Zeer vriendelijk personeel. Goede service.
Deze garage denkt met je mee en geven eerlijk advies om zo tot een kwalitatief resultaat te komen tegen een eerlijke prijs. Dit kom je niet vaak meer tegen.
Goed meegedacht bij de aanschaf van een gebruikte auto. Volop keuze in betrouwbare auto’s.
Goed zoals altijd.
Vorige week een afspraak gehad vanwege interesse in een auto. Diezelfde dag konden we al komen kijken en waren het snel over alles eens. Proefrit volgde na het gesprek en daarna snel de deal gesloten. Auto is klaar en de afspraak staat om m op te halen. Zelfs in hun vrije weekend staan ze klaar voor je om je vragen te beantwoorden zonder het gevoel te hebben dat het vervelend is.
Niet alleen prima om de afspraak te maken en de APK, maar ook de info
je maakt een afspraak, je brengt je auto, je wordt goed geinformeerd wat er eventueel moet gebeuren (in dit geval een schokbreker) je haalt je auto in prima staat weer op. klus geklaard. kortom ben ik een tevreden klant
Onze auto Opel Agila PP-977-D Wordt altijd goed nagekeken Als wij vragen hebben kunnen wij altijd bij jullie terecht Daar zijn wij heel erg blij mee
Uitstekende service, alles wordt goed met je besproken.
Goede service, juiste voorstellen t.o.v. de gereden kilometers en een kleine beurt. Auto klaar direct gebeld dat ik hem op kon halen.
In september 2024 hier een auto gekocht. Bij thuiskomst de auto wat beter onderzocht en bleek het vergrendelingsmotortje van het tankklepje defect. Ook de rubbers bij de voorruit waren er slecht aan toe. Dit direct gemeld. Door privé omstandigheden pas in juli 2025 naar Moordrecht kunnen rijden. Het motortje en de paravan (rubbers) binnen half uur kostenloos vervangen. Helemaal top gedaan.
Netjes ingericht mooie showroom leuke auto's staan en Netjes afgeleverd. Pluimpje voor de het personeel Groetjes Bart Oppers
Mijn ervaring met het 't Centrum is dat je altijd keurig geholpen word. Nooit is het teveel als je met vragen komt. Ik laat graag mijn auto na kijken hier. Met veel vertrouwen rij ik weer de weg op. Vertel het altijd door aan iedereen. Die ook zijn gegaan zijn ook zeer tevreden. Het is mijn garage, denken zelfs met je mee. Niet om alleen maar te verdienen. Ze zijn heel vriendelijk . Ook de medewerkers ben ik zeer tevreden over.
Ik breng mijn auto al jaren naar vakgarage ‘t Centrum waar ik mijn auto ook gekocht heb, en elke keer word ik uitstekend geholpen. De medewerkers zijn vriendelijk, denken altijd met je mee en nemen de tijd om alles goed uit te leggen. Je merkt dat ze kwaliteit en service echt belangrijk vinden.
De eerste belcontacten met Tilak gingen uitstekend. Snel een afspraak gemaakt. We hebben netjes met elkaar kunnen onderhandelen en na aankoop werd de auto snel klaargemaakt. Geen enkele hindernis ervaren en ik ben vakkundig geadviseerd en geholpen door Tilak. Bedankt!
Auto voor apk. Fijne medewerkers en goede/eerlijke service!
Als we iets met/aan onze auto hebben, dan sta ik serieus telkens weer versteld van de goede service die de garage ons biedt! Heel fijn zo’n goede garage in de buurt!
Fijne garage die haar klanten kent. M'n naam is voldoende om te weten dat het over 'de Ford' gaat en als deze komt voor onderhoud, is het altijd een prettige en kippen communicatie. Ik ben al een aantal jaren tevreden klant!
Altijd er vriendelijk, goede terugkoppeling.
Mijn auto was erg vervuild, cabrio dak was groen en de wieldoppen waren zwart ipv zilver. De auto is van buiten en van binnen weer als nieuw!
Heb hier onlangs mijn Renault Captur gekocht, kan alleen maar zeggen dat ze topservice leveren. Veel foto’s vanuit elke hoek gemaakt staan online, wat meteen een goeie indruk geeft. De garage zelf is netjes verzorgd met een uitgebreid assortiment aan nette auto’s. Verkopers zijn onwijs vriendelijk en heb met een goed gevoel de auto gekocht.
Fijne garage, vriendelijke personeel, goede service
Leuke medewerkers en fijne communicatie over mijn auto. Helder en scherp. Kost wat maar dan heb je ook wat!
Omdat mijn auto voor de garage in de parkeervakken is aangereden, is om de schade weg te werken mijn gehele auto gewassen en gepoetst. Op deze manier is de schade vrijwel weggewerkt. Een zeer goede service, waarvoor dank.
Mijn eigen auto ging kapot waardoor ik toch ging kijken voor een andere. Er stond een mooie Mazda 2 die net binnen was en ik was gelijk verkocht. Iedereen is super klantvriendelijk en behulpzaam geweest.
West Ringdijk 7
2841LV Moordrecht