Onze oude Peugeot 306 uit 1999 met 253.000 km op de teller had zijn beste jaren gehad. Verder waren we opzoek naar een auto waarin je met 7 personen kunt zitten. We hadden besloten te gaan voor een Dacia Logan MCV 1.6 16v. Na een paar weken zoeken op diverse autosites kwam ik de auto tegen die voldeed aan mijn wensen. Even het bedrijf gebeld met de vraag of de auto er nog was en of het mogelijk was de volgende dag een proefrit te maken. Dat was mogelijk. De volgende dag samen met mijn vrouw en kind richting Vught reden vanuit Maastricht. Bij aankomst stond de auto al startklaar bij de ingang van de showroom. We kregen rustig de tijd om de auto te bekijken. Na een tijdje kwam een vriendelijk verkoper op ons af. Op mijn verzoek gingen we met z\'n allen een proefrit maken. De verkoper had een stukje route door Vught en een stukje snelweg. De auto reed prima en het voelde meteen vertrouwd. Na terugkomst krijgen we een lekker bakje koffie koffie en zijn we gaan onderhandelen over de prijs. De verkoper heeft nog een stukje met onze auto gereden om een indruk te krijgen. We kregen nog 845,- Euro terug voor onze oude auto. Dat was niet veel, maar gezien de staat van de auto begrijpelijk. Verder kreeg de auto een grote beurt, 2 nieuwe voorbanden en een nieuwe witte kentekenplaat voor de aanhanger. Een week later zijn we de auto gaan ophalen. Het is een echt (klein) familiebedrijf, want een oudere heer (zijn vader?) is nog even naar het postkantoor geweest om de auto over te schrijven omdat het computersysteem van de RDW plat lag De auto is geheel volgens afspraak geleverd. Dit bedrijf is een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe of betrouwbare tweedehands auto
Onze oude Peugeot 306 uit 1999 met 253.000 km op de teller had zijn beste jaren gehad. Verder waren we opzoek naar een auto waarin je met 7 personen kunt zitten. We hadden besloten te gaan voor een Dacia Logan MCV 1.6 16v. Na een paar weken zoeken op diverse autosites kwam ik de auto tegen die voldeed aan mijn wensen. Even het bedrijf gebeld met de vraag of de auto er nog was en of het mogelijk was de volgende dag een proefrit te maken. Dat was mogelijk. De volgende dag samen met mijn vrouw en kind richting Vught reden vanuit Maastricht. Bij aankomst stond de auto al startklaar bij de ingang van de showroom. We kregen rustig de tijd om de auto te bekijken. Na een tijdje kwam een vriendelijk verkoper op ons af. Op mijn verzoek gingen we met z'n allen een proefrit maken. De verkoper had een stukje route door Vught en een stukje snelweg. De auto reed prima en het voelde meteen vertrouwd. Na terugkomst krijgen we een lekker bakje koffie koffie en zijn we gaan onderhandelen over de prijs. De verkoper heeft nog een stukje met onze auto gereden om een indruk te krijgen. We kregen nog 845,- Euro terug voor onze oude auto. Dat was niet veel, maar gezien de staat van de auto begrijpelijk. Verder kreeg de auto een grote beurt, 2 nieuwe voorbanden en een nieuwe witte kentekenplaat voor de aanhanger. Een week later zijn we de auto gaan ophalen. Het is een echt (klein) familiebedrijf, want een oudere heer (zijn vader?) is nog even naar het postkantoor geweest om de auto over te schrijven omdat het computersysteem van de RDW plat lag De auto is geheel volgens afspraak geleverd. Dit bedrijf is een aanrader als je opzoek bent naar een nieuwe of betrouwbare tweedehands auto
EEN PROBLEEM (FORS OLIEVERBRUIK) DAT IS OPGETREDEN NA EEN GROTE BEURT (INCLUSIEF VERVANGEN DISTRIBUTIERIEM EN HET STELLEN VAN DE KLEPPEN) VAN ONZE DAIHATSU MOVE VAN ONGEVEER 11 JAAR OUD IS OPGELOST DOOR ER DE MOTOR VAN EEN ANDERE MOVE IN OVER TE BOUWEN. WIJ WAREN UITERAARD ZEER BLIJ VERRAST!! ALLE LOF!!
Door mijn dochter ben ik in contact gekomen met Garagebedrijf Van Gemert- Moonen.Zij is erg tevreden over dit bedrijf zowel wat betreft deskundigheid als persoonlijke service.Ik moet zeggen dat ik geen spijt heb dat ik haar raad opgevolgd heb want ik deel haar mening volledig.Ik was in mijn nieuwe woonplaats op zoek naar een garagebedrijf en een gebruikte auto en die heb ik beide naar volle tevredenheid gevonden.Er werd ruim tijd genomen voor advies, bezichtiging en een proefrit.Na de aankoop is de auto na een grote beurt keurig netjes gepoetst opgeleverd en ziet eruit als nieuw terwijl hij 10 jaar oud is.Ook zijn de orginele boekjes met onderhousbeurten aanwezig.Volgens vrienden en familie heb ik een prima auto gekocht voor een prima prijs. Complimenten dus aan dit klantvriendelijke bedrijf .Ik heb mijn garage gevonden!
25 jaar geleden kochten wij de eerste nieuwe auto bij Van Gemert-Moonen en daarna volgden er nog vier. De auto\'s zijn altijd in onderhoud bij deze garage en eventuele schade wordt prima geregeld. Wij zijn nog steeds een tevreden klant.
25 jaar geleden kochten wij de eerste nieuwe auto bij Van Gemert-Moonen en daarna volgden er nog vier. De auto's zijn altijd in onderhoud bij deze garage en eventuele schade wordt prima geregeld. Wij zijn nog steeds een tevreden klant.
Heb dit jaar (2011) een gebruikte auto gekocht. Mijn vorige auto, ook afkomstig van, Van Gemert-Moonen heb na 16 jaar ingeruild. In die jaren is deze auto, na volle tevredenheid daar in onderhoud geweest. De persoonlijke en na mijn gevoel eerlijke benadering is geweldig. Ik hoop met mijn nieuwe aanwinst net zo lang te genieten van deze goede service
Auto al jaren in onderhoud en sinds kort een nieuwe auto aangeschaft bij dit bedrijf. Goede service. De mensen nemen de tijd voor je.
Mijn ervaring is heel goed met Van Gemert-Moonen.Klantvriendelijk,betrouwbaar,snelle en goede service.
Ik heb een goede ervaring met de autogarage en ga er met een vertrouwd gevoel naar toe.
Kempenlandstraat 39
5262 GK Vught