Snelle en prima service
Afspraak maken is makkelijk gegaan. Service is heel goed en de prijs is keurig!
Wij zijn sinds dat we in Meppel zijn komen wonen klant geworden bij garage Bijker. Wij zijn tevreden met de service die ze verlenen en hebben daarom onze Opel Astra er in onderhoud.
Snelle reparatie
Distributie defect, auto is per direct aangepakt , zelfde dag gereed, kon hem eind van de dag weer ophalen! Wat een snelle en ongekende service
Afspraak maken gaat supersnel. Onderhoudsbeurt wordt netjes en vakkundig uitgevoerd. De auto werd zelfs weer thuis afgeleverd. Waar vind je dit nog! Vriendelijke medewerkers. In een woord top!
De auto stond lange tijd voor reparatie ergens anders maar daar we kwamen niet verder, na een telefoontje van ons naar Bijker dachten ze met ons mee. Auto bij Bijker gebracht en met 2 dagen klaar!! Kort hierna weer iets stuk (als gevolg van...) volgende dag gemaakt en opgehaald. Hopelijk nu na 4 mnd!! er weer plezier van te hebben. Hartelijk dank
Prettig contact, goede service, ik ben tevreden.
Zeer prettig geholpen, en correct afgeleverd, alles zoals was afgesproken.
We zijn tevreden over het verloop aanschaf auto. Ook al duurde het langer dan gewenst met de aflevering. Zijn we goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen door de garage. Bij dit bedrijf word je nog als welkome klant gezien.
Goed geholpen en afspraak is afspraak
Had problemen met de airco. Ondanks de drukte en het vrij late tijdstip werd ik direct geholpen.
Afspraak is afspraak. Houden je op de hoogte als er dingen anders zijn/lopen dan gepland!! Verder alle reparaties en of onderhoud altijd keurig opgelost!
Klantvriendelijk bedrijf, netjes in de contactomgang en vriendelijk. Goed geregeld!
een woord: vertrouwen
Personeel vriendelijk
Geen gedoe en helder in de aanpak en communicatie.
Prima garage!
super garage
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede service.
Komen afspraken na (klantvriendelijk)
Deze garage heeft top service en altijd voor de klant gereed. Heeft veel vakmanschap in huis. Ziet er netjes uit. Alles strak geregeld
Een positieve ervaring
Vriendelijke mensen, meedenkend, goede service.
Fijne garage met geweldige monteurs. Hier ben je geen nummer maar klant. Je wordt altijd prettig geholpen.
Gemeenteweg 304
7951 PE Staphorst