4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb (via Marktplaats.nl) mijn auto verkocht aan Garage Bijker. Telefonisch contact was netjes. We konden het eens worden over de prijs. Dhr. Bijker ging direct informeren of er chauffeurs beschikbaar waren. Dezelfde dag is de auto bij mij thuis opgehaald door twee vriendelijke chauffeurs. Zonder zeuren is het telefonisch afgesproken bedrag overhandigd. Met één telefoontje naar de garage was de auto gevrijwaard. Ik kreeg per e-mail direct een vrijwaring en ik kon ook op de RDW-site zien dat de auto gevrijwaard was. Ik heb verder geen ervaring met de garage of showroom, maar ben voor de verkoop van mijn auto 100% positief.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn eerste auto heb ik bij deze garage gekocht. We werden zeer vriendelijk ontvangen in deze betrouwbare garage. Er werd voldoende tijd gemaakt voor een kop koffie en uitleg over de auto. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een garage die kwaliteit en degelijkheid duidelijk uitstraalt. Leuke en transparate uitleg betreffende aankoop gebruikte auto.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs andere auto aangeschaft. Fantastisch geholpen door Jacob. Kan geen betere garage wensen. Zeer klantvriendelijk, vakkundig en meedenkend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via Marktplaats benaderd voor de verkoop van mijn auto. Goede prijs en een zeer nette en vlotte afhandeling. Dit bedrijf is zeker aan te raden en zeer betrouwbaar. Bedankt en tot een volgende keer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze auto verkocht aan Vakgarage Bijker. Ze gaven ons een betrouwbare indruk, dit gevoel hebben ze waargemaakt. Netjes geholpen, ze zijn eerlijk en zeer klantvriendelijk. Wij raden deze garage bij iedereen aan die een auto wil kopen of in onderhoud wil nemen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

\'s Morgens om 07:00 kreeg ik van autobedrijf Bijker een bod op mijn auto, om 13:00 elkaar gevonden met een goede prijs, om 16:00 was de auto overgeschreven en betaald en werd ik door een medewerker thuis gebracht. Alles in een prima sfeer, in een heel mooi bedrijf en met een uiterst plezierige behandeling. Autobedrijf Bijker maakt wat mij betreft hèt positieve verschil in deze branche.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb onlangs een gebruikte Volkswagen Golf Sportsvan bij garage Bijker gekocht en mijn eigen auto voor een redelijke prijs ingeruild. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ik heb te doen gehad met de vriendelijke eigenaar en zijn zoon. Ze weten waar ze over spreken en nemen alle tijd voor je en geven goede adviezen(met een lekker bakkie koffie), zonder druk op te leggen. Ik beveel dit bedrijf graag aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vakkundig. Ik bood een auto via marktplaats aan. Werd gebeld door menee dat hij klanten had voor mijn auto. Prijs afgesproken, auto erheen gebracht. Meteen geld ontvangen en een vrijwaringsbewijs. Man van zijn woord! Zeer aan te raden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Poos terug een mooie auto gekocht, en hij doet het goed Bijker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle en uitstekende service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch bedrijf, kan niet beter

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed ervaren en zeer vriendelijk personeel! Zeker een aanrader.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer betrouwbaar en vakkundig personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring! Twee maanden geleden bij Bijker een gebruikte Renault Kangoo gekocht en helaas pas deze week tijd om even langs mijn eigen garage te rijden. Alles goedgekeurd en de auto rijdt prima. Op de dag van aankoop lukte het mij niet om telefonisch een verzekering af te sluiten. Bijker was zo vriendelijk om de auto via hem verzekerd te houden tot aan het moment dat ik zelf een verzekering had afgesloten. Super vriendelijk familiebedrijf dat ik met plezier wil aanbevelen.

Goede ervaring.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel en correct geholpen met een reparatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel netjes geholpen bij garage bijker met aanschaf van een gebruikte auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenaar heeft mij snel en vakkundig geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jacob Bijker heeft bij mij (prive) een hele mooie auto gekocht. Het traject verliep erg prettig en net zoals bij mij is bij hem een afspraak ook een afspraak. Keurig netjes het geld al ruim op tijd op mijn rekening, direct gevrijwaard en 2 vriendelijke mannen die hem hebben opgehaald. Kortom, mijn ervaring met Bijker is prima. Ik wens de nieuwe berijder veel rijplezier!

Gemeenteweg 304

7951 PE Staphorst