Denken mee en voel me vertrouwd Bij deze garage .
Ik werd gelijk geholpen!
Prima afspraken , die nagekomen worden. Altijd duidelijk overleg en geen verrassingen.
Fijn dat ik zo snel terecht kon met een kapotte dynamo en dat ze me hielpen met vervoer. Aardige mensen en ik ben tevreden met het resultaat.
weer de reguliere onderhoudsbeurt gehad. Keurig volgens afspraak. met een kopje koffie, kon ik er op wachten
Bellen is regelen, alles wordt waar mogelijk opgelost. Overal moet je betalen maar nette prijzen en correcte afspraken. Kortom een garage waar je als ondernemer blij van wordt.
Je wordt er zeer klantvriendelijk en snel geholpen. Ze leven vakwerk en een hele goede service. Ik ben al jaren zeer tevreden.
Veel inzet en goede beschikbaarheid t.a.v. klant.
Ik werd keurig te woord gestaan en daarna super geholpen Een tevreden klant
Met de kou spontane melding van accu. Rond bellen en rijden leverde alleen maar op nee lukt echt vandaag niet probeer het eens bij xxx. Via het BNI netwerk kwam ik bij Jeroen Letmaath terecht die gelijk zei kom maar, lossen we vandaag op. Zo gezegd, zo gedaan. Enige tijd later was auto weer klaar, accu geplaatst en ingeleerd op auto en tevens een marter verjaagd kastje geplaatst en dat alles voor een schappelijke prijs. Monteur merkte ook een koel vloeistof geur op, bleek uiteindelijk een restje koelmiddel te zijn wat was achter gebleven na vervanging thermostaat door dealer. Mocht een op zoek zijn naar een garage voor onderhoud of storing kan ik Jeroen echt van harte aanbevelen. Super vent!
Wij komen hier (gelukkig) niet vaak maar als het nodig is, staan ze klaar! Altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en oplossingsgericht. Onze eerste keus als het op auto zaken aankomt.
Vriendelijke mensen die de reparatie uitleggen en je goed te woord
Sinds jaar en dag gaan onze auto,s voor onderhoud naar vakgarage Letmaath. Altijd naar volle tevredenheid. Als er extra kosten voor reparatie moeten worden gemaakt wordt dat altijd telefonisch overlegd. Ook een sterk punt is de gratis leenauto.
Problemen met Fiat Ducato camper in 1 dag opgelost. Konden dus 1 dag later dan gepland gewoon op vakantie.
Een aantal jaren geleden overgestapt van de Peugeot garage naar een onafhankelijke en lokale garage bij mij in de buurt. Blij dat ik die keuze heb gemaakt. Onafhankelijke en deskundige beoordeling. Inzicht in wat ze doen, altijd afstemming over wat wel en (nog) niet. Snel ff bellen als er iets is en dan wordt het direct, of als dat niet lukt, zo snel mogelijk opgelost. Omdat het geen dealer is, komt het soms voor dat bepaalde onderdelen niet op voorraad zijn, maar moeten worden besteld. Dat is altijd in 1 dag geregeld, Kortom een tevreden klant
Houden zich netjes aan de afspraak en als er bijzonderheden zijn wordt dit van te voren altijd netjes gemeld. Kun je zelf nog beslissen wat je er mee wilt. Geen onverwachte dingen achteraf.
Hun bereidheid is met één woord te noemen, TOP! En heerlijke koffie!!
APK + grote onderhoudsbeurt.
Het personeel was vriendelijk, de keuring werd snel gedaan en ik werd goed op de hoogte gehouden van alles wat nodig was.
Zeer tevreden over de service van Vakgarage Letmaath. We hebben hier onze trekhaak laten monteren en nieuwe winterbanden laten plaatsen. Dit was allemaal snel en goed verlopen. Goed advies gekregen en net even dat extra beetje aandacht of meedenken met de klant maakt deze garage zeer echt een Vakgarage.
Super service verlend.En leveren altijd kwaliteit.
vriendelijk en correct mankement opgelost
Klantvriendelijk
Zeer behulpzaam, vakbekwaam en duidelijk over de kosten.