Vriendelijk en duidelijk. Goed kwaliteit
Ik werd nadat de reparatie was uitgevoerd en 290 euro had gekost geconfronteerd met extra kosten van 300 euro. Ik had er geen vertrouwen meer in. Ik moest 290 euro afrekenen en moest naar huis met een auto waarmee ik nog steeds niet kon rijden Ze hadden me dat eerder moeten vertellen (vd 2e reparatie) Dan had ik het helemaal niet gedaan.
Goeden dag Ruud, Het is inderdaad erg vervelend dat er bij uw auto naderhand nog extra kosten kwamen. We hebben op verzoek van u de reparatie uitgevoerd. De diagnose was al gesteld, en hier hoefde wij niet meer naar te kijken volgens u. Toen de auto binnen kwam liep deze niet, vandaar dat wij er pas later achter kwamen dat er nog iets anders kapot was. Na telefonisch overleg heeft u besloten de auto zo op te halen. Mocht u nog meer informatie, of uitleg willen staan we u graag nogmaals te woord. Met vriendelijke groet, Vakgarage Geldrop
Lang geleden dat ik zo werd geholpen.gewoon op een gemoedelijke manier. Ben blij dat ik een goede garage heb gevonden. Nogmaals bedankt geef dit ook door aan mijn collega.s
APK keuring eerder gereed dan gepland en goed uitgevoerd
Ik heb een goede indruk overgehouden aan mijn bezoek .
Ik ben tevreden over Vakgarage Geldrop. Vooral de communicatie is goed. Ook de prijs is prima.
Schokbreker was afgebroken en ben met de auto meteen naar de garage gereden. Werd de volgende dag gebeld door de garage dat het inderdaad de schokbreker en wat de prijs was voor het laten maken. Diezelfde dag meteen gemaakt en de auto kunnen ophalen. Super service!
Quick and with good quality
Goede communicatie
zeer klantvriendelijk
zie hierboven wel tweede voorletter in bestand aanpassen
Positief. Netjes ontvangen, er wordt niets aangepraat
Heel vakkundig en betrouwbaar.
De APK keuring en de onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd volgens afspraak. Van te voren is helder gecommuniceerd wat de kosten zijn van het reguliere onderhoud en de extra werkzaamheden.
Tot en met nu altijd tevreden geweest over de Vakgarage!
Goed geholpen, goede service
Snel en vakkundig gewerkt.
heel goed geholpen
Good
snelle en vriendelijke service geboden.
kwaliteit
ok
Zeer goede service en helpen direct
Dwarsstraat 28
5666 BD Geldrop