Caravan is bij garage Ton Blokker in onderhoud. Inspection wordt vakkundig uitgevoerd en als er iets bijzonders wordt geconstateerd, is er meteen terug koppeling.
Prima geholpen.
kundige en hulpvaardige monteurs
Hele vriendelijke garage medewerkers. Met nog hart voor de zaak maar zeker ook voor de klant.
Altijd goed geholpen.
Vind het jammer dat ze de auto niet door meten of er fout codes zijn en mijn airbag lampje niet ressetten
Super gezellig mensen daar aan het werk Goede uitleg Ik ben zeker te vreden
Apk gedaan en geen onnodige dingen gedaan
We voelen ons thuis bij deze garage en stellen de klantgerichtheid zeer op prijs.
Kwaliteit en service zijn van een hoog niveau. Zeer vakbekwame mensen die weten wat ze doen. Klantvriendelijk en ook zeer prijs vriendelijk.
Snel en precies
De auto is keurig volgens afspraak gekeurd. Bedankt hiervoor.
nvt
Er bestaan nog eerlijke mensen. Bij Blokker binnen lopen is als bij je buren aankomen.
Prima garage
graag geef ik deze garage een dikke 9,5
Goed contact, reëel in prijs.
Afloop/aankoop keuring met een APK, snelle response, nette prijs, duidelijke uitleg. Het is een dorpsgarage waar zij de tijd voor je nemen!
Heel goed.
aardige en vakkundige medewerkers
vriendelijk, vakkundig en zo fijn dat ik een uitlener mee krijg!
Klantgericht vriendelijk en kundig. zeer tevreden met Vakgarage Ton Blokker
Deskundig en netjes bedrijf met vriendelijke service. Duidelijke communicatie, vakkundig onderhoud en een zorgvuldige afhandeling.
Ceresplein 8
1764HD Breezand