Begrip voor de positie van de klant (ging om vervanging vrijwel nieuwe accu tijdens vakantie).
Zeer klantvriendelijk, aardige mensen. Goede service
Heb de apk en buurt laten doen. Het was snel klaar en goed geregeld
Z
Snelle zomer/winterbanden wissel. Wachten in showroom met goede koffie. Zoals gewend vriendelijk geholpen. Tot de volgende keer.
Vriendelijke mensen
Goed team en goed ontvangst en bereid iets uit te leggen .
zoals altijd prima
Deskundig personeel en een schone garage en showroom
Perfecte service!!
Vriendelijk geholpen.
Alles netjes geregeld
Keurige communicatie, helder en duidelijk, geen verrassingen. Kortom erg prettig
Na onze zoekopdracht hebben we vier weken vol geduld gewacht, maar we hebben nu een prachtig exemplaar. We hebben volledig vertrouwen in garage centrum, zeker nadat wij een telefoon gesprek mee mochten luisteren met een andere garage over een door centrum aangeboden auto.
niets te klagen
zie boven
Heb weinig vertrouwen in garages Vaak bedonderd Deze garage geeft langzaam het vertrouwen weer terug
Klantvriendelijk en vakkundig geholpen.
Prima ervaring
Ben met mijn VW Passat overgegaan van de dealer naar Autobedrijf 't Centrum. Was een goede keus. ze hebben alles keurig gerepareerd. Ze hadden helaas een foutje gemaakt in de calculatie, maar hebben dit erg netjes opgelost. Ik was bereid om bij te betalen, maar dat accepteerde ze niet. Afspraak is afspraak. Top mannen!
Bij binnenkomst vriendelijke gezichten. Ze namen voor ons de tijd en gaven waar nodig uitleg en expertise. Zijn deskundig in hun vak. Ze kijken/ luisteren naar wat jij als klant wil. Bedrijf denkt met je mee, verkopen niet hun auto's omdat ze er vanaf willen, naar ze kijken wat voor jou de beste keuze is en zijn bereid ook online voor je verder te kijken. Hele fijne ervaring en bedankt voor de goede service rondom de auto.
Prima, als vanouds.
Plezierig
jarenlange vriendschap geef je niet zo maar op als je verhuist
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht