
Frank
Beverwijk
Al geruime tijd laat ik hier mijn APK uitvoeren. Ik heb ze nooit (tot nu toe) op een onnodig afkeurpunt kunnen betrappen. Dat wardeer ik zeer.
17 May 2026
RobinZ
Heemskerk
Luisteren, denken mee en n fijn contact.
9 May 2026
Stefan
Heemskerk
Gemakkelijk om een afspraak te maken via de website. Goede advisering en geen onnodige poespas.
9 May 2026
Ed