Goede service en advies.
De service is na meer dan 35 jaar klant zijn nog steeds geweldig.
Ik kwam daar! Zag een auto 15 min voor sluitings tijd. De heer nam gewoon de tijd om mij te helpen. Volgende dag kon ik hem meenemen.
altijd bereikbaar...service gericht....
Werkzaamheden worden volgens de fabrikantsadviezen uitgevoerd Afwijkingen worden besproken en na goedkeur uitgevoerd.
Keurige mensen, die hun woord nakomen en keurig werk afleveren.
goeie service , viendelijke benadering, klein misverstand met leen auto maar netjes opgelost reperatie was ook netjes opgelost en was 1 van de weinige die ook een oplossing had en gericht op het probleem , andere garages wouden of niet aan beginnen of zeiden dan kan u beter de auto wegdoen
Jeroen heeft voor een geschikte prijs een zijspiegel kunnen kopen. In overleg een goed moment voor een afspraak en een leenauto. Fijn dat hij meedenkt. Volgende keer bandenwissel en nieuwe zomerbanden.
We worden altijd heel klantvriendelijk geholpen.
Ondanks in het begin van reparaties aan onze Citroen C4 een goed gevoel te hebben ging het verleden week mis. Vakgarage Letmaath belde op met de mededeling dat de auto een grote beurt nodig had en nieuwe remblokken en schrijven voor moesten vervangen worden. Kosten *** Hiermede ingestemd. Over service niets dan lof men haalt de auto op en brengt deze terug. Maar na ontvangst van de factuur bleek deze hoger dan *** te zijn en volgens afspraak in het begin van onze samenwerking werden er toch onnodige onderdelen vervangen. Door dat wij aan huis gebonden zijn rijden we veel minder kilometers. Maar de deur is dicht geslagen omdat een reactie over ons ongenoegen wij geen antwoord krijgen over bijv. het bijvullen van de ruitenvloeistof ( wat wij zelf al gedaan hadden ) en de beroemde citroen ( dure ) interieurfilter. Kost *** maar met inzetten bij Vakgarage Lethmaat ***. Wij beraden ons op verder samenwerking
De communicatie verloopt vriendelijk en vlot. Evenals de reparatie aan mijn auto. Ik was vooral erg blij met de kosten, conform prijsopgave vooraf. Ik denk dat ik hier vaker kom.
Alles super geregeld!
Wij zijn erg goed geholpen met onze auto die plotseling niet meer wilde starten. De auto werd geheel kostenloos opgehaald bleek achteraf. Super service!
Vanochtend gebeld en in de middag de winterbanden er al op.
Een bedrijf waarbij de service nog in een hoog vaandel zit. Dit zouden meerdere bedrijven moeten doen!
Ik kwam met een vraag en er wordt ruim tijd voor je probleem genomen. Zonder twijfel kijken ze gelijk even wat ze voor je kunnen betekenen en de afronding van een reparatie was ook net zo netjes. Ik ben heel tevreden!
Snel, accuraat en zeer servicegericht. Heel fijn.
Uitstekende service. Auto voor de APK gebracht, kon er zelfs op wachten.
Heb mijn auto inmiddels een aantal jaren in onderhoud. Fijne garage, altijd vriendelijk en duidelijk advies en kostenplaatje. Leenauto geen probleem. Top!
Prima. Duidelijk. Geen verrassingen.
Dichtbij, vakkundig en plezierig in het contact.
Erg persoonlijk
Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam.