ben heel tevreden,snel, klantvriendelijk, prettige sfeer,vakkundig.
Vriendelijke, deskundige en efficiënte garage!
De ervaringen met dit bedrijf zijn al jaren lang zeer positief. Ik heb alle reden om dit bedrijf trouw te blijven.
Wij zijn zeer goed geholpen door deze Vakmensen. LPG problemen zijn verholpen en nadien o.h. gegeven aan mijn Spark bij ruim 140.000 km en 4,5 jr. jong.
gezellige en klantvriendelijke garage die met je meedenkt.
Bij het inruilen van mijn auto ben ik correct geholpen en alles is volgens afspraak nagekomen.
ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. de occasion die ik kocht zag er pico bello uit bij aflevering. en de Weurtse appelcake smaakt erg lekker :-) !
Prima contact met ze!!
Beste Heleen, Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw tijd en moeite om onze recensie in te vullen en ons te voorzien van feedback. Wat ons opviel is dat u onze wachtruimte net wat minder positief heeft beoordeeld en ook daarin willen wij u graag bedanken voor uw eerlijkheid. Rest ons nog de vraag of u misschien zou kunnen aangeven wat een verbeterpunt zou kunnen zijn zodat wij in de toekomst u en onze andere klanten een betere wachtruimte kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Receptie Vakgarage van Haren
Klantvriendelijk en betrouwbare vakgarage. Boor het eerst hier geweest, prima service.
Zeer prettig en goed
Beste Danny, Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw tijd en moeite om onze recensie in te vullen en ons te voorzien van feedback. Wat ons opviel is dat u onze wachtruimte net wat minder positief heeft beoordeeld en ook daarin willen wij u graag bedanken voor uw eerlijkheid. Rest ons nog de vraag of u misschien zou kunnen aangeven wat een verbeterpunt zou kunnen zijn zodat wij in de toekomst u en onze andere klanten een betere wachtruimte kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Receptie Vakgarage van Haren
Prima service. Fijne mensen.geschoolde en deskundige monteurs die weten waarover ze praten
Altijd netjes en correct geholpen.