Laden reviews...
121 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen worden duidelijke communicatie en klantvriendelijkheid genoemd als sterke punten. Klanten waarderen snelle afhandeling en transparante prijsafspraken. De reviews benadrukken ook professionaliteit en betrouwbaarheid. De klantbeleving is overwegend positief en legt de nadruk op vertrouwen en kwaliteit.
Goede communicatie en uitvoering onderhoud geheel uitgevoerd volgens afspraak
29 July 2026
Hans
Gouda
Echt klantvriendelijk en altijd goede tekst en uitleg wat er is gedaan
29 July 2026
George
Moordrecht
Sympathieke en vakkundige behandeling. Eerlijkheid hoog in het vaandel.
24 July 2026
Joop
GOUDA
Heel snel terecht kunnen als ik bel voor een mankement aan de auto! en dan, na telefonisch overleg van de kosten van de reparatie wordt geprobeerd deze zo snel mogelijk uit te voeren!
20 July 2026
Rien
Moordrecht
Bij het eerste contact vriendelijk en professioneel. Advies over werkzaamheden en kosten
18 July 2026
Sjaak
Moordrecht
We komen hier al jaren graag met de auto's binnen voor onderhoud en/of advies. De ervaren service is altijd top! Vakgagarage mag oprecht trots zijn op deze partnergarage.
17 July 2026
Goede service en vriendelijke Medewerkers
14 July 2026
Nolda en Dirk
Moordrecht
Wordt altijd goed geholpen en vriendelijke mensen
13 July 2026
Petra
Gouda
Super service, zeer vriendelijk, flexibel en meedenkend
12 July 2026
Sender
Gouda
Prima vak garage. Kundig adviezen snel reparaties.
11 July 2026
Mark
Moordrecht
klantvriendelijk en overleg over wat nodig is voor onderhoud en vooraf aan werkzaamheden een prijsindicatie.
7 July 2026
Jan
moordrecht
Prima service verricht!
23 June 2026
Gaitrie
Moordrecht
Mijn auto gehaald en gebracht. Goede communicatie Heldere adviezen. APK en kleine beurt auto goed uitgevoerd
19 June 2026
Annelies
Moordrecht
Apk gehad en gevraagd om kleine service beurt. Op basis van aantal kilometers raadden ze aan om een nog kleinere beurt te nemen. Fijn dat ze dat doen en niet proberen de prijs juist op te drijven, wat je wat vaker ziet bij andere garages.
16 June 2026
Serge
Gouda
De mannen van Vakgarage hebben mij supersnel en vakbekwaam geholpen met een lekke band. Het was die dag erg druk in de garage maar gelukkig kon ik de auto even laten staan. Eén uurtje later werd ik al gebeld dat het gefixt was en dat ik de auto al weer op kon halen. Heel prettig! Bedankt mannen.
9 June 2026
M. Zekveld
Moordrecht
Afgelopen zaterdag kwam ik er achter dat onze auto APK gekeurd moest worden. RDW brief niet ontvangen. Ondanks dat er een monteur op vakantie was kon ik de afspraak maken om de auto gewoon neer te zetten en zodra er een plekje was zouden ze hem ergens deze week proberen te keuren. In de loop van de dag al gebeld, uw auto staat gekeurd en al weer klaar hoor. Ze blijven mij verbazen in positieve zin.
2 June 2026
Yul
Moordrecht
Het was bloedheet weer en de aircon van mijn auto functioneerde niet meer. Ik kon op zeer korte termijn geholpen worden, en het euvel werd snel gevonden en goed opgelost!
30 May 2026
Paulus
Moordrecht
Ik ben op een hele vriendelijke en prettige manier te woord gestaan en op de hoogte gehouden. Tijdig op de hoogte gebracht van wat er aan de hand was en de bijbehorende kosten.
23 May 2026
Renske
Moordrecht
Vriendelijk, goede communicatie, redelijke prijs
21 May 2026
Gerard
Moordrecht
Staan direct klaar en zoeken naar mogelijkheden om ondanks drukte toch te helpen en doen dat ook.
16 May 2026
Karin
7 May 2026
Frans
Overschie
Er werd goed geluisterd naar de klacht. Bij het brengen van de auto waren er al onderdelen besteld. Toen er meer aan de hand bleek te zijn kregen we een leenauto aangeboden. Bij ophalen na reparatie werd uitgelegd wat er aan de hand was en de defecte onderdelen werden getoond. Zeer tevreden over de service.
26 April 2026
Annet
Dordrecht
Kon de zelfde dag nog even langs komen om mijn lampen te laten vervangen.
25 April 2026
Michiel
Moordrecht
Ik word hier altijd heel netjes en goed geholpen.
24 April 2026
Rachel