Net autobedrijf met duidelijke communicatie.
Erg slechte klantvriendelijkheid in de winkel,terwijl we er zelfs een auto hadden gekocht!Mijn man heeft mijn auto afgelopen vrijdag voor het eerst laten keuren met een kleine beurt erbij.Het garagepersoneel is oke maar zodra hij de winkel vinnenkwam en de verkoper van 4 jaar geleden even ongeintreseerd opkeek,kwam er geen boe of vah uit,nou dit geven wij dus een dikke 0!!!
Beste Ronnie en Bianca, Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw tijd en moeite om onze recensie in te vullen en ons te voorzien van feedback. Wij betreuren het ten zeerste dat onze verkoopspecialist ongeïnteresseerd over is gekomen en uw ervaring met ons bedrijf niet aan uw verwachting heeft voldaan. Bij deze bieden wij u onze welgemeende excuses aan en gaan onze uiterste best doen om u in het vervolg beter van dienst te kunnen zijn. Wij danken u nogmaals voor de genomen moeite en hopen dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Receptie Vakgarage Van Haren
Goede service, vriendelijk persoon, gaan net dat stapje extra.
Goede ervaringen
Zoals altijd weer goed en vriendelijk geholpen! Aardig personeel en klachten zijn weer verholpen. Keep up the good werk!
Leuke garage en fijne service. Waren snel aanwezig toen mijn auto niet startte.
Fijn bedrijf met bekwame medewerkers en erg goedkoop
Nette ontvangst en veel leuke auto\'s die ze aanbieden. Wij kwamen zelf de eerste keer voor een onderhoudsbeurt van de auto van mijn man en we vonden het een prettige garage. Alles konden we via hun website uitzoeken wat eventueel extra kosten met zich meebrengt zoals de banden en de accu in dit geval. Ik zou de garage zeker aanbevelen en wij komen zeker ook met mijn auto hier terug als de garantie van mijn auto is verlopen.
Erg vriendelijk en behulpzame medewerkers. Fijn dat het een toegankelijk bedrijf is en dat je jezelf meteen op je gemak voelt, ik heb dit wel eens anders meegemaakt. Ik zou iedereen aanbevelen om hier een auto te kopen. Ook als je op zoek bent naar een bepaald type, gaan ze dit verzorgen.
ik kwam zonder afspraak binnen met een lekke band en werd meteen geholpen. Ze wisten zelfs mijn naam nog terwijl ik maar twee keer ben geweest. Ik vind het een leuke en betrouwbare dorpsgarage en ook nog gratis wifi tijdens het wachten
Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw tijd en moeite om onze recensie in te vullen en ons te voorzien van feedback. Wat ons opviel is dat u onze wachtruimte net wat minder positief heeft beoordeeld en ook daarin willen wij u graag bedanken voor uw eerlijkheid. Rest ons nog de vraag of u misschien zou kunnen aangeven wat een verbeterpunt zou kunnen zijn zodat wij in de toekomst u en onze andere klanten een betere wachtruimte kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Receptie Vakgarage van Haren