Een klantgerichte organisatie met oog voor details.
Goede, betrouwbare en eerlijke service
vriendelijke werknemers, goede uitleg en altijd behulpzaam!
Goede en klantvriendelijke service
Al jarenlang kom ik hier. Vriendelijke mensen! Ze nemen de tijd, leggen uit wat er speelt en denken mee voor de beste oplossing.
Deskundig en goede service!
Alles wordt zoals verwacht afgewerkt.
Duidelijk en snel. Mogelijkheid om leenauto te gebruiken. Geen fratsen enzo..betrouwbaar
Afgesproken, ingepland, uitgelegd wat er ging gebeuren en uitgevoerd. Precies zoals het hoort
De afspraken die ik gemaakt heb zijn nagekomen.
De eerste ervaring met uw bedrijf is zeer positief. De keuring is naar wens verlopen , ook wel omdat de auto in orde was. Ik kom zeker terug en zal u bij anderen aanbevelen. Stom dat ik niet eerder ben gekomen.
Ze staan altijd klaar voor mij.
Goed advies en goede service
Professionele vakkundige monteurs en duidelijke communicatie! Auto niet klaar op ingeschatte tijd....wordt er kostenloos vervangend vervoer aangeboden. Top service!
Mijn dynamo maakte raar geluid dag er na is die vervangen en rijd weer als een zonnetje op
Eerlijk advies, en komen hun afspraken na.
Er wordt meegedacht en een zo goed mogelijke oplossing voor gesteld, dit ten goede van de klant.
Dit keer moest er een onverwachte reparatie uitgevoerd worden. Dit werd tussentijds snel uitgevoerd en het reeds geplande onderhoud werd naar voren gehaald. Kortom flexibiliteit, meedenken, betrouwbaar & vriendelijk
Bij het aanmelden van de mankementen meteen een indicatie wat de te verwachten kosten zijn. Zeer prettig ervaren en zeker voor alweer een volgende keer!!
Vriendelijk en kundig personeel. Duidelijke afspraken. Nette prijzen.
Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en de factuur. Goede communicatie over de breng en ophaal tijd van de auto. Bij bijzonderheden wordt er altijd eerst even gebeld. En dat altijd op een vriendelijke manier! Ik raad deze garage aan!
De mensen van Vakgarage Geldrop weten waarover ze het hebben bij de montage van trekhaken. Bij de aflevering is een duidelijke technische specificatie overhandigd. Er is een duidelijke uitleg gegeven over de montage en demontage van de kogelkoppeling.
Vriendelijk personeel. En eerlijk!
Trekhaak geplaatst conform afspraak
Dwarsstraat 28