Transparante en heldere communicatie over wat er met mijn Qashqai aan de hand was. Er is altijd ruimte voor vragen en als het kan worden deze meteen opgepakt.
Snelle top service en helemaal blij mee!
Het was wel even wennen, maar het gaat nu goed.
Bij Martijn mijn wensen voor een auto doorgegeven, hij is hiervoor op zoek gegaan en een prachtige auto voor me gevonden, mooier en beter als verwacht!
Perfect afgehandeld
Jaar in jaar uit zeer tevreden over de sevice klantvriendelijkheid.
Snel en makkelijk
Fijn geholpen en probleem opgelost
Heel fijn contact en eerlijke uitleg over de auto die we aangeschaft hebben. Ik kan deze garage aan iedereen aanbevelen. Ook voor zoekopdrachten kun je Martijn inschakelen!
Goede service , snel en vriendelijk.
Gewoonweg top
Zie boven.
Goed.
Er wordt snel gereageerd op een telefoontje van een storingsmelding van mijn auto.
We zijn zwer tevreden hoe dit alles is opgelost in zeer korte tijd, ook met een leenauto ivm de kinderen.
Kleine buurt en apk zijn competent en snel uit gevoerd .
Staan altijd direct voor me klaar, super
Altijd direct geholpen en vriendelijk
Sinds 1990 rijd ik uitsluitend Citroen. Mijn huidige C5 is 20 jaren oud, maar nog steeds rijd ik er in met plezier, ondanks kleinere en grotere mankementen.
Fijn bedrijf, en doet wat er gevraagd wordt voor een betaalbare prijs. en goede uitleg over de reparatie en kosten. goede en betrouwbare Service
Al 33jaar mijn garage, dus oke
Betrouwbaar adres. Goede service en kwaliteit. Klantvriendelijk.
Goed afgehandeld.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.