5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik wilde een betrouwbare gebruikte auto en werd gewezen op V.Gemert-Moonen in Vught en op het merk Daihatsu. Ik wilde alleen even binnen lopen om te kijken. Mijn vriendin bleef zelfs buiten in de auto zitten. De ontvangst, het advies en het gesprek met Patrick voelde heel vertrouwd en oprecht. Er was net een Sirion 1.3 ingeruild en deze heeft Patrick mij laten zien. Ik kon direct een proefrit maken en na wat goede afspraken heb ik diezelfde middag de auto nog gekocht. Goeie (verstrekkende) garantie, goeie service, heel persoonlijk. Geen enkel probleem gehad met deze auto..top! Nog terug geweest voor inbouw betere speakers en een carkit. Service door Henri was wederom top! Het afgesproken bedrag betaald, ookal bleek er wel wat meerwerk te zijn geweest. Wederom geen enkele klacht. Ik had in de maanden vóór deze Daihatsu al veel bedrijven (groot en klein) bezocht, maar geen enkele gaf me het prettige gevoel wat ik hier heb gehad.....aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goed ,vriendelijk bedrijf met een mooie uitstraling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goed ,vriendelijk bedrijf met een mooie uitstraling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een advertentie in de krant, ben ik bij de Firma v. Gemert-Moonen terecht gekomen. Ik ben daar goed en deskundig geholpen en heb daar nu mijn 2e auto gekocht.Deze Firma is zeer deskundig en helpt klanten steedsop een vriendelijke manier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De occasion die ik gekocht heb, was in uitstekende staat. Toen er desondanks na 3 maanden iets stuk ging, werd dit prompt en vakkundig gerepareerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben hier een auto gekocht en op een hele prettige manier zaken gedaan. Deskundig en vriendelijke mensen. Zodra je over de drempel stapt krijg je een goed gevoel bij dit bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Autobedrijf van Gemert-Moonen, Via deze weg wil ik graag als klant laten weten hoe mijn ervaringen zijn. Mijn naam is Tom Siebers en ik hen onlangs een BMW 3-serie touring gekocht. De service die het bedrijf biedt is grenzeloos met een zeer groot gevoel van vertrouwen, geen prietpraat maar eerlijke en zeer deskundige medewerkers. Ik heb mijn Peugeot 406 kunnen inruilen en hierbij liet het garagebedrijf zien dat het meedenkt met de klant zodat beide partijen tevreden waren. In mijn ogen niet voor niets al vele decenia een vertrouwd bedrijf waren klanten met vertrouwen terug komen. Ik hoop vele jaren veilig vooruit te kunnen, bij deze hartelijk dank voor het prettig zaken doen. Met vriendelijke groet, Tom Siebers

Klantvriendelijk, goed advies, snel te plannen

Klantvriendelijk, goed advies, snel te plannen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst prettig en tot op heden meer dan tevreden...vooral ZO doorgaan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uiterst prettig en tot op heden meer dan tevreden...vooral ZO doorgaan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Korte wachttijden. Overzichtelijke showroom. Goed advies bij het keuze maken van een auto.Zeer vakbekwaam in herstel werkzaamheden.

Kempenlandstraat 39

5262 GK Vught