Prima geholpen. Geen valse en wollige praatjes. Bij een proefrit wou de auto niet starten. Er werd direct door vd Bergh zelf aangegeven dat dit heel kwalijk is en dat accu zowiezo een nieuwe zou worden. Verder keurig afgeleverd en nette info per msil ontvangen met to do list qua verzekering overschrijving etc. Ook 12 maanden pechhulp er bij! Top.
Fijn geholpen met nieuwe auto,goed gesprek met duidelijke uitleg over de overschrijving
Sinds 5 jaar (voor APK en enkele nodige reparaties) kom ik bij Vakgarage Van den Bergh. Hier is mijn auto in goede zorg. Vakkundig werk geleverd, met eerlijk advies en uitleg werkwijze. Zeer klantvriendelijk. Hier wordt echt aandacht aan de klant èn de auto gegeven, geen lopende band werk! Grote klasse! Na een reparatie, vervanging koppeling, reed mijn auto weer als een zonnetje.
Adequate communicatie en overleg, goede service
Fijn en snel geholpen en vakwerk geleverd
Ondanks dat het eigenlijk te druk was, heeft hij toch nog mijn auto op tijd gerepareerd en ik kreeg een leenauto. Super!
Altijd vriendelijk en uitstekende service.
Netjes, duidelijk en eerlijk
Snelle en tevreden acties !!!!
Fijne, kundige en vriendelijke service. Ben altijd goed en snel geholpen.
Top, prijs en. Kwaliteit in goede verhouding
Goede service, prijsopgaaf voor extra werkzaamheden worden eerst besproken. Al meerdere jaren hier voor onderhoud/APK.
Staat altijd klaar om te helpen en te adviseren.
Al 2x een auto gekocht bij deze garage, en kreeg daar, ook bij beurten of apk, eerlijke service, en duidelijkheid over de kosten. Ook is het personeel vriendelijk en eerlijk naar de klant toe, kortom een goed klantvriendelijke garage waar ik graag terug komt, en raad deze garage ook bij anderen aan.
Heel fijn contact.
Prima ontvangst, afspraak met een leenfiets, contact over wanneer de auto klaar is. Tussentijds overleg met wat er nog eventueel kan/moet gebeuren. Je verwacht het wel, krijgt het niet altijd, maar bij dit bedrijf dus wel, ....service!
Het is altijd mogelijk om even te bellen en op korte termijn een afspraak in te plannen. De leenfiets is een uitkomst. Er is overleg over de kosten de factuur is transparant en overzichtelijk opgebouwd.
We worden altijd goed geholpen. Michiel is altijd eerlijk en zal altijd meedenken. Je kunt merken dat het een vakman is.
Er werd meegedacht om zo spoedig mogelijk de problemen, aan mn auto, te verhelpen omdat ik deze twee dagen later écht nodig had. En het kwam prima in orde!
Prima service en adequate hulp en uitleg van wat nodig is om weer een perfect rijdende auto te bezitten.
Goede afspraken Goed uitleg Komt afspraak na Een autobedrijf om aan iedereen aan te raden Ik ben zeer te vreden Ga zo door .
Je wordt op een klantvriendelijke en deskundige geholpen. Alles voor reparaties uitgelegd. Er worden oplossingen voorgedragen en opties die je kan overwegen.
Wij kennen de garage sinds we er een mooie occassion hebben gekocht. Sindsdien komen we al enkele jaren terug als tevreden klant voor jaarlijks onderhoud. Een fijne persoonlijke benadering en erg betrouwbaar.
Lekker dichtbij
Wij, de familie van mijn vrouw, komen al tientallen jaren bij deze garage. Hoewel we in Rotterdam-west wonen blijven we hier komen. Altijd vriendelijk, behulpzaam en correct. Zeer deskundug en betrouwbaar
Wormerhoek 6
2905TX Capelle aan den ijssel