Goede service ,vriendelijk te woord gestaan.
Prima opgelost.
Ze staan altijd voor je klaar, geweldige service. Kundig en vriendelijk. Zeer aan te bevelen..
Mijn zoon heeft de auto gebracht en gehaald. Ook hij is tevreden
Vriendelijkheid, service en vakmanschap.
Jeroen is altijd reëel over de status van de onderdelen en adviseert niet om een onderdeel te vervangen als het niet nodig is. Heel tevreden over de service.
Na een lekke band op vrijdagavond kon ik dank zij Letmaath in het weekend toch rijden.
Prima garage met professioneel personeel die weten waar ze mee bezig zijn.
Zoals altijd weer super geholpen met een grote beurt waar ze erachter kwamen dat remmen voor ook moesten, werden we netjes over gebeld of dat mocht , dit moest uiteraard is toch je veiligheid, volgende dag netjes gebeld dat auto onderweg terug was van schoonmaken, kregen dus de auto super schoon gewassen terug , al met al weer super
Goed geholpen door goed personeel onderdeel besteld 2 dagen later klaar kon er op wachten
Ben gelijk fantastisch geholpen, ik hoefde niet eens te wachten!
Fijne zaak!
Ik had een storing met de auto en even gebeld met Vakgarage Letmaath, ik kon gelijk langskomen om de storing uit te laten lezen en om te kijken of ik nog door kon rijden met deze storing. Deze storing kon ik niet mee blijven rijden maar kreeg direct gratis vervangend vervoer mee en de volgende dag stond de auto weer klaar! Echt geweldig bedankt!
Goede service, deskundigheid en advies.
Er zijn nog wat slordigheden, waar nog naar gekeken moet worden, verder prima
Nieuwe klant, toch gelijk geholpen en... leenauto mee. Zeer schappelijke prijs, zeker in vergelijking met de merkdealer. Dus, zeer tevreden en voortaan ga ik hier naartoe.
Onlangs had ik weer een bijzonder, inmiddels vertrouwde, prettige ervaring bij garage Letmaath.
Een lastig probleem met motorstoring lijkt nu opgelost.
Klantvriendelijk en deskundig , gewoonlijk snel geholpen
Heb vertrouwen in deze garage !
Vlotte afhandeling, op tijd
Denkt met de klant mee en alleen maar goede ervaringen mee.
De bedrijfsleider denkt mee, zoekt naar oplossingen, ook als de auto een dagje langer moet blijven. Gewoon een fijne vent (en ook zijn vrouw) die klantgericht bezig zijn. Ik breng mijn auto's daar graag naar toe.
Al sinds 1998 onze garage. Eerder diverse Citroen's bij ze gekocht, nu onze vaste garage voor reparatie, onderhoud enzovoort. Zeer goede service en nooit klachten over reparatie en onderhoud. Ook altijd gratis een leenauto.
Zeer klantvriendelijk en goede kennis van zaken.